Duke73 ha már ilyen jó képzést kaptál a kioktatásból akkor én is adok neked egy kis infót.A képeidnél az a csinos 525EXC nem 06-os hanem 05-ös évjárat
Ha már erre jártam gondoltam beírtam.Jóéccakát nektek.
Oszt akkor mivan? Én is kérdeztem, jól le is hülyéztek, de leszarom, mert volt benne valami! Nem kell ilyen túlönérzetesnek lenni, főleg egy ilyen netes fórumon.
Nem a fogalmazás árnyalt ott...hanem az ember...a tartalomról ne is beszéljünk.
Zalatnai CINI...ha neked az olyan motor rendben van mint aza DT akkor nálad is baj van...nem kicsi.
De hát valakivel nektek is kezet kell fogni...
Most értem haza, el is felejtettem. Mondj valami árat, nem akarlak megsérteni. Csináltam már ilyet cnc géppel, csak 43 telóra való volt. Kicsit macerás nekikezdeni, megláttam, gondoltam jó lesz. Bár főleg endurózom, meg EC, így lehet, hogy felesleges...
értelmes ember tud azért árnyaltabban fogalmazni ugyanolyan tartalom mellett
szerintem a dt rendbe volt neki az xl-re mondjuk ráfért volna egy kis kárpitosmeló
ÁMBRIS...erre a vergődésedre amit itt csinálsz napok óta csak azt tudom mondani hogy hüjjének tanácsot lehet adni...de eszet nem.
Van itt pár értelmes ember...ittvan pl Zsiráf is... akinek az írásain,hozzáállásán tényleg látni hogy képben van a dolgokkal és te hüjjegyerek még azt is megkérdőjelezed amit ő ír.
Ha ennyire okos vagy akkor mijjafasznak kérdezősköcc?
A képeid,a rajtuk látott fostalicskák és a helyszin tényleg igényességre utal...és te parasztozol itt agy nélkül?
Azok a borsodi parasztgyerekek már akkor ilyen motorokkal motoroztak amikor még TE a homokozóban kevergetted a húgyod álmélkodva.
És NEM a motorod márkájával,tipusával van a gond,mert nem mindenkinek tellik több százezres netán milliós motorokra...hanem az állapotukkal,ránésére is egy igénytelen, kalap szar az egész flotta...ami gondolom hasonló,igényes gazdát is takar.
Igazi hüjje vagy te...nem értelmes.
Haverom faterja vett egy kubota nevű kistraktort. Mior tettük fel a trélerre mondta a tulaj, hogy a tankolásra figyeljünk más baja nem lesz. Másfél év múlva hív az öreg, hogy "képzeljem el megállt a traktor a falu közepén"
fél óra múlva hív újra, hogy megvan a hiba most kell tankolni bele másfél évig elpötyögött egy tankolással az öreg, és elfelejtette hoygtankolni is kell bele néha
És még mindig színezi, pedig már rég nincs mit... Kishapsi! Szereltem már robogót nem is oly rég, mert azt mondta a tulaj, hogy téli pihenés után nem indult, illetve leállt. Rutinból nézem a vákuumos benzincsapot, sehol a benzin. Lehúzom a tankról, akkor se jön. Hívom a tulajt, hogy ez valami kandi-kamera műsor, mert ez sem fog menni benzin nélkül, de ha tartja a telefont, akkor öntök bele 1 litert, és indítózok. 5-ször fordult át a főtengely, és már járt is...
Volt már problémám karbival nem ezen a motoron hanem a Hondámon! A kérdést azért tettem fel,hátha van valami gyerek betegsége ezeknek a karbiknak is amit érdemes átnézni megnézni a talaritáson,beállitáson kivül! Ott pl rengeteget cumiztam vele mert felpörgött a motor ugy maradt majd egy hirtelen gázadás után lefulladt..a problémát az okozta hogy nem a bowden huzta a subert hanem egy himba rendszer, és ahol ez a himba rögzitve volt a tengelyhez egy csavarral ami fel volt lazulva igy volt hogy a suber nem ment vissza alap állapotba ezért pörgött!Na az ilyen cumizást megelőzendően érdeklődtem hátha van valami olyan ebben a karburátorban is amire érdemes odafigyelni a beállitáson tisztitáson kivül! Persze már tisztán látszik hogy nem spirázták tul egyszerü mint egy faék! Tegnap este már nem tudtam szét szedni! Ezért volt a "hülye kérdés"!
Néztem a képeidet, vmien szinten képben vagy a motorokkal... azt nem értem,hogy egy "alap" dolognál mért kérdezel előbb minthogy megnéznéd/átnéznéd az adott alkatrészt?
Gondolom tisztában vagy vele, hogy a karburátorban mik vannak és mi mit befolyásol.
Ha mondjuk karbi takarítás után teszed fel a kérdést hoyg miért nincs alapjárat akkor kaptál volna értelmes válaszokat.
Ha én veszek egy motort aminek üres a tankja és tankolás helyett megkérdezem, hogy miért nem indul én is hülye választ kapnék holott pár éve már írogatok ide.
Eladtam nemrég a kis SXS-t, most meg megjött hozzá a teleszkóp légtelenítő.
Ha valakinek kell narancs színű, WP-khez való teleszkóplégtelenítő szelep, 4500Ft áron viheti.
2000Ft-ért van hozzá japán telókhoz való gyári átalakító is.
70 77 62 022
Nem nézek le senkit egyik megye lakosát sem! Melónak köszönhetően elég sok helyen megfordultam az országban mindenhol vannak értelmes és kevésbé értelmes emberek! Csak nem szeretem amikor lenéznek mert nem vagyok tájékozott valamivel kapcsolatban! De mindegy is megoldódott részben részlegesen egyenlőre!
Ha már erre jártam gondoltam beírtam.Jóéccakát nektek.