Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valoszínű hamarabb ellopnák a hozzá kötött Bull-t
Akkor vegyen inkább helikoptert, azzal haza is tudja vinni a csajokat akiket felszed
pedig le volt zárva
még a tengely is eltűnt belőle
de lehet a srác ezt megengedheti magának
amit el akarnak lopni azt el is fogják
a 82es cagivám a kutyának sem kellett pedig kint éjszakázott az utcán és a kulcs is benne volt
szóval a szar motor=nagy nyugalom
Ez is egy megoldás :D. Akk majd vhogy utánna járok. Köszi mkinek!
köss mellé egy ilyent:
link
vagy többet
így vettem sajnos nem tudok így mondani nagyon infót, de szalonban rakták bele az immobilisert
Attól függetlenül ha valaki igen nagy f@szfej akar lenni simán beberrenti aztán had pöfögjön a parasztnak... Nem merném otthagyni sehol ha csak így el lehetne indítani, mé ha eltolni nem is lehetne...
És hogyan van a meneteaz egésznek meg hol és mennyiért? :D köszi
Azthiszem meleg motornal volt annyi de kb 1.4 körül ment bele. De ok, köszii
enyémen volt immobiliser + rejtett kapcsoló
Szerintem 100-nál kevesebb üzemóránként szétszedni a blokkot főtengely-csapágy cseréhez, mindenhez képest gecidrága...
mihez képest drága?
560-ast még pályára is drága fenntartani, nemhogy utcára
Nem tudom hogy tanulsz-e vagy dolgozol,és ha dolgozol mennyit keresel havonta,de ha ide leírod a fórumba,biztos megmondják a srácok,hogy kezdjél-e bele a terveidbe avagy mégse!
az úgy van ha olajszűrőcserével együtt csinálod.. 1,4 lityko megy bele..
3/4 ablak fölé nem jó ha hideg motornál felette van..mert melegen csak elkartelgázolja...
extrém endúróban az sx 525 1/2-1/4 ablakszint felett hamar kilökdösi magából..de az alatt meg már nem...de városi forgalomban sima endóróban 1/2-3/4 ablakig a tökéletes

tárcsazár a legegyszerűbb.
kb 4 ezerért már van..csak rátolod.. és már nem viszik el...
ami még egyszerűbb és olcsóbb..egy sima lakat a lánckerékbe ami a láncot is be tudja fog ni(egy közepesen nagy lakat már képes erre.. bár ha nem akkor sem viszik már el szárazon
na ezt is lehet a féktárcsa lukába belerakni..akkor sem tolják el.

dübeles megoldást otthon ha olyan a hely ahol lakol
de oda meg inkább ne vigyé ilyen lyaúszágot
Sziasztok! Az lenne a kerdesem hogy 450/560 smr-t rendszamoztatni,forgalomba helyezni megeri e. Ugy ertem hogy birjak a napi varosi hasznatot Budapesten?! Van esetleg valakinek tapasztalta ezzel kapcsolatban. Mik a szerviz intervallumok hany uzemora stb stb...valaszaitokat elore is koszonom.
oké, kösz :D :D
:D, na jah.
Vagy olyan helyen kell menni,ahol a kutya se jár!
benzincsap elzár, lefekszik... esetleg két motor egymáshoz, van még kérdés...
rejtett kapcsolo, lakat a féktárcsába, oriás lánc a beton villanyoszlophoz, eseteg ipari dübellel lefurni és oda csavarozni a betonhoz...
Akkor szuper, köszönöm.
Még egy dolgot kérdeznék..nemtudom ki hogy van vele, bár engem meglepett elsőre hogy nincs kulcs, tehát bárki ha vhol ott hagyom a motort akkor beindithatja..na most erre nincs vmilyen inditásgátló megoldás?
Nem mindenki a Sziklás-hegységben lakik ahol más se nincs mint fa...