Szerintem olvasd át amit írtam.Nem ment elsőre,nem gond,majd megy másodikra,vagy ötödikre.Ha még akkor sem,akkor kérd meg a szomszédban az ötödikes gyereket,hátha okosabb mint te. Gyűlölöm az erőszakot,65 kiló vagyok,elég gyenge fizikummal, nem hiszem hogy bárkivel verekednem kellene.
Nem értem milyen csatáról beszélsz. Sehol nem látok itt csatát.
Csak téged látlak,egy érzelmileg sérült embert,aki ide jár fröcsögni.Ha ésszel kell csatát vívni,akkor te mit is keresnél egy csatába?De nem baj ám,én nem bántalak vagy anyázlak mint mások,mert engem arra tanítottak,hogy az ilyen beteg embereket mint te, nem szabad bántani.
Látom még ez a jimmy sokadszorra se megy.Majd egyszer sikerül ám,ne add fel.Lehet hogy kicsit lassabban mint a többségnek vagy a kis iskolásoknak,de menni fog hidd el,kitartás!
ZÁMBÓ...és a sok takonyos anyázó hüjjegyerek NEM FÉL hogy ECCER velem fut össze?
Leszarom hogy RÁM mit mondanak...de SENKI szülőjét ne szidja egyik sem...mert Ő maga is kereshet egy FÚDEJÓ fogorvost gyorsba...ha már ennél a hüjjegyerek megoldásnál tartunk.
Szánalmas...komolyan mondom.
ZÁMMBÓDZSIMMI..Te mindenáron verekedni akarsz? Ez nem a PANKRÁCIJJÓ tesókám,hanem a KÁTÉJJEM fóRUM...ezt a csatát ÉSSZEL kell vívni...de ami NINCS azzal ugye NEM lehet.
Persze hogy lehet,csak azok után ahogy itt viselkedik,ezt már sajnos(?) nem fogjuk megtudni.A másik topicba is van olyan ember,aki életben állítólag teljesen normális,de azok után ahogy viselkedett a legelején,sokan nem kíváncsiak rá.Pedig a kapcsolatokkal sokat nyer az ember.
Nálam biztos többet ért hozzá,mert én csak üzemeltetni tudom.A javítást rábízom szakemberre.Az értsen a motorszereléshez,én meg értek máshoz.A telókat se csinálgatom itthon,pedig biztos megtudnák csinálni legalább egy olaj vagy egy szimering cserét.Nem is akarom,meg nem is érdekel.Elküldöm a csikának,visszaküldi úgy hogy fasza a teló,és mindenki boldog.
A zarándög nem csak itt a fórumon ilyen,hanem "élőben" is hülye!
Néha tényleg faszságokat kérdezgetnek az emberek,de ettől még lehet normálisan válaszolni vagy egyáltalán nem válaszolni!
BUGRIS...leszarom ki mióta van itt...a boltba is mindenki VEVŐ...ha reggel ment nyitásra...vagy ha egy percel zárás előtt érkezett akkor is.
Ha ti mindenhez így álltok neki hogy ki és mióta,meg miért akkor elég nagy a probléma...a TARTALOM a lényeg...
NEM értek én semmihez...igazatok van...mert csak most GYÖTTEM:)
De majd itt kiokosodok...megtanulok LUKASKA KARBURETTÓT állítani:)
LUKASKA KARBURETTÓ...tecsak NE adogass tanácsokat senkinek...mert a MAGADÉT se tuttad beállítani...se a REXIÉT...bejártátok heted hét országot a FASZBÚKKON keresztűl az M0-ás óperenciás határáig...és mégis a FURGONBAN kötött ki hjaza KÁTÉJJEM.
Röviden a lényeg: Az okos HÜJJÉSKEDHET....de a hüjje NEM okoskodhat...:)
Ez sikerült
Amúgymeg tökmindegy hogy itt éli ki magát.Lehet való életben normális mint azt Csika is írta.Bár én próbálom az írásaimban is magamat mutatni nem pedig egy olyan embert aki nem én vagyok.Ha neki ettől jobb akkor csinálja.És igen jól mondod Csika hogy jó ha néha kiossza itt az embereket csak már olyanoknak is beszólogat akik teljesen normálisan kérdeznek vagy válaszolnak a kérdésekre és már több éve itt fórumoznak.Pl Jimmy vagy Kishapsi meg ezek a tagok.Azt pedig nem hiszem hogy jobban értene a motorokhoz mint az előbb említett tagok.Persze mindenkinek van egy stílusa lásd Zarándol(dög)-t.De ő mégis kultúráltabban tud válaszolni igaz néha mondatokat kell újra olvassak hogy megértsem mit is akar mondani.Ezzel én nem akarok kielemezni senkit csak nagyjából tisztánlátni hogy ki hogy milyen kultúrált keretek közt tud itt érvényesülni.Egyeseknél ez sajnos nem működik.
