Sziasztok!
Nemrég vettem egy exc 450 -est (2005.11 havi) és tegnap csináltunk rajta olajcserét. Na most az volna a kérésem hogy az olajszint ellenörzésénél ahol van az a kis bekukkanto ablak ott pontosan hol kell álljon mivel nincs rajta vonal meg semmilyen jelölés, jelenleg most kb a 3/4-énél van.
köszii
Szatyináéktól kértem postán 1 sztendert ami szerintük rávariálható, 2 óra meló vele és ilyen lett már amennyire a képen látod. Hát a festéssel még lehetett volna foglalkozni.
Kellene nekem kitámasztó a gépre. Gyárilag nincs rajta konzol sem, ezért elég gázos. Ha valaki esetleg csinált már meg ilyet EXC-n vagy bármi máson, akkor érdekelne a megoldás.
ZaránDOG...magasról szarok a csordaszellemre,juhnyájra és egyébb gyülekezetre...vagy BÉRLED ezt az ÓDALT vagy mijjafasz,hogy nem lehet IDEGYÖNNI?
Elhiszem hogy szerecc vezérbirka lenni,és bérelt legelő is van...de nem kell félni attól aki csak áthalad rajta...
Mert már REXInek is leírtam ECCER: Nem azé mennek a vezérbirka után mert okosat béget..hanem mert a leghangosabb.
És TE...azaz te szerecc HANGOSKODNI...netán OKOSKODNI...de nézd el nekem hogy nincs PÉZEM...vagyis eccerűen nem vagyok VEVŐ rá.
Még ha hozzáteszem azt a TÍZ azaz 10 százalék szerelmet..még akkor sem...SZORRI.:)
Pár éve volt olyan, hogy hónapokon keresztül nem lehetett egy olyan ritka alkatrészt beszerezni, mint a 300 EXC dugattyúja, mert még a gyárban sem volt készleten...
Jó állapotú, narancssárga 2004-2007 típusú farokidomot keresek KTM EXC/SX-re! Hűtőidom is jöhet, ha van jó állapotú 2006-2007-es ;) Egyéb is jöhet, küldjétek el, mitek van eladó, 2007-es 450-es EXC-hez. harveszter kukac yahoo.com
Az előbb írtakat még kiegészíteném.Ha az olaj sűrű vagy az időjárás hideg, a motor behúzott kuplung mellett is kuszhat,és ilyen esetben is előfordulhat a 2-ben jelenség. Bemelegedett motornál már ritkán fordul elő ez a hiba.
Talán azért akarja 2-be rakni álló helyzetben, mert sokan sokszor így indulnak. Normális esetben be kellene vennie, a2. sebességi fokozatot. Szerintem a kuplung állítás vagy javítás megoldja a bajt.
bontós..
anagbeszerzés..
ktm sx 525 k5 model...egy eléggés ismert(kivéve zsir apátok . . )
első teló csúszógyűrű...8 eurós tétel...tavaj október óta...nem sikerül beszerezni...és most is azt mondták.. majd 9 hónap környéken ..mert hiánycikk. . . . .
hát mindjéárt eladom a gecsába és veszek egy.....
serkót
felesleges kacat...