Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kuplunghoz a varógép olaj is jó http://www.komprador.hu/termek...
gyÚk szeventi trí barátom.. irjad már akkor a konkrétuot.. ha rályaérelől.. mert venné ma jó áras olajad hol és mennyiért.. hogy nem vegyenek már le ezek a buzik...700ft per dl rel sem.. ( ah a 0,75 2200 ft a ktm éknél..)
és még ez a kerékpárolaj ez még jobb hőtűröképességű is..!
mert már mennék is érte
kössszi
Eltitokolvastam a gasgasban, nincs kérdésem.
Azzal a molossal volt valami problem, hogy most keresgélsz, vagy teljesen jól működik vele a kuplung?
Hú, már megijedtem, hogy szar olajat vettem, le is szaladtam a pincébe megnézni, de nekem is az a Moto 4 xt tech, amit te linkeltél, olyan dobozos.
Lehet, hogy már más doboza van, mert már azt nem látom ott.
1 kartonnál még szállítási díj sem volt, úgyhogy megéri, úgyis elfogy.
nagyon gyanús hogy ez ugan az.. csak amaz az a régi doboza..ez meg az úly ..mert szinte minden ....ugyan az a szöveg...csak a anti sliping cluch- ot nem irja..
de amúg stimel...és a másik 10w-60 is ugyan az csak a neve
Úgy nézem kőkemény beszélgetés folyik a motorokról...
bár eddig a forma egynél is volt ilyne ..de most ott nem látni csak ezt a meg a 10w-60 race olajat.. ami vigyázni.. nem szinti..de azért az sem szar
ez nem az.-.az moto 4xt!
de ez is biztos lyaú

ez az amiről beszéltem anti lopping kúplungos
http://www.totalolaj.hu/elf-mo...
Remélem is, hogy jó olaj, mert én most vettem belőle egy kartonnal.
http://www.formula3000.hu/shop...
Így 1750 Ft-ra jött ki egy liter full szint 10w-50.
gépész mérnököket nem szab bántani.. mert ők a okosak..
mert pl hogy állapitja meg 3 okos..hogy egy gumilabdába menniy levegő van...
-matematikus..leméri az átmérőjétkivonja az anyagvastagságot kiszámolja hogy menniy is az a levegő...
-fizikus..leméri... kivonja a gumi labda súlyát és ott a levegős válasz..
-gépészmérnök meg.. kinyitha a piros gumilabdás könyvet és kikeresi a megoldást a mennyi levegő van egy piros gumilabdában fejezetből
jó lehet itt okoskodni hogy hány fokos a levegő... a labdában illetve nyugali állapotban volt e a gáz..vagy a pumpálás miatti nyomásnöveedésből ahőérsékletemelkedés miatt mégis csak kevesebb benne a gáz súlya...
szóval okoskodni lehet.. de a lényeg..
nem minden gépészmérnök hülye. .
és nem minden hülye gépészmérnök
Ja,csak meg kell hozzá öregedni
vát iz det min.as das...krixkraksz
Minden lehetséges
sajnos ..ez is benne van a kaksiban
az ember ugy hivja tapasztalat szerzés..de közbe meg ..előtte szopott vele mert próbált ezt is azt is..de a végén..meg megokosodott és a tő szopást átkeresztelte..tapasztalat szerző időnek..azaz tanuló időnek
na ez már emberibb volt..
é sem értek hozzá..azért mert autószerelő..majd gjmű tecnikus.aztán meg hobbiból elvégeztem egy autómaizáló szakos engineer fősulit..még vannak úly dolgok a nap alatt..pl ezt a qplunhhisztit is csak tanulgatom.. 10 éve használom ezt a molos olajat..ne msi volt vele eddig baj..de most ...mondom megnézném mi van még helyette..
és azért 1500ft /dl ért mérik ki azt a brake fluid mineral fékfolyadékot schÍmanóhoz.. amit srác..700ért mondot tés te meg ..nAGYYon okosan egyből lehülyézted.. még jó hogy én ne irtm be az 1000öccá forintos árat..mert akkor én egyből 2x hülylyébb letem wóna .
de még sem érzem magam annka mert agyári ami max 170 forrpontó sae 10w olaja annka 0,075literje!vagy 2500huf roint..
azért kérdem a okosságot..mert te mocskos sűrűn cseréled le..ne m7 évente ..mitn a beredpit a tibetis.. szóval akkor te konkrétan..hol és menniyért..
