Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenki ezzel szekál hogy milyen jól állna rajta egy kézvédő, ha jó áron van még a végén felpróbálok rá egyet :)
na erre én is kíváncsi lennék,mivel kicsiny falunkba is van egy több mint 40.000 km-es
irtam
Had kérdezzek olyan hogy a gyári rezóban van szűkítés?
Ha van benne érdemes azt kiszedetni belőle vagy sem?
Igen, az az a kapcsoló....giraffe64@freemail.hu
az a kapcsoló mit kóstól? az az amivel tudom változtatni a karakterisztikáját igaz? érdekes lehet...
giraffe64@freemail.hu
Hali. Üzemóra számlálót mennyiért adnád?
Helló valaki tudna nekem segiteni hogy a KTM adventure 990/950 nnek mi a futás teljesítménye mennyi km megy el és mi a szerviz igénye?
Melyiknek?
Minek az neked?:D
A kézvédőknek mi az ára?!
Valakinek valami? giraffe64@freemail.hu
Köszi de én tuti maradok az 1 nél,járok endúrozni is úgy hogy elég 1 et leamortizálni :)
Rendben! Remélem holnap megérkezik,és el tudom neked küldeni a fényképeket!
Esetleg ha 2 dobosra szeretnéd megcsinálni,akkor ajánlom figyelmedbe ezt a dobpárt! Ez is eladó ha esetleg téged vagy valakit érdekel! Ha egy darab kellene ahhoz is megvan az átalakítóm,úgyanis Lc4-en volt,de a hirdetéseim közt megtalálod!
szia! Hát csináljuk már úgy ha lehet hogy én legyek az első akinek a képet elküldöd! Leves0714@citromail.hu itt az e-mail cím!
Hát egyébként én olyan 100 nak a fele vagy talán egy kicsit föle attól függ milyen állapotú...
Ismét egy kérdéssel fordulnék hozzátok:

03as 125 exc gyújtótrafóján ellenállást mértem, mert több gyertyát tönkretett már...

Gyújtótrafó kék-fehér kábel sarujáról testre 0.5 ohm
Gyújtótrafó kék-fehér kábel sarujáról a gyújtókábel csatlakozási pontjára 5.88 kiloohm, ami bőven határérték alatt van (10,80 - 16,20 kΩ)

Nem nagyon értek az elektrohoz, de elképzelhető, hogy emiatt mennek gallyra a gyertyák?
igazad van,ezt még én sem láttam,de valahol félúton van felém!
gondolom neked is van egy elképzelésed,biztos nem szeretnél érte adni 100e ft-ot,de azzal is tisztába vagy hogy 40-ért nehéz kifogni!
Hát az árat nem én határozom meg!Függ attól is hogy olyan e amire én gondolok, függ milyen állapot,mennyit használt stb
Hello! Pénteken tudok feltenni képeket a dobról! Bilincs, rugó db killer valamint gyári doboz jár hozzá! Mi lenne az az összeg,amit szánsz rá?

Üdv Roland!
Semmilyen papír nincs hozzá?
Sziasztok! Kellene nekem egy akrapovic dob ktm lc4 640 re ! Ha vki tudna az legyen kedves szólni! KÖSZÖNÖM...
Sziasztok!
Ha esetleg érdekelne valakit:
A 10W30 sűrűbb ugye, terepezéskor ezt használtam és ez kimondottan 2T váltójához való.

http://www.webautoshop.hu/id/0...
Én 10W-50 4T szoktam, vagy automataváltó olajat...