Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te megent itten hülyézel...
attól tartok neked nem is kis komplekszusod van...
ez nem a motorszerelők fúruma!.....ez a hülyegyerekeké ... akik csak hobbi szervizesek meg hobbi rályderek is ..
ilyen profi srácnak meg rálydelnak miért kel a biliből nyalakodni.. ha szerinted itt csak a szar van....hagyd itt és gut bály
kérlek gyúk..te értelmes gyereknek mondod magad.. akkor ezt hogy nem láttad még be...

most beirod hogy milyen hülye vagyok kétjével.. meg a többi is milyen köcsög mind..meg szopják egymás szarát...ezt tedd meg és mondom.. isten áldjon

páv pszihológián van eg olyan kérdés .. mindég egyet kel e érten iazzal a csopatal amiben éppen vagy...
a válasz NEM...
de ha általában nem érszesz egyet egy csoportal..akkor a legjobb ha elhagyod a csoportot..mert a csoportot a többségi vélemény azonosság tartja össze és ne maz hogy soha semmiben nem értenek egyet...
mondjuk ezt okos gyerekenek el sem kell magyarázni..mert érti...

szóval ha nemt teszik ami itt van ..ne irjál.. ha meg tetszik ami itt van kevesebb köcsög beszolással épitsd a fórumot...(20% beköcsögölés 70% normális hozzászólás..)és ennyi

hogy a 10% hova tünt ..az egyéb kategória...lehet a szerelemé is
ha valakit érdekel...
de nagyon meg vagy győződve az igazadról.. legyen úgy, semmit se számít de örüljél
Véletlen jött h kipróbálom és mikor meghallottam a kerregő hangot gondoltam megkérdezem ,h ez normális jelenség-e vagy sem!
Ezt én is megfigyeltem, de végül is mi a fszért raknád kettesbe, ha egy helyben állsz? Amúgy én állítottam a kuplungon és jobb lett, annyira,hogy el is múlt a jelenség.
Sajnálom szegény GYEREKET...
Ha meg tudtad-tudnád csinálni jól akkor NEM itt kérdezősködnél hüjjegyerek...meg hát NEM is kellett volna szerelőhöz FURGONOZNI a KÁTÉJJEMET is...nem igaz?
Magyarázni csak arról lehet amiről van valami fogalmad...makogni meg a majom is tud bármiről:)
Az normális 1 Ktm lc4-nél ha egyhelyben ,de járó motornál kettesbe akarom rakni de kerreg a válltó?menet közbe jó meg ha 1-be akarom akkor is!
pedig vártam hogy jön ma megnézni hogy motorozok, vagy hogy tankolok (mert lefogadom abba is belekötne, mert hiába csinálom meg jól, de ha nem tudom elmagyarázni már hülye vagyok - márpedig nem a magyarázós típus vagyok )
ÚúÚ bakker..
tudtam hogy ez betalál..de nem gondoltam hogy ennyire
vagy most már épp a vacsi közbe vagytok
gyÚk úr..
lebuktá
te szerelmes wagy igaz ez a ovis szintű(látom a gyerekemnél nap mint nap )de ez a szerelem...
ahogy biír egybőll cinkeled...sután ott izgulsz a monyitor előtt hogy mikor irmár valamit amibe bele tudsz kötni a lila ködödel
nix is ezzel baj..hidd el

csikusz.. ez últra brutál jó volt.. azt hittem behugyozok a röhögéstől.. de aztán végül is ez nem csak hit volt .
pontyossan úgy öntötte..mint mikor a serpenyőbe sütik a vöröshagymát..csak egy kan-áll kellett volna hogy kavarjon egyet rajta
Közben megnéztem, egyezik a kuplung 2007-2008-as 450 EXC-knél: 54802031000 CLUTCH LEVER CPL. BREMBO 06 A féknél viszont van egy kis eltérés cikkszámban..
A KTM EXC 450 2007-nek Brembo a kuplungja, nem Magura. Kínából nézegettem karokat, de ehhez az évjárathoz nincs is. A 2008-asé jó hozzá? És a vízcsövek? A 2007-esé megegyezik a 2006-oséval?
tán letoltad a bugyid előtte? :D
Nem láttam...való igaz...de a majmocskára nézve el tudom képzelni:)
Kifogásom nekem sincs...hisz a magadét nézed:)
mintha láttad volna hogy nézek rá szerintem, aki ott volt (pl a szerelő) jobban tudja, és nem volt kifogása
Még ez a majom is értelmesebben néz mint TE a KÁTÉJJEMRE ha valami hibájja van:D
én meg téged
REXI...mintha TÉGED látnálak:D:D
Nem nem,csak a lábait síímogatom
Csak nem te vagy a tanárbácsi?
ennek a testvére meg a 710es alkatrészt kereste múltkor
kátéjemes ördögöm http://motomax.hu/motocross/in...
Ha már olajról beszéltek https://www.facebook.com/photo...