te megent itten hülyézel...
attól tartok neked nem is kis komplekszusod van...
ez nem a motorszerelők fúruma!.....ez a hülyegyerekeké ... akik csak hobbi szervizesek meg hobbi rályderek is ..
ilyen profi srácnak meg rálydelnak miért kel a biliből nyalakodni.. ha szerinted itt csak a szar van....hagyd itt és gut bály
kérlek gyúk..te értelmes gyereknek mondod magad.. akkor ezt hogy nem láttad még be...
most beirod hogy milyen hülye vagyok kétjével.. meg a többi is milyen köcsög mind..meg szopják egymás szarát...ezt tedd meg és mondom.. isten áldjon
páv pszihológián van eg olyan kérdés .. mindég egyet kel e érten iazzal a csopatal amiben éppen vagy...
a válasz NEM...
de ha általában nem érszesz egyet egy csoportal..akkor a legjobb ha elhagyod a csoportot..mert a csoportot a többségi vélemény azonosság tartja össze és ne maz hogy soha semmiben nem értenek egyet...
mondjuk ezt okos gyerekenek el sem kell magyarázni..mert érti...
szóval ha nemt teszik ami itt van ..ne irjál.. ha meg tetszik ami itt van kevesebb köcsög beszolással épitsd a fórumot...(20% beköcsögölés 70% normális hozzászólás..)és ennyi
hogy a 10% hova tünt ..az egyéb kategória...lehet a szerelemé is
Ezt én is megfigyeltem, de végül is mi a fszért raknád kettesbe, ha egy helyben állsz? Amúgy én állítottam a kuplungon és jobb lett, annyira,hogy el is múlt a jelenség.
Ha meg tudtad-tudnád csinálni jól akkor NEM itt kérdezősködnél hüjjegyerek...meg hát NEM is kellett volna szerelőhöz FURGONOZNI a KÁTÉJJEMET is...nem igaz?
Magyarázni csak arról lehet amiről van valami fogalmad...makogni meg a majom is tud bármiről:)
pedig vártam hogy jön ma megnézni hogy motorozok, vagy hogy tankolok (mert lefogadom abba is belekötne, mert hiába csinálom meg jól, de ha nem tudom elmagyarázni már hülye vagyok - márpedig nem a magyarázós típus vagyok )
gyÚk úr..
lebuktá
te szerelmes wagy igaz ez a ovis szintű(látom a gyerekemnél nap mint nap )de ez a szerelem...
ahogy biír egybőll cinkeled...sután ott izgulsz a monyitor előtt hogy mikor irmár valamit amibe bele tudsz kötni a lila ködödel
nix is ezzel baj..hidd el
csikusz.. ez últra brutál jó volt.. azt hittem behugyozok a röhögéstől.. de aztán végül is ez nem csak hit volt .
pontyossan úgy öntötte..mint mikor a serpenyőbe sütik a vöröshagymát..csak egy kan-áll kellett volna hogy kavarjon egyet rajta
Közben megnéztem, egyezik a kuplung 2007-2008-as 450 EXC-knél: 54802031000 CLUTCH LEVER CPL. BREMBO 06 A féknél viszont van egy kis eltérés cikkszámban..
A KTM EXC 450 2007-nek Brembo a kuplungja, nem Magura. Kínából nézegettem karokat, de ehhez az évjárathoz nincs is. A 2008-asé jó hozzá? És a vízcsövek? A 2007-esé megegyezik a 2006-oséval?
attól tartok neked nem is kis komplekszusod van...
ez nem a motorszerelők fúruma!.....ez a hülyegyerekeké ... akik csak hobbi szervizesek meg hobbi rályderek is ..
ilyen profi srácnak meg rálydelnak miért kel a biliből nyalakodni.. ha szerinted itt csak a szar van....hagyd itt és gut bály
kérlek gyúk..te értelmes gyereknek mondod magad.. akkor ezt hogy nem láttad még be...
most beirod hogy milyen hülye vagyok kétjével.. meg a többi is milyen köcsög mind..meg szopják egymás szarát...ezt tedd meg és mondom.. isten áldjon
páv pszihológián van eg olyan kérdés .. mindég egyet kel e érten iazzal a csopatal amiben éppen vagy...
a válasz NEM...
de ha általában nem érszesz egyet egy csoportal..akkor a legjobb ha elhagyod a csoportot..mert a csoportot a többségi vélemény azonosság tartja össze és ne maz hogy soha semmiben nem értenek egyet...
mondjuk ezt okos gyerekenek el sem kell magyarázni..mert érti...
szóval ha nemt teszik ami itt van ..ne irjál.. ha meg tetszik ami itt van kevesebb köcsög beszolással épitsd a fórumot...(20% beköcsögölés 70% normális hozzászólás..)és ennyi
hogy a 10% hova tünt ..az egyéb kategória...lehet a szerelemé is