Sziasztok! Tudom, hogy ez nem egy hirdetési fórum, de úgy gondolom, itt ezt mégis megosztanám, mivel amit eladásra kínálok 99%-ban csak KTM-eseket fog érdekelni. Szóval lenne egy 1 részes KTM bőrruhám eladó melynek az irányára 75eFt. 54-es méret. Érdeklődni lehet: freemx@freemail.hu
Hello.
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
2001-2002-2003-2004-es SX 125-nél, hol van az alvázszám, és hogy hanyadik tagja jelöli az évjáratot.
Előre is köszi.
általában aki venni akar annak szaré-hugyé kéne de aki eladásra kínál az ha tudja akkor nem adja el pici pénzért hacsak nem szorult meg anyagilag... nmrégiben volt ey full rendszer 2008tól karbon végű, a raptro csabié és ő 100ért adta el... ami sztem jó ár,persze aki igazán venni akar annak...mert hát fél nap alatt el is kelt mire én is telefonáltam volna de másnak ez lehet nem ér csak 60-70ezret,de ennyiért sztem ne is keressen
egyébként nem jó a 2008as modellé a tiedre
Mennyit érhet egy Akrapovic full titanium rendszer szép állapotban, horpadások nélkül, használtan 450-525-re (EXC-re és SMR-re biztosan jó)? 2008-tól más a felfogatás/leömlő?
Szia arnold92!
Valószínű karburátor beállítási gondod lesz,nekem is sok gyertya elment mire sikerült beállítani rendesen!Jelen pillanatban BR8EG használok!Nézz gyertyaképet,hogy milyenre van kiégve az sokat elárul!
már nagyon régen elment a háztól,szóval nincs meg! én sose szereltem fel,a többiek biztos jobban meg tudják mondani hogyan kell bekötni,de szerintem egyik vezeték testhez másikat pedig trafóhoz...
"Én ilyenkor azt szoktam mondani volt:
Jól van gyerekek,neki lehet futni mégeccer...most nem sikerült majd legközelebb jobban fog...de kifizetve csak ECCER lesz."
De mi legalább már nekifutottunk másoccor is...csak még MEKKELEK várat magára...:)
Hy Kortisz!
A képen a fordulatszámmérő jó lehet fekete blokkos Ktm-be is,és ha igen mennyiért adnád el ha még meg van?Vagy egyéb ötlet hogy hogy lehet fordulatszámmérőt szerkeszteni a vasra?
A 15:42vel 2.80ra, most ez mennyit is változtat rajta?
keX, menyi lenne az ára, most újban 3250Ft és itt nem kell postaköltséget fizetnem.
http://www.jtsprockets.com/cat...
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
2001-2002-2003-2004-es SX 125-nél, hol van az alvázszám, és hogy hanyadik tagja jelöli az évjáratot.
Előre is köszi.
egyébként nem jó a 2008as modellé a tiedre
Valószínű karburátor beállítási gondod lesz,nekem is sok gyertya elment mire sikerült beállítani rendesen!Jelen pillanatban BR8EG használok!Nézz gyertyaképet,hogy milyenre van kiégve az sokat elárul!
Kétüteműsök ti milyen gyertyát használtok a motorjaitokba? Nekem 2db B9es NGK-t meg 1db W3CC-s Boscht megevett...
Ennyire szarok lennének az új gyertyák?
http://www.youtube.com/watch?f...
http://www.youtube.com/watch?f...
Hogy ért e hozzá az már egy másik történet...
"Én ilyenkor azt szoktam mondani volt:
Jól van gyerekek,neki lehet futni mégeccer...most nem sikerült majd legközelebb jobban fog...de kifizetve csak ECCER lesz."
De mi legalább már nekifutottunk másoccor is...csak még MEKKELEK várat magára...:)
A képen a fordulatszámmérő jó lehet fekete blokkos Ktm-be is,és ha igen mennyiért adnád el ha még meg van?Vagy egyéb ötlet hogy hogy lehet fordulatszámmérőt szerkeszteni a vasra?