Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valóban nem nagy szám..de ez is az érdekedben TÖRTÉNIK...próbálok minnél eccerűbb lenni...hogy ÉRRCSÉ is valamit a beszélgetésből:)
Hát ez mondjuk nem volt akkora szám,de tőled elmegy.Sokkal többre tőled nem is számítottam (számítottunk).Te meg feküdj le,azt járkáljál.Na látod valami ilyesmit kellett volna írnod.Kicsit erőltesd meg magad,vagy hívd már át azt az ötödikest!
TEMEG fogd meg magad ZÁMBÓ...és NE engedd el...esse hüjje ötlet mi?:)
Dehogy jött.Még most is ott rázza az egykilincsest a kilincs nélküli oldalról.
Meg a szemöldöködet is fond be,aztán meg fuss szembe saját magaddal! Na milyen ötlet? Beteg? Tudom!
Orvos nem,csak kórház.Elég nehezen akartak kiengedni.De hát ez nem is csoda az én elmeállapotomba.De látom a wifi még működik bent,hogy te is tudsz netezni.
Hát nem érted?
Azt mondta Ő már régen eljött onnan ahová én még most készülök.
Biztos a szanatóriumra gondolt, bár ha ismerném adnék neki megint egy beutalót.
Fogom rögtön a vándorbotot és utána járok...csak még előtte befonom a hajam...és indulok is:)
És mit szoktak mondani? Megosztják veled a banán adagjukat,vagy ők se szeretnek?Én is szoktam etetni a majmokat,akkor lehet hogy már találkoztunk?
JÓLVAN...ezt is tuggyuk...ZÁMBÓNAK kórház és orvos FÓBIJÁJA van...rossz emlékek a KEZELÉSRŐL...elhiszem:)
Akkor sorjában.
Nem,nem kérhetsz meg semmire! Bár ha így jobban belegondolva megkérhetnél,csak sajnos azt a magyar törvények büntetik.
Akkor rosszul hitted.Én tényleg egy igazi 24 karátos hülye vagyok.Ezt teljesen komolyan mondom,el is hiheted.Ha nem hiszed,járj utána!
Dehogy szabom...a majomnak se szabja meg még a ketrec se...hisz ott is makog benne:)
Nem,nem én beszélek neked róla,hanem a kedves aranyos bácsik meg nénik a kórházba,aki a sok színes kis gyógyszert szokták neked adni,mikor nem bírsz magaddal.
ZÁMBÓ...megkérhetlek valamire? Eddig azt hittem csak beőtözött HÜJJE vagy...mér akarod elhitetni VELEM hogy IGAZI vagy?:)
Na látod itt a baj ZÁMBÓ...hogy még azt SE érted kinek MI SZÓL...
És TE beszélsz nekem betegségről?:)
Csak halkan mondom,ha annak se megy az olvasása,tudod,ott az ötödikes!
Velem meg főleg ne (nem értek hozzá,mint oly sok máshoz sem),inkább hagyjuk rá a kezelőorvosodra!
Jóhogy nem majd te fogod megszabni nekem hogy mit meg mikor dumáljak
JA! Én lennék a ROBI? Nemtuttam...bocsáss meg.Utánanézek az IGAZOLVÁNYBA...
Erről a BETEG fogalomról beszélgethetnénk...de NE menjünk bele.
Ha nekem is szól a "NEM FÉL hogy ECCER velem fut össze?" kérdés,akkor a válaszom,nem.Nem fél.
A szánalmas,a sok baromságot kérdező hülye mellett,az amit te csinálsz.
Hová bújjak hogy ne remegjek?:)
Már elnézést kérek,de én nem anyáztalak le egyszer sem.Nem biztos hogy az ember szülei tehetnek arról hogy a gyerekük olyan lett amilyen.
írtam faszi,nekem válaszolj!
és az nem szánalmas amit te itt csinálsz? h belekötsz mindenkibe hülyegyerek? az így jó? aztán visszaszólnak akkor meg sírsz?.. hát vegyél már vissza az arcodból.. én nem az vagyok ám akire ránézel és megijed.. szokták mondani minél nagyobb valaki annál nagyobbat puffan.. nem kell kötözködni meg basztatni a másikat.. te se vagy több semmivel mint a másik..