az enyémnek is volt,valószínűleg neked a sportosabbik farokidom van fent, a régebbin tuti megvolt a pontos rendeltetésszerű helye
a kép bal alsó sarkán látható egy sárvédő elem,arra gondolok,hogy abban tuti megvan a helye,de én sose szereltem fel!
Hy!Próbálom a 2002-es ktm lc4 640 -em gyári állapotába való visszaállítását és mikozben szedtem le a hátsó lámpát egy helyzetjelző foglalatra bukkantam !Érdekelne h ez gyári vagy az elöző gazdája okoskodta-e rá?
Köszi a segítséget, már nyomon vagyok
Még egy kérdés. Bár nekem 450-em van, de nagy különbség nem lehet az 525-höz képest fogyasztás ügyileg. Átnéztem a karbit minden gyári értéken (fuvókák, tűállás stb) egyedül a Sixdays verzió súbertűje az eltérés a gyárihoz képest. Na most 83km után kellett tarcsira raknom (13:50 áttétel, csak terep) belement kicsit több, mint 6 liter, ami olyan 7,5l/100km érték. Annyi amennyi, de bátran állíthatom, hogy ennyiből az előd GAS GAS EC300-al is vígan elvoltam, pedig az 2T + blablabla. Na szóval csak érdekelne, hogy pl nálad mi volt a legtöbb/legkevesebb km amit tudtál menni egy tankkal
Ismerősnek is van 640-es 12kW-al, meg 525-is ugyanennyivel.Meg 650-es Husaberg 7kW-al