Ha eladnám a full titanium Akra rendszert KTM EXC/SMR 4-ütem 2002-2007 évjárathoz, lenne itt rá vásárló 130eFt környékén? Vagy esetleg a gyári rendszerre?
Én is imádom, nagggyon komoly. Sokkal többet tud mint én (akár utca, akár pálya). Az meg való igaz, hogy ha már hobbi, akkor mutasson is!
Eladás:
Fel van téve, ha viszik, viszik, ha nem, nem (nem teszem fel naponta, hogy első legyen). Nem kenyérre kell az ára. A többi LC4-nél nyilván drágább, de tudom mi van benne, mi mindent kapott meg. Bárhol átnézethető, odaállok mellé. Költeni nem kell rá semmit. (és nem bontom le a cuccokat róla, hogy olcsóbb legyen, mert így teljes a történet)
Olyanok keresnek -ha keresnek, 2 havonta egyszer-, akik 3 HUF-ból akarnak motort venni. Szerencsére sokakat elriaszt a kiírt ár. (keresett olyan ember, hogy 0 meg 10% önerővel én intézzek neki hitelt) A legutolsó srác szemében láttam a tüzet, de második motort vett volna, aminél kisebb a költségvetés...
Közben meg használom, és körbevigyorgom a fejem...
nem hiszem h zaklatnék embereket a kérdezösködésemmel és elég sokmindent vettem már csak nem innen amihez szintén közöd nincs :) amúgy meg nem ezt a szart tuningolgatom a halálba hanem veszek 1 nagyobbat.. ennyi.. a dob meg azért kellene mert a mostaniból kiégett a gyapot és a faszomse tömködi.. köszi azért a hozzászolást :)
Felkeltem az ágyból,hogy lemenjek neked megmérni mert hiszek benne hogy megvásárlod
Az összekötőcső résznél 51-es átmérő van,ahogy azt már említettem,
a teljes hossz pedig 580 mm!
Azért nem is értem a dolgot.
A Motorex 10W30 Gearoil amit belerakok.