Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Ktm lc4 640 2005-höz honnan tudok légszűrőt venni? Meg ha valaki esetleg tudna dupla sportkiput is, azt megköszönném!
5 hátul
és a gyári lc4 behr hátsó felni hány colos? mert nekem felnicsík van rajta és már nem emlékszek
NÉGYhuszonötös felnire meg elég a 150PERhatvanas gumi bőven...nem mutat valami jól az igaz...de jó fordulékony vele a GÉP
Pirelli SZUPERRKORZA...NA az elég jó.
NEM szól bele! a NAGYOK dolgába...IGAZE ZÁMBÓ?
Akkó MÉ szólsz bele?:D
Köszönöm szépen, teljes mértékben igazad van! Marad a 160-as gumi!
Na,hát tudsz te normálisan is írni!
Olyan büszke vagyok rád! Csak így tovább!
Na ez megint elég gyengécske.Ez semmi,nulla,ülj le fiam egyes!

Direkt mondtam hogy szedd össze magad,erre összecsapsz ide valamit.Van időd,nem kell kapkodni,mert aztán látod hogy mi a vége.Zéró,semmi!
Nyugodj meg,próbáld meg átgondolni (tudom hogy nehezen megy,de azért próbálgasd),aztán fuss neki újra.
Előtted az egész nap.
akkor nem nálad olvastam hogy örültél hogy elment...
összekevertelek valakivel
Szerettem a Dörzit, E-s verzió átfúvókázva a Yoshi rendszerrel nem is volt gyenge. Műszaki problem nem volt vele az 1 év alatt, evett rendesen! Aztán jött a KTM szerelem, eladtam a Dörözöt és megvettem az SMC-t. Nem bántam meg
neked bevált a drz? voltak vele gondok? ha igen,akkor mi?
165-ös még belemegy, slickből. De a 160-assal is elvan az ember mire eltünik a majrécsík!
EDEM...semmi értelme a SZÁZNYÓCCVANAS guminak...amúgy a 2003 tól gyártott(szélesebb lengővilla) ELLCÉKKBE gond nélkül belemegy az ÖT azaz 5colos felnin...de nagyon összehúzza a gumit és nem mutat jól és gyakorlati haszna sincs.
ZÁMBÓ....nem nagyon érdekel hogy HOL kullogsz a csordában...
Így gondoltam én is hogy szépen ELKÖSZÖNSZ és elmécc alukálni.
Aztán nehogy doktorbácsikkal álmoggy mert vizes lesz a PELUS...
de így van én voltam! azóta a lóvét beváltottam,viszont nem adtak 100%ra tutit meló és elhelyezés terén,aztán azóta csak lebegek mint szar a vízen.
ha esetleg van valami jó ötleted,akkor ide megírhatod: drz400@citromail.hu
nem a boldogságomat,de nem is a meggazdagodást keresem,igazából a nyelvre szeretnék ráfeküdni úgy,hogy mellette még keresni is tudok
Most elmegyek aludni,holnap folytatjuk,addig meg kérd meg valamelyik plüss macidat meséljen valamit elalvás előtt neked!
Jó éjt,előtted az egész éjszaka,szedd össze magad holnapra,mert nem leszünk jóban!
A patakon kívül még a színvonalad is,de ebbe tényleg ne menjünk bele.
Veled ellentétben,engem nem csak elviselnek,hanem még képzeld bírnak vagy ha úgy tetszik szeretnek is.Tudom hogy ez számodra hihetetlen,vagy inkább csökkent értelmi képességeid miatt inkább felfoghatatlan,de így van,ez a számodra szomorú igazság.Tudom hogy téged is szeretnek,neked is vannak szüleid meg képzelt barátaid,akikkel beszélgetni szoktál.
Most mond csak nyugodtan,add ki magadból.
Kezdj már ezzel a zámbóval valamit,mert már inkább kínos kezd lenni számodra a megújulás hiány,mint uncsi vagy vicces.
Lányok,fiúk és Duke73!
Mekkora gumit lehet bepréselni egy lc4 hátsóvillája közé? A gyári ha jóltudom 160/60 most is ekkora van benne, de mondjuk egy 180as még beleférne? vagy van pl kisebb 150es ezzel hogy viselkedne a motor? Kinek mi a tapasztalata?
Helló
véletlenül nem te hirdettél egy motort tengerentúli munka miatt?
Nem buzulni akarok csak érdekelne ha nem titok hogy hogyan inzézted, meg usa v. kanada lesz .
Kösz
ZÁMBÓ...ez az ORVOS fóbiád komojjan kezd aggasztani...valamit nagyon ELBASZTAK nálad ha így emlegeted őket.
SEKÉLY csak a patak szokott lenni...SÖTÉTSÉG meg itt.
Eleveickélek ebben a sekéJségben...ne aggóggy ZÁMBÓ,és ha már TÉGED elvisellek akkor magammal már csak kigyövök:)
Jólvan megjöttél.Már kezdetem megijedni.Azt azért nem állítanám hogy aggódtam,de egy kicsit megijedtem hogy megint benntartanak az osztályon.Kitalálhatnál már valami mást a zámbóárpi helyett mert már tényleg elég uncsi.
A fasztuggyami-re nem írok semmit,mert nem akarlak bántani,így is van gondod éppen elég azzal,hogy el kell viselned saját magad.
Nekem fogalmam sincs az életről,a tiédről meg főleg.Csak azt látom hogy egy sekélyes ember vagy,akinek ez az egyetlen szórakozása a begyepesedett monoton szürke életében.
De azért nincs ám harag,nyugodtan add ki magadból a dühödet! Mondjad csak bátran,ez itt most nem kerül pénzbe,nem kell fizetned mint általában a szakorvosodnál szoktál.
Sziasztok. tud nekem valaki segíteni , hogy 1997 lc4 400 - ba hol kapok vezérműláncot. KTM - en kívül, vagy milyen tipusszáma van mert DID -be nem nagyon láttam.
Jó mi?
Én inkább szánalmasnak látom...mint a FELMÉRŐ DOLGOZAT a kisegítő iskolában.
De hát hagy legyenek tisztában a képességeikkel...HÁTHA.
Ne hagyd magad, jó ez az iq bajnokság!