Hát ez mondjuk nem volt akkora szám,de tőled elmegy.Sokkal többre tőled nem is számítottam (számítottunk).Te meg feküdj le,azt járkáljál.Na látod valami ilyesmit kellett volna írnod.Kicsit erőltesd meg magad,vagy hívd már át azt az ötödikest!
Orvos nem,csak kórház.Elég nehezen akartak kiengedni.De hát ez nem is csoda az én elmeállapotomba.De látom a wifi még működik bent,hogy te is tudsz netezni.
Hát nem érted?
Azt mondta Ő már régen eljött onnan ahová én még most készülök.
Biztos a szanatóriumra gondolt, bár ha ismerném adnék neki megint egy beutalót.
Akkor sorjában.
Nem,nem kérhetsz meg semmire! Bár ha így jobban belegondolva megkérhetnél,csak sajnos azt a magyar törvények büntetik.
Akkor rosszul hitted.Én tényleg egy igazi 24 karátos hülye vagyok.Ezt teljesen komolyan mondom,el is hiheted.Ha nem hiszed,járj utána!
Nem,nem én beszélek neked róla,hanem a kedves aranyos bácsik meg nénik a kórházba,aki a sok színes kis gyógyszert szokták neked adni,mikor nem bírsz magaddal.
Ha nekem is szól a "NEM FÉL hogy ECCER velem fut össze?" kérdés,akkor a válaszom,nem.Nem fél.
A szánalmas,a sok baromságot kérdező hülye mellett,az amit te csinálsz.
és az nem szánalmas amit te itt csinálsz? h belekötsz mindenkibe hülyegyerek? az így jó? aztán visszaszólnak akkor meg sírsz?.. hát vegyél már vissza az arcodból.. én nem az vagyok ám akire ránézel és megijed.. szokták mondani minél nagyobb valaki annál nagyobbat puffan.. nem kell kötözködni meg basztatni a másikat.. te se vagy több semmivel mint a másik..
Azt mondta Ő már régen eljött onnan ahová én még most készülök.
Biztos a szanatóriumra gondolt, bár ha ismerném adnék neki megint egy beutalót.
Nem,nem kérhetsz meg semmire! Bár ha így jobban belegondolva megkérhetnél,csak sajnos azt a magyar törvények büntetik.
Akkor rosszul hitted.Én tényleg egy igazi 24 karátos hülye vagyok.Ezt teljesen komolyan mondom,el is hiheted.Ha nem hiszed,járj utána!
És TE beszélsz nekem betegségről?:)
A szánalmas,a sok baromságot kérdező hülye mellett,az amit te csinálsz.