mérdmár le nekem milyen magas az lc4 a kormánytól a földig és milyen széles és milyen hosszú kb mert itt nincs mérőszalagom... a motoros ponyva miatt kellene.. köszcsi
Nekem a 660 SMC-n olyan beton volt a kuplung, hogy nemhogy 1 ujjal, de még 3-al is nehezen ment a behúzása
Pirosnál volt hogy nem találtam az üreset, úgyhogy vagy 60mp-ig húztam folyamatosan.Hát kajak elzsibbadt a kezem a végére
nem köszönöm! rájöttem a megoldásra, rossz anyaggal tömtem a dobot azért volt csúnya hangja és azért akartam másikat! de most már jó lesz! köszönöm szépen azért még 1x! ha kell esetleg vmi téged kereslek meg először!
Ma leszedtem az első lánckerékvédő burkolatot, és meglepve tapasztaltam hogy folyik az olaj valahonnan. Valahol mintha azt olvastam volna hogy a lánckerék alatt van valami szimering, lehet az kezdte el megadni magát, hogy zajlik ennek a cseréje?
nem tudom észrevetted-e a galériámban hogy én is egy DRZ-s gyerekkel megyek többnyire persze csipkedjük egymást de csak viccből
nekem nincs bajom a DRZ-vel, csak herótom van mikor fikázzák a KTMet és el vannak szállva a DRZtől.. ennyi
Nekem DRZ-m van, és két KTM-es cimborámmal szoktunk motorozni.
Sose köpködünk egymásra, érdekes, hogy lehet így is...
Nem értem ezeket a széthúzásokat.
jó reggelt.
bakker te szoptasz...
kimentem megnézni. . .
végül is ak ár két régivel is be birom húzni..vagy egy ujjal
és nem is olyan vészes..de azért terepen csak kettővel szoktam...pedig van hogy hegyi eksztrémben toljuk a menetet van hogy kroccpályázok...
szóval...furcsa...most vetted..és ilyen volt ..vagy most lett ilyen....mert előtte meg jó volt...
mi a szitu...hogy 1szer csak kemény
Sziasztok! Elsősorban az EXC tulajokat kérdezném, hogy az ő motorjukon is kemény a kuplung, vagy csak én vagyok gyenge. Egy újjal szinte alig bírom behúzni és ez nagyon zavar terepezés közben.
írj egy mailt a problémáról aztán megpróbálok valami infót öszeszedni
Pirosnál volt hogy nem találtam az üreset, úgyhogy vagy 60mp-ig húztam folyamatosan.Hát kajak elzsibbadt a kezem a végére
nekem nincs bajom a DRZ-vel, csak herótom van mikor fikázzák a KTMet és el vannak szállva a DRZtől.. ennyi
Sose köpködünk egymásra, érdekes, hogy lehet így is...
Nem értem ezeket a széthúzásokat.
Persz akinek nem inge...
bakker te szoptasz...
kimentem megnézni. . .
végül is ak ár két régivel is be birom húzni..vagy egy ujjal
és nem is olyan vészes..de azért terepen csak kettővel szoktam...pedig van hogy hegyi eksztrémben toljuk a menetet van hogy kroccpályázok...
szóval...furcsa...most vetted..és ilyen volt ..vagy most lett ilyen....mert előtte meg jó volt...
mi a szitu...hogy 1szer csak kemény