ha ő bánhat úgy az emberekkel itt mintha a seggéből rántotta volna ki akármelyiket is, és rombolhatja a (csapatmorált ) akkor ez oda vissza megy.. :) örülök h tetszett :D pedig így meló után csak ennyi jutott eszembe ASD:
Bari(birka) BÁRNI...tanujj meg türelmesen várni... de ha nem bírsz várni,bassz oda a ZINNYEKKTORNAK kalapáccsal, és a HATTKILENCVEN csendesen fog JÁRNI.
Ha má a KÁTÉJJEM üzletben se tudnak mit mondani...a ZINNYEKKTORT kalapáccsal kell meg bontani. Csodás lesz az alapjárat,elhallgat a főtengely...és TE is gazdagabb maracc pár munkaóráért járó EZRESSEL.
csak itt voltam és nézegettem .nem vàrtam hogy azonnal vàlaszt kapjak.vissza szoktam olvasgatni.tudom hogy müködik de szerintem a hülyeségre te sem vagy kivàncsi.a gond az hogy egy picit messze van tölem a motorom(1300km) ugyhogy màr csak ezért sem sürgös!a màsik gond az hogy a KTM üzletben sem tudtàk megmondani!gondoltam hàtha lesz itt valaki aki tudja a vàlaszt.....azt meg még mindig nem értem miért függ össze az hogy mennyit irtam eddig ide...mind1.
börni...
jugy érzem...kishabsinak igaza van...
mert ha nem várnád azonnal a beirásokat.. nem irtál volna be 3óra alattt többet mint 25 év alatt
de nem baj várjá türelmesen.. vannak it értelemsek is.. nem irom le hogy kik mert akit véletlen nem irnék oda besértődne
szóval várjá türelmessen...innyektorosnál is szok lenni alapjárat állitó csavar...de lehet a tiéden nix.. előszörr nézelődjé erősen...
aztán várjá türelmessen...
ma a jóidő ellenére sokan nem kapták meg a kellő motoros drogot..és ezért hisztis a fórum...
bár van aki ha megkapja is hÍztis... mert ő meg örökké menstruál..pedig nem is 2vel kezdődik a személyi száma
úgy kellett volna megkérdezni hogy merre keresd az állító csavart
pl mi se találtuk a wr250esen sehol bár azon volt némi sár meg egyéb foszlány
bár nem voltunk nagyon kitartóak
sosem vàrtam el hogy rögtön valaki vàlaszoljon a kérdésemre de a hülyeségre nem vagyok kivàncsi!inkàbb nem kell semmit irni.majd jön valaki aki tudja és vàlaszol.tudok vàrni.annak meg nemhiszem hogy köze lenne valamihez is hogy mennyit irtam valaha ide....
szerintem nem értelmezted megfelelöen a kérdést!NEM azt irtam hogy talàn csak szàmitogéppel lehet làtni!de nem is vitatkozok mert nincs kivel.fasza ez a forum csak nem jo semmire!(egy pàr hülye fogyatékos faszkalap miatt )
Akkor ÍROM!FIGYELJ! Ha hiába nézegeted ,mert nem láttok semmit az azt jelent,rossz a szemetek és nem compjuterrel kell nézni,hanem szemüveggel Compjuterrel én se látok(mielőtt lehurrognál)az előbb kipróbáltam
sziasztok!
olyan kérdésem lenne hogy a 690 sm-en hol lehet alapjàratot àllitani?!hiàba nézegettük nem talàltunk semmit lehet hogy csak computerrel lehetne?
a mindig jót tesz ha kezd a hangulat el laposodni
ez ütösebb volt mint a kalapácsos sztorilya
pedig praÚbálom nyugtatni a hangulatot..de vlahogy..nem megy
Ha má a KÁTÉJJEM üzletben se tudnak mit mondani...a ZINNYEKKTORT kalapáccsal kell meg bontani. Csodás lesz az alapjárat,elhallgat a főtengely...és TE is gazdagabb maracc pár munkaóráért járó EZRESSEL.
akkkor tényleg rályaérel
na a kártélyem boltban..na ott aztán mért nem tudják...
ha ot S(e)M tudják..akkor
jugy érzem...kishabsinak igaza van...
mert ha nem várnád azonnal a beirásokat.. nem irtál volna be 3óra alattt többet mint 25 év alatt
de nem baj várjá türelmesen.. vannak it értelemsek is.. nem irom le hogy kik mert akit véletlen nem irnék oda besértődne
szóval várjá türelmessen...innyektorosnál is szok lenni alapjárat állitó csavar...de lehet a tiéden nix.. előszörr nézelődjé erősen...
aztán várjá türelmessen...
ma a jóidő ellenére sokan nem kapták meg a kellő motoros drogot..és ezért hisztis a fórum...
bár van aki ha megkapja is hÍztis... mert ő meg örökké menstruál..pedig nem is 2vel kezdődik a személyi száma
pl mi se találtuk a wr250esen sehol bár azon volt némi sár meg egyéb foszlány
bár nem voltunk nagyon kitartóak
azért te is vissza vehetnél a lendületből, azzal a kb 5 hsz el amit idáig ebbe a fórumba írtál...
olyan kérdésem lenne hogy a 690 sm-en hol lehet alapjàratot àllitani?!hiàba nézegettük nem talàltunk semmit lehet hogy csak computerrel lehetne?