Félre érted,nekem semmi bajom vele.Olyasmi mint az ember seggén a pattanás.Kellemetlen,de ott van,nem tud vele mit csinálni.Megpróbál nem tudomást venni róla,néha megvakarja,aztán majd elmúlik magától,és akkor rövid időn belül elfelejti.
Mert rengeteg elmeháborodott szaladgál a világba,aztán egyszer valamelyik zokon veszi a stílusát.Az meg csak egy dolog hogy mekkora,ezt meg pont neked nem kell megmagyarázni.
Mindenesetre fura módját választotta a barátkozásnak.Innen biztos sokan akarnak majd vele barátkozni.
az 1 hengeres ktm ek nem bírják a gázrángatást meg lehet a többi 1 hengeres se... az enyém is lefullad ha hirtelen gázt rántok de ez normális.. amúgy se jó terhelés nélkül rángatni a gázt mert a főtengelyed meghal.. szóval avval nincs baj.. a másik kérdésedre nem tudok értelmes választ adni.. majd duke ad miután hazaküldtem az anyukáját! ugyanis cseresznyét szedtünk és segített
Hát dob az a gyári van rajata legszürőt meg most vettem ujat, oks, azert gondolotam a kuplungra mert ha megállok a motorral akkor szinte lehetetlen üresbe rakni soxor 1 és 2es között ugrál plusz hallani vmi kis enhye hangot ott ahol a kuplung van benn( jobb oldalt lent)? És mire szamitsak igy karburátor árban majd ha viszem szerelőhöz? :) köszii
Feltételezem hogy amikor üresben van és gázt húzol annak az égvilágon nincs köze sem a kuplunghoz sem a váltóhoz...
Marha egyszerű a karburálással van gond, mivel ezek bazi érzékenyek a hőmérséklet ingadozásra, főleg ha van valami módositás mondjuk sportdob vagy légszűrő.
Sőt mivel ezeknek ugye benzinpumpás a karbi, nagy gázra annyi benzinnel árasztja el a hengert hirtelen hogy attól is befulladhat.
Szóval karbi lesz
Sziasztok! Nemrég vásárolt 450 exc-m nél (2005) most vettem észre hogy ha a motor üresben van és hirtelen oda vágok a gáznak akkor elfullad, de ha haladás közben mikor sebbeségbe van akkor semmi gond, megy rendesen viszont ha sebességbe van és behuzom a kuplungot akkor szintén elfullad a hirtelen gázra!? Jah és néha üresbe rakni se lehet tehát feltételezem hogy vmi a kuplung és váltoval van gond. Mit gondoltok?
Pontosan tudom én hogy nem buta! Csak kíváncsi vagyok,hogy mi az oka ennek a frusztráltságnak (de lehet nevezhetnénk dühnek is) ami belőle árad!
Pedig volt motorja pár darab.Megtudod nézegetni őket,csak ügyesen kell keresgetni!
hidd el nekem nem olyan buta ő,ahogy azt mutatja....
de egyet ti se tudtok megérteni: addig míg írtok neki,ő mindig vissza fog írni,sőt akkor is fog írni,mikor ti nem fogtok neki ////egy ideig//// azután elhagyja a fórumot,mert nem fogja értelmét látni,hogy többet ide írjon...
de addig míg van benzin a tűz is mindig fog égni! szóval rajtatok áll,meddig akarjátok magatok közt tartani!
én kimondottan haragszok rá,mert nem rak fel képeket a régi motorjairól
Csak kíváncsiságból kérdezem,haragszol a valakire innen a fórumról hogy ilyen gyökér vagy?Megbántott valaki és most így éled ki a sértődöttségedet? Vagy csak kisebbségi komplexusod van és így próbálsz a középpontba kerülni? Mert ez nem egy jó technika.
Attól nem félsz,hogy egyszer bele futsz itt valami elmeháborodottba,aki valamelyik hirdetésedre telefonálva elmegy,és szétcsapja az arcodat?
Ezt mindenféle hátsó szándék nélkül kérdezem.
Nem értem milyen csatáról beszélsz. Sehol nem látok itt csatát.
Csak téged látlak,egy érzelmileg sérült embert,aki ide jár fröcsögni.Ha ésszel kell csatát vívni,akkor te mit is keresnél egy csatába?De nem baj ám,én nem bántalak vagy anyázlak mint mások,mert engem arra tanítottak,hogy az ilyen beteg embereket mint te, nem szabad bántani.
Látom még ez a jimmy sokadszorra se megy.Majd egyszer sikerül ám,ne add fel.Lehet hogy kicsit lassabban mint a többségnek vagy a kis iskolásoknak,de menni fog hidd el,kitartás!