Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, ezt én is néztem.
Azért nem is értem a dolgot.
A Motorex 10W30 Gearoil amit belerakok.
1wd Gödöllő - 28/423-498
KTM SX 125 2002-höz valakinek nincs egy eladó fékkarja?
Vagy valami bolt, ahonnan tudok rendelni?
szia! kellene róla a magura hidraulikus kuplung! Eladod róla?
10W-60 az egy 4T motorolaj...
Ezt ajánlották bele Kecskeméten.
De én ilyet nem találok.
Motorexnek van 10W30 Gearoil, régebben is ezt használtam hozzá.
Mi az hogy 2T váltóolaj 10W-60?
Motul 2T 10W60 váltóolajtat 1litert ki honnan és mennyiért tudna?
alsó vagy felső? alsót lehet tudok újat!
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Vigyétek kell a pénz...

Ha nem megy el szétbontom alkatrésznek már ha lesz rá igény.
Szia!
Szolnoki endurós, megvette! Üdv!
Ha eladnám a full titanium Akra rendszert KTM EXC/SMR 4-ütem 2002-2007 évjárathoz, lenne itt rá vásárló 130eFt környékén? Vagy esetleg a gyári rendszerre?
sziasztok!

nincs valakinek eladó kuplung munkahengere LC4hez?
Sziasztok!

LC4 2005-ös szürkeblokkoshoz lendkerékre lenne szükségem!

Sajnos egy kókler magát szerelőnek tartó illető miatt rossz nem tipusazonos lett beszerelve és az is rosszul.
Dudi! Mit kérsz a légtelenítő szelepért?
Aztán miért lenne ennek sok az ára!? Akinek meg az, vegyen biciglit!
Én is imádom, nagggyon komoly. Sokkal többet tud mint én (akár utca, akár pálya). Az meg való igaz, hogy ha már hobbi, akkor mutasson is!

Eladás:
Fel van téve, ha viszik, viszik, ha nem, nem (nem teszem fel naponta, hogy első legyen). Nem kenyérre kell az ára. A többi LC4-nél nyilván drágább, de tudom mi van benne, mi mindent kapott meg. Bárhol átnézethető, odaállok mellé. Költeni nem kell rá semmit. (és nem bontom le a cuccokat róla, hogy olcsóbb legyen, mert így teljes a történet)

Olyanok keresnek -ha keresnek, 2 havonta egyszer-, akik 3 HUF-ból akarnak motort venni. Szerencsére sokakat elriaszt a kiírt ár. (keresett olyan ember, hogy 0 meg 10% önerővel én intézzek neki hitelt) A legutolsó srác szemében láttam a tüzet, de második motort vett volna, aminél kisebb a költségvetés...

Közben meg használom, és körbevigyorgom a fejem...
állat csak 1 ft al se adnak érte többet gondolom kér érte 2 misit mert elég patent
nagyon tetszik a motorod,egy állat lehet...
nem sikerült még rá vevőt találni?
istenvagy de ráért volna holnap is :P
nem hiszem h zaklatnék embereket a kérdezösködésemmel és elég sokmindent vettem már csak nem innen amihez szintén közöd nincs :) amúgy meg nem ezt a szart tuningolgatom a halálba hanem veszek 1 nagyobbat.. ennyi.. a dob meg azért kellene mert a mostaniból kiégett a gyapot és a faszomse tömködi.. köszi azért a hozzászolást :)
Felkeltem az ágyból,hogy lemenjek neked megmérni mert hiszek benne hogy megvásárlod
Az összekötőcső résznél 51-es átmérő van,ahogy azt már említettem,
a teljes hossz pedig 580 mm!