ISTEN? Na az még nem vótam...osztán jó e annak lenni? Kérdem TŐLED mint a kanyarok és az egykerék...nomeg a SZAKÉRTELEM ISTENÉTŐL!:D
A hasznos infót tudni kell HASZNOSÍTANI,ÉRTELMEZNI...vagy az már külön szakma vagy eccerűen túl BONYOLULT?:)
"A motorolaj szintjét hideg és meleg motornál egyaránt lehet ellenőrizni.
Állítsa a motorkerékpárt vízszintes felületen függőleges helyzetbe (ne oldaltámaszra).
Hideg motornál a motorolaj szintjének a figyelőablak alsó élénél kell látszódnia.
Meleg motornál az olajszintnek a figyelőablak felső élénél kell lennie."
a dekompresszor kar behúzása valóban egy hajtókar problémával egyenértékű.. ne haragudj de én sosem adtam el úgy motort hogy olyanról amiről tudok nem szólok! az utolsó nicasil lepattogást is megemlítettem a 125ös gépemnél.. pedig rohadtul nem tudott volna róla, mert nem kapja nekem szét a kertben.. sőt még csak ki sem próbálta... csak nem vagyok olyan paraszt hogy elhallgassam ha valamiről tudok hogy rossz
ellenben veled, belém még szorult emberség és hiába teszed itt az istent aminek beképzeled magad, mert okos dolgot nem igen hallani.. Giraffe legalább úgy olt hogy mellette hasznos infó is van
Jó...akkor mi volt a HIBA?
Má csak azé kérdezem mert hogy legközelebb én is hogy ÁLLJAK oda-hozzá pl egy hajtókaros motorhoz hogy NE legyen vele nálam se baj?(galiba ugye):D
Ez csak hozzáállás kérdése?:) mindig "tanul "az ember valamit....
már úgy vettem - és ha normálisan áll hozzá nála se lett volna galiba.. de gondolom pontosan tudod miről beszélsz.. mint mindig..
nem basztam át, tudott róla, és nem is ágaskodik, ezt se tudom honnan vetted.. beképzelted - mint a legtöbb dolgot
VOLT hibája? NÁLAD?
Aki mindent megad a motornak...a szakértelemről nem is BESZÉLVE?
Akkor eccerűbben: JÓL átbasztad őket...és nem szégyellik magukat hogy még ők ágaskodnak? Basszoda hjaz asztalra REXI..veled NE kukoricázzanak itt holmi hozzá nem értő trógerek igaze?:D
Szombaton megnézik a berendezést 10 ezres keretében. Nagyon mennek a km-ek! Nem érzem úgy, hogy sokat mennék.
Ha megtanulnék motorozni, akkor 3-4 év múlva frissíthetnék egy SD-ra. Vagy valami. :)
Nem baszki okostojás, hanem hogy én ismertem azt a motort és tudtam hogy volt hibája, amit közöltem is velük... ennek ellenére tojtak rá és utána még csodálkoznak.. de te biztos jobban tudod hogy mi baja volt hisz mindent jobban tudsz mindenkinél
KI monnta hogy a GOND a KÁTÉJJEMMEL van?
REXI...TEJÓ videójában azt a veres kopaszodó gyereket is TE láttad el tanáccsal,netán nálad járt SZAKKÉPZÉSRE?
Mert elég jól vágja...abból gondolom hogy TE képezted TÖKÉJJRE.
Én is csak pislogtam, de mindegy már Nem tudok (nem is akarok) ehhez többet hozzáfűzni, mert nekem az egész sztori zűrös..
Nem hiszem hogy bajod lenne vele Nekem sem volt ktm az lc4 előtt, mégse volt vele problémám
Érdekes. Nekem szokatlan, hogy "haza lehet vágni" egy motort elemi gondosság mellett. Valóban, nem volt korábbi ktm-em, és ezért is választottam a "barátságosabb", utcára termett újabb kivitelt. Pont annyit várok el tőle, mint az autómtól, több törődéssel. Eddig még rendben van (10 ezer km/4 hónap).
Itt a fő baj az volt hogy nem az vette meg aki használni akarta hanem egy haverja.. annak elmondtam mindent, de ő "ezt-azt" elfejtett továbbadni.. Így szegény kint kínlódott vele és eközben hazavágta, így hát elment tőle a kedve. Pedig ha már úgy áll neki ahogy mondom akkor nincs baj
Kár érte. Baj, hogy az emberek azt hiszik, a legnagyobb gond megvenni a járgányt. Pedig üzemben is kell tartani (szakszerűen), ami pénzbe kerül. Sokaknak ez nem megy már. De ez messzire vezet...
Volt.. elvileg elrontotta, megjavították de nem lett jó, aztán végül mégis jó lett.. Arról nem beszélve hogy kevesebb km-el hirdeti mint ahogy eladtam pedig nekem azt mondta hogy ment is vele.. Én már az egészet nem értem, de sajnálom hogy ez lett vele.
Az ÓDALSZTENDERESEK hol vannak?
Biztos má a NÁZÁNÁL rajzojják a tervrajzot...vagy gondolkodnak hogy egyáltalán kivitelezhető e...érdemes e ennyi energiát,pénzt(eszet nem írok DIREKT) álldozni rá...
Bevallom néha irigylem ezeket az embereket...szerintem ijjet csak KOLUMBÁSZ Kristófel érzett mikor felfedezte ÁMÉRIKÁT...persze véletlenül.
A felfedezés és alkotás öröme...
ne éld bele magad..lehet nem is lehet már utólag leviszgáztatni...
én is levizsgáztattam volna az esikszet..de azt mondták.. ez mivel nem volt forgalomba hiába exc az egész..nem tudnak vele mit kezdeni...
de ha mégis neked mondanának okosat.. akkor az én sx emet i leviszgáztatnám
Tel: 06706657560