terelős válasz nem kell.. azt kao az ember hozzánemértőktől....
szóval ..
honnan és mennyiért...
persze hogy ingyé kapod ktm es haveroktól az nem jó válasz...
azt azárat és helyet 6ároz meg ..légyszives...ahol meg lehet venni nekem is annyért.. oké...
na ha ez meg van és decije olcsóbb lesz mint 700ft.. akkor nagy király vagy ..és tényleg nem csak lehülylyézed a másikat ..unalmadban

inteligens embertől inteligens válasz jön .. gyökér idiótáktól gyökérkedés meg nem kell
mert a gyökerekkel csak a baj van.. tegnap lőtt is ott kapartam szét magam a gyökerek miat a hegyben.. a múltkori kidölt fa is a trafóházon..a béna gyökerek miatt volt.. szóval ..csak inteligenCS és szépen körölnem írt pontos válasz kell..
hol.. és mennyiért.. mert mondom..én eddig 1500 alatt nem látta mdel jét.. és ez talán jobbm int a gyári..ami 170fokos.. ez meg 250 fokos!
mert sajna szegény kártélymeme.. sokat van izzó vas hűmérsékleten.. de birnia kell...ugyhogy
kérlek.. kérlek...segitcs
előre is köszi.
Akkor lesz még itt ezek szerint a sok hüjjéből gépészmérnök?:)
mi szövegek! AS:DASD:
Én meg ugattam anyáztam,ellent mondtam,okoskodtam,visszapofáztam,mert nem csak jót tanítanak(amit tudnak,de leadják)és lett is belőlem egy senki Na,ennyi a különbség
ÁMBRIS..te szerencsétlen hüjjegyerek...látod BAROMARC...erre hogy dirrekt kétjével írom a hüjjét erre odafigyelsz..de a hasznos dolgok elkerülik a figyelmed...de hát biztos azért ismered ezt a HÜJJE szót mert sokszor illethetnek vele...
Csak mosoj(ly)gok rajtad te szerencsétlen:)
Tecsókám...nem szoktam máséval villogni,és az enyémmel sem dicsekedek... de az enyémek voltak...vannak.
Nem mindig használok gyárit...mert nem mindig válik be...vagy idővel lerontsák.Ott van pl a motorex...egy ideig jó volt,de utána gyanús lett,a mai napig megvan a 4 literes kanna...10W60 volt benne...elvágtam,hát volt olyan barna iszap meg üledék az alján hogy öröm volt nézni.Eleinte NEM volt ilyen benne...
Elmondok valamit: mindent lehet helyettesíteni.csak meg kell találni mivel,sokszor jobb áron és jobb minőségben...
Szívesen segítek...de nem a taknyos okoskodó hüjjegyerekeknek akik lehurrogják az embert...és hiába is segítesz...mert NEM érti...nem ismeri az alapokat sem.Ha meg elkezded neki magyarázni akkor meg okoskodásnak veszi...szarok én bele...én is megtanultam...tanulják meg ők is ha nem hallgatnak a jó tanácsra.
Nekem autószerelő a szakmám,soha nem dolgoztam benne de valamennyire képbe vagyok...és azt el tudom mondani hogy az iskolában se a TIPUSOKAT tanítsák meg...hanem az alapokat,hogy tudd mi hogyan és miért működik,mert ha nem tudod hogy hogyan működik akkor javítani sem tudod.
De nem is ezzel van a baj...mert senki sem tudja...én se tudtam...de halgattam a tanáromra,oktatómra,hozzáértő szakikra,meg aztán később saját tapasztalatokra alapozva...
nem ugattam le őket,nem anyáztam,nem okoskodtam...hanem tanultam .
Na ez a különbség...
kössünk(kardigány helyett)fegyverszünetet..
aki 3szor..(mint lukas matyi ) le tudja irni helyesen hogy hülye.. az marad6 bent...
na kezdem..
hülye
hülye..
hülje...
a qrwa életbe
kiestem
Azért helyesírási hibáért neked se kell a szomszédba menni...
Gyerekek naok óta olvasom ezt a Fórumot és csak mosojgok ezen az idiótán! ossza az észt de a hülyét is pontos J-vel irja! Duplával mert hát az ugy jó! Jesszus micsoda barom...
azért azt tudod hogy a k6osnak irt eikszcély 525öd.. minden porcikályában..k5ös
nem azért ..biztos tudtad..mert ilyen okos ember..mindent tud