ne bántsd..bántja öt az élet eléggé...ha az az egyetlen öröme hogy ide szorul be bunkóskodni...
gyúkúr(inkább tyúkhúr )
dont wöri... itt mindenki szeret..csak nem jött át még neked a monitoron keresztül.
mostani irásaid tetszenek...építő jellegűek és művelt is, mint pistabá fekete fŐdje
Rég jártam itt de látom nem hagytam ki semmit.Ez a gyúkagyu még mindig nyomatja.Kiváncsi lennék hogy az életben egymással szembe is ilyen okos vagy e vagy csak az internet árnyékában lehetsz ennyire lángelme.
Kár válaszolnod a választ már úgyis tudom.Jó hétvégét mindenkinek
Hát hogy lehet ezt elfelejteni? Anyukád nem rakta ki reggel a gyógyszereidet? Vagy már megint összekeverted a dobozokat? Megmondták már sokszor,hogy szívesen rajzolnak rá neked kis jeleket,ha olyan bonyolult neked a megkülönböztetés.
Jólvan,szereztél egy jó pontot,sikerült rágugliznod! Azért ez tőled tényleg egy egész komoly teljesítmény.Jutottál tovább is a hendrixnél,vagy itt megint elfogyott a tudomány.Kérd meg valamelyik kispajtásodat,biztos van a csoportodban olyan akinek jobban megy a számítógép használat.Tudom hogy GYP-s osztályba jársz,de mégis hátha van valaki.
JA! Igen...ezt el is felejtettem: BETEG a hajlamom...jó hogy szóltá!:)
Há mé? csak a neveden szólítottalak...Mivel NEM a ZÁMMBÓÁRPI vagy akkor csak a DZSIMMI lehecc...öthuszönötös rastszámmal...
DZSIMMIHENNDRIKKSZ az más...Ő is DZSIMMI...csak HENDRIKSZ....nem BENDIKSZ...az az ÖNinndító.
Dehogy őrjöngök.Én egy nagyon nyugodt ember vagyok,aki elítéli az erőszakot.Persze hogy jól viselkedik nyomorult,mikor minden nap kiéled rajta beteges hajlamaidat.
Látom leragadtál ennél a zámbónál.Ha nem megy,nyugodtan kérj ám meg valakit hogy segítsen ráguglizni.
Most egy kicsit megnyugodtam.Már kezdtem megijedni,hogy anyád megint nem enged számítógépezni mert rosszul viselkedtél! Megverted már otthon a kutyát hogy legyen valami sikerélményed?
TONIKÖRRTISZ...be kell valljam még IJJEN sincs...a fotókról meg annyit hogy azt mind útközben vagy búcsúkban lőttem...SEMMI közöm nincs hozzájuk,frusztráltságom és lángoló szerelmem nem teszi lehetővé ilyenek birtoklását.:) Akinek csak a pofája jár annak nincsennek IJJENNYEI...nekem meg JÁR...frusztrált is vagyok...szerelemmel megspékelve...érteni meg annyit értek hozzá hogy gondot okoz annak eldöntése is hogy mé előre forog a HÁCCSÓ kerék is...egy ÓDALSZTENDERRŐL meg má ne is beszéjjünk.
Szóval ezt benézted TONIKÖRRTISZ...
raksz fel pár újabb képet a régi gépeidről,vagy esetleg nyitsz egy galériát a fotóknál? megnézném őket szívesen,mostanság nem nagyon raknak fel ilyen témában,ellenben nálad megfordult már pár darab,és biztos képeid is vannak! előre is köszi!
gyúkúr(inkább tyúkhúr )
dont wöri... itt mindenki szeret..csak nem jött át még neked a monitoron keresztül.
mostani irásaid tetszenek...építő jellegűek és művelt is, mint pistabá fekete fŐdje
Kár válaszolnod a választ már úgyis tudom.Jó hétvégét mindenkinek
amúgy meg inkább egy floriol olajat meg egy hokkellit kéne abba fórumba tartani.
és rályairni..
amit már megoldottam az életben
amúgy kutyát biztos nem bánt6..mert ahhoz bátorság is kell ..nem csak hajlam...
milyen motorod van most?
Jólvan,szereztél egy jó pontot,sikerült rágugliznod! Azért ez tőled tényleg egy egész komoly teljesítmény.Jutottál tovább is a hendrixnél,vagy itt megint elfogyott a tudomány.Kérd meg valamelyik kispajtásodat,biztos van a csoportodban olyan akinek jobban megy a számítógép használat.Tudom hogy GYP-s osztályba jársz,de mégis hátha van valaki.
Há mé? csak a neveden szólítottalak...Mivel NEM a ZÁMMBÓÁRPI vagy akkor csak a DZSIMMI lehecc...öthuszönötös rastszámmal...
DZSIMMIHENNDRIKKSZ az más...Ő is DZSIMMI...csak HENDRIKSZ....nem BENDIKSZ...az az ÖNinndító.
ez vajmi kevés....
Látom leragadtál ennél a zámbónál.Ha nem megy,nyugodtan kérj ám meg valakit hogy segítsen ráguglizni.
Szóval ezt benézted TONIKÖRRTISZ...
ez szerelem...
itt mese nix...
kártélyemes esküvő lesz .