Szóval akkor jó bele
Nekem a bringás 700 ft-ért adja decijét literes flaskából kimérve....azt mondta hogy 7000 literje.
Akartam vele hozatni kis flaskában,de azt mondta hogy úgy kb. kétszer ennyibe került volna decije,így marad a kimérés....
már van is külön ablakuk..
a tanácsadó hitelkérelmet kell beadni hozzá..100-300ezerig adnak rá..attól függően ki adja a tanácsot..és hogy mekkora az a tanax
van is ilyne.. ittt
ezer öté mérik ki decilyét egy 1867es erősen korrodálodott kékes opálos furgon hátuljából..egy napraforgó race kupából..
és azt mondja az ember..
há ez bíztos eredeti...
köszönöm mester! asszem itt át kell gondóni a dolgokat.. azé remélem a tanács árát nem az ojró huff viszony határozza meg menek a bankba, hitelt felvenni, tanácsra aztán új hitel a hiteltanácsadó tanácsaira
figyuz..
elmondom..
ha valahol ilyen olcsóé köszönnek.. ott már átbaszás szaga van a levegőnek
gyere néha át gaz gasz fórumba.. bálylintunk 8ezer öccáé..még épp hogy csak odabiccent..de nem is igazán.. csak a szemével.. ha köszönésre is van igényed.. 10est nem kell hozzá felváltassá.. ha meg tanács is kell.. 10ezer még kávéra sem elég ...ha meg lyaú tanax kell akkor a huszast húzd elő a tárcádból
ezt a tanaxot ingé kapod.. a vendégem voltál ..
.nix mit
karbiban valami ki volt kopva és falsot kapott.. keveset, de amiatt szórakozott, azé kellett neki hülye beálíltás. de nem akarok pontatlan dolgot írni mer le lenne harapva a fejem. majd diktafonnal felveszem amit mond a szaGértő, és bejátszom..
itthoni "görcsölés" kőccsége: kb 800ft (benzin) + 1500 gyertya, de az úgyis kellett vóna
alkatrészt ingyen kaptam próbálni, mert van aki segíteni is tud nem csak dumálni
a ktmbe meg ha csak köszönnek 5ezer..
amúgy meg már jó téma lezárva
te more! nem lenne 1x übb ha bevinnéd a zsemberyhez vagy akármelyik ktm kereskedésbe/szervizbe és beállítanák, megcsinálnák h menjen?.. lehet kifizetnél 30 ezret vagy tudom is én mennyit de nem kínlódnál ennyit.. meg ha összeszámolod az időt meg üzemanyagot meg alkatrészeket amiket már vettél el tudom képzelni h közelebb vagy a 30 hoz mint a 20 hoz.. és akkor nem homemade megoldás lenne meg egész nap azon görcsölnél h mikor lesz jó.. embert nem láttam ennyit kínlódni 1 ilyen problémán..
na majd legközelebb megpróbálom úgy is
hondán már egy kicsit zörög a a szelep hidegen
jövőre megy műszakira akkor úgy is le kell mosni akkor megejtem az aktust
azért nem árt a szelepet nem egyből zárás után beállitani a szelephézagot..
annka azon kivül hogy 100%zárva van .. még nix egyből az a hely ahol a szelephézagot már nézni lehet..
ezért a kipufi szelephézagot a szivószelep zárása után... a szivó szelephézagot meg a kipufi szelep nyitása elött..m ár bizonságossan lehet nézni
Nekem a bringás 700 ft-ért adja decijét literes flaskából kimérve....azt mondta hogy 7000 literje.
Akartam vele hozatni kis flaskában,de azt mondta hogy úgy kb. kétszer ennyibe került volna decije,így marad a kimérés....