Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azon már túlvagyunk de ha még tovább flegmázik az arc annak a muter issza meg a levét szó szerint.. ASD én úgymondom ONDÓSZ!
ha ő bánhat úgy az emberekkel itt mintha a seggéből rántotta volna ki akármelyiket is, és rombolhatja a (csapatmorált ) akkor ez oda vissza megy.. :) örülök h tetszett :D pedig így meló után csak ennyi jutott eszembe ASD:
ha nagyon unod akkor próbáld ki a seggből-szájba dolgot
a mindig jót tesz ha kezd a hangulat el laposodni
nem röhögök mondom nem röhögök . . . .

ez ütösebb volt mint a kalapácsos sztorilya

pedig praÚbálom nyugtatni a hangulatot..de vlahogy..nem megy
TONIKÖRRTISZ...nincs MOTOROSKERÉKPÁROM...mert ojjan KÉK az álmom...erre gyűtök éjjel nappal...közben olvasom itt a mesét habbal:)
mikor küldjem haza muterod? mert már kezdem unni :(
Csak a hülye fogyatékostól kaphattál volna választ gyorsba,de átmentél teszten Várakozzál csak szépen akkor a sorodra,me én ,csak egy senki vagyok
Érdemes volt benézni ide ma is! Ezen a fórumon már csak nevetni lehet
Bari(birka) BÁRNI...tanujj meg türelmesen várni... de ha nem bírsz várni,bassz oda a ZINNYEKKTORNAK kalapáccsal, és a HATTKILENCVEN csendesen fog JÁRNI.
Ha má a KÁTÉJJEM üzletben se tudnak mit mondani...a ZINNYEKKTORT kalapáccsal kell meg bontani. Csodás lesz az alapjárat,elhallgat a főtengely...és TE is gazdagabb maracc pár munkaóráért járó EZRESSEL.
ez konkréten egyre vonatkozik!nehogy félreértés legyen hogy ocsàrolok itt valakit én is furcsàn néztem
1300killó..méter...
akkkor tényleg rályaérel
na a kártélyem boltban..na ott aztán mért nem tudják...
ha ot S(e)M tudják..akkor
csak itt voltam és nézegettem .nem vàrtam hogy azonnal vàlaszt kapjak.vissza szoktam olvasgatni.tudom hogy müködik de szerintem a hülyeségre te sem vagy kivàncsi.a gond az hogy egy picit messze van tölem a motorom(1300km) ugyhogy màr csak ezért sem sürgös!a màsik gond az hogy a KTM üzletben sem tudtàk megmondani!gondoltam hàtha lesz itt valaki aki tudja a vàlaszt.....azt meg még mindig nem értem miért függ össze az hogy mennyit irtam eddig ide...mind1.
börni...
jugy érzem...kishabsinak igaza van...
mert ha nem várnád azonnal a beirásokat.. nem irtál volna be 3óra alattt többet mint 25 év alatt
de nem baj várjá türelmesen.. vannak it értelemsek is.. nem irom le hogy kik mert akit véletlen nem irnék oda besértődne
szóval várjá türelmessen...innyektorosnál is szok lenni alapjárat állitó csavar...de lehet a tiéden nix.. előszörr nézelődjé erősen...
aztán várjá türelmessen...

ma a jóidő ellenére sokan nem kapták meg a kellő motoros drogot..és ezért hisztis a fórum...
bár van aki ha megkapja is hÍztis... mert ő meg örökké menstruál..pedig nem is 2vel kezdődik a személyi száma
ugy érzem hogy a kérdésem egyértelmü volt. de legközelebb pontosabban fogok fogalmazni!
úgy kellett volna megkérdezni hogy merre keresd az állító csavart
pl mi se találtuk a wr250esen sehol bár azon volt némi sár meg egyéb foszlány
bár nem voltunk nagyon kitartóak
sosem vàrtam el hogy rögtön valaki vàlaszoljon a kérdésemre de a hülyeségre nem vagyok kivàncsi!inkàbb nem kell semmit irni.majd jön valaki aki tudja és vàlaszol.tudok vàrni.annak meg nemhiszem hogy köze lenne valamihez is hogy mennyit irtam valaha ide....
mért várod el azt, hogy kb 45 perc alatt 25-en válaszoljuk meg, hogy ott van az állító csavar a tank alatt vhol...

azért te is vissza vehetnél a lendületből, azzal a kb 5 hsz el amit idáig ebbe a fórumba írtál...
azért kössz a semmit
szerintem nem értelmezted megfelelöen a kérdést!NEM azt irtam hogy talàn csak szàmitogéppel lehet làtni!de nem is vitatkozok mert nincs kivel.fasza ez a forum csak nem jo semmire!(egy pàr hülye fogyatékos faszkalap miatt )
Akkor ÍROM!FIGYELJ! Ha hiába nézegeted ,mert nem láttok semmit az azt jelent,rossz a szemetek és nem compjuterrel kell nézni,hanem szemüveggel Compjuterrel én se látok(mielőtt lehurrognál)az előbb kipróbáltam
ha nem tudsz értelmesen hozzàszolni inkàbb ne is irj semmit!hülyéböl van elég igy is....
Hát azt csak komondor hatvannéggyel lehet beállítani,azt írja a könyv Segítenék,de csak kazettán van programom,azt meg letekerte a gyerek
Mondom, má kiderült
Akkó nem biztos,hogy jóóótudod Rendes ember,vót nálam Jó az,ha egy picit basztatja a népet,én sem hiába szoktam
sziasztok!
olyan kérdésem lenne hogy a 690 sm-en hol lehet alapjàratot àllitani?!hiàba nézegettük nem talàltunk semmit lehet hogy csak computerrel lehetne?