amit el akarnak lopni azt el is fogják
a 82es cagivám a kutyának sem kellett pedig kint éjszakázott az utcán és a kulcs is benne volt
szóval a szar motor=nagy nyugalom
Attól függetlenül ha valaki igen nagy f@szfej akar lenni simán beberrenti aztán had pöfögjön a parasztnak... Nem merném otthagyni sehol ha csak így el lehetne indítani, mé ha eltolni nem is lehetne...
Nem tudom hogy tanulsz-e vagy dolgozol,és ha dolgozol mennyit keresel havonta,de ha ide leírod a fórumba,biztos megmondják a srácok,hogy kezdjél-e bele a terveidbe avagy mégse!
az úgy van ha olajszűrőcserével együtt csinálod.. 1,4 lityko megy bele..
3/4 ablak fölé nem jó ha hideg motornál felette van..mert melegen csak elkartelgázolja...
extrém endúróban az sx 525 1/2-1/4 ablakszint felett hamar kilökdösi magából..de az alatt meg már nem...de városi forgalomban sima endóróban 1/2-3/4 ablakig a tökéletes
tárcsazár a legegyszerűbb.
kb 4 ezerért már van..csak rátolod.. és már nem viszik el...
ami még egyszerűbb és olcsóbb..egy sima lakat a lánckerékbe ami a láncot is be tudja fog ni(egy közepesen nagy lakat már képes erre.. bár ha nem akkor sem viszik már el szárazon
na ezt is lehet a féktárcsa lukába belerakni..akkor sem tolják el.
dübeles megoldást otthon ha olyan a hely ahol lakol
de oda meg inkább ne vigyé ilyen lyaúszágot
Sziasztok! Az lenne a kerdesem hogy 450/560 smr-t rendszamoztatni,forgalomba helyezni megeri e. Ugy ertem hogy birjak a napi varosi hasznatot Budapesten?! Van esetleg valakinek tapasztalta ezzel kapcsolatban. Mik a szerviz intervallumok hany uzemora stb stb...valaszaitokat elore is koszonom.
Akkor szuper, köszönöm.
Még egy dolgot kérdeznék..nemtudom ki hogy van vele, bár engem meglepett elsőre hogy nincs kulcs, tehát bárki ha vhol ott hagyom a motort akkor beindithatja..na most erre nincs vmilyen inditásgátló megoldás?
még a tengely is eltűnt belőle
a 82es cagivám a kutyának sem kellett pedig kint éjszakázott az utcán és a kulcs is benne volt
szóval a szar motor=nagy nyugalom
link
vagy többet
3/4 ablak fölé nem jó ha hideg motornál felette van..mert melegen csak elkartelgázolja...
extrém endúróban az sx 525 1/2-1/4 ablakszint felett hamar kilökdösi magából..de az alatt meg már nem...de városi forgalomban sima endóróban 1/2-3/4 ablakig a tökéletes
tárcsazár a legegyszerűbb.
kb 4 ezerért már van..csak rátolod.. és már nem viszik el...
ami még egyszerűbb és olcsóbb..egy sima lakat a lánckerékbe ami a láncot is be tudja fog ni(egy közepesen nagy lakat már képes erre.. bár ha nem akkor sem viszik már el szárazon
na ezt is lehet a féktárcsa lukába belerakni..akkor sem tolják el.
dübeles megoldást otthon ha olyan a hely ahol lakol
de oda meg inkább ne vigyé ilyen lyaúszágot
Még egy dolgot kérdeznék..nemtudom ki hogy van vele, bár engem meglepett elsőre hogy nincs kulcs, tehát bárki ha vhol ott hagyom a motort akkor beindithatja..na most erre nincs vmilyen inditásgátló megoldás?