Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az átépítése óta elvileg csak kettedik...
kortisz menni ámeriká? lc elment?
ez a motor hánygazdás' volt eddig
Sziasztok, tud valaki adni nekem némi infot LC4 640 első teleszkóp gyári beállításról? Értek ezalatt valami olyasmit, hogy alul-fölül hány klikk a teljesen betekerttől, stb...köszi előre is!
Helló!

Keresek eladó KTM EXC 125-t 2007-től hátha van valakinek :)

Előre is köszönöm !
Itt mindenki hozzáértő
hozzaerto segítségét kérném. ma vasaroltam egy KTM et. nem egy mai darab ktm lc4 600 1992 egy gyújtáskpcsolo kellen hozza, az erdekelne hogy milyen aron tudeken venni hozza v hol erdemes utananezni pesten es kornyeken. es tobb minden is kellene hozza .szoval ha barkinek van alkatresze v valmi otlete azt szivesen meghalgatom. elore is koszonom.
A karbihoz kéne csatlakoznia.Különben sokan egy szeleppel oldják meg a kartercsőbe közdarabként beépítik.Azt nemtudom milyen szelep de anno még amikor itt KTM-hez hozzáértők fórumoztak onnan csíptem el az ötletet.Asszem az esztergomi ktm-es helyi erők alkalmazták.zozi,maki meg még talán páran.
Oké szólok majd ha megunom
RFS blokkos EXC-nél a karterszellőzőcsőnek a légszűrőházba kellene csatlakoznia vagy hova? Nálam a légszűrőház tetejére a tank-ülés csatlakozásához van kivezetve, de csak ala natúr módon. Gond csak ott van, ha néha legel egy kicsit az oldalán vagy fordított alapállásba helyezkedik a gép, ilyenkor faszán kifolyik az olaj és a karbitól kezdve a blokkon át úszik minden a lecsóban
Szia BUGIC!

Azért szólj, ha mégis meggondolnád magad! A jövő héten megnézek még pár gépet, utána dönteni szeretnék hogy melyik legyen.
kell még egy motor
utána meg mégegy és mégegy
Engem meg hívnak ide is oda is osztódni kéne.. ha már én nem, legalább a motor

Amúgy, én meg is vettem volna a géped, ha ez nincs
Én ezért adtam el az SM szettet többek közt.Ha jött a nyár feldobtam az SM szettet és tuti hogy másnap elkezdett esni szépen a haverok meg hívtak sorba hogy menjünk csapatni a vadonba.Én meg megint elő a szerszámokat szedhettem le mindent és mikor ez már havi kétszer előfordult persze aszfaltbetyár motoros cimbi meg sehol nem volt ezért fogtam a szettet és begörgettem a garázs sarkába.
Az a komoly mikor tavaly nyáron meghirdettem 950-ért a kutya se érdeklődött.Most tavasszal meg 4-en is meg akarták venni úgy hogy nem is hirdettem mondjuk ebből kitudja hánynak lett volna rá tényleg pénze.Mindegy mostmár igazán hülyeség lenne eladnom mert helyette tényleg nem tudnék mit venni.Nem hiszem hogy kelendőbbek lennének mint a 450-ek bár kitudja.Nagy különbség tényleg nincs köztük szóval nem értem a jelenséget.
Szia gecsa! Küldtem mailt!
azért kell 525 mert nem tudok motorozni, és a nyomaték kihúz a szarból ha elb*szok valamit
Nekem se jött nagyon szóba a 450, majdnem minden áron 525 kellett (hogy miért? hátő. CSAK ), és hát az is lett. Terepen jáó fődhöz is vágott De utcán meg pont elég Mert ugye kétéltű Bár... most rátettem az SM szettet, de máris tenném inkább az endurót, ilyen jó kis esős idő után oda való
ha szőke lyó kis csaj szi lennél és szép kerek lenne a szád..akkor az lyaú amúgy meg azért kell az 525 mindenkinek.. mert..okosak
megbiz6óságra is nagyon ott van.. 509ccm!kerek szállyal azóta is oda vannak a mérnökök hogy elbaszták..mert túl jó lett.. az úlyakra odafigyelnek hogy ne lyárjanak igy mindég van valami nyűgjük..persze nem 100üzóránál.. de nem is mennek el 750-800üzórát bontatlanul..

nézd meg szuperlotyóban még most is futtatlyák öket..mert nagyon kompakt.. szerelhető egyszerűen tuningol6ó.. mind löket mind furat téren!(szóval köbcenti is) illetve annyi fél tuning veztengely van hozzá mint égen a csillag.. pedig már 5 éve ne gyártják...és mégis.. akkor csak van valami abban hogy kerek a szá...
végülis nekem elég lenne a 450es is... azon is olyan béna lennék mint az 525-ön
csak az 525 olyan szép kerek szám
Na erre kíváncsi lennék én is! Vajon viszik-e?
No meg mi történt hogy mindenki az 525-ösöket keresi? Nyert valaki valamit? Mert az "exrtem" versenyeken a 300-asokat tolják, mindenki olyat akar az OK. De az 525 imádat honnan eredhet? A 450-re meg telefon sem jön...
Hellóka!
Valakinek lámpás fejidom eladóba? esetleg ha csak a lámpa része van az is jó '05-ös exc-re kéne
2006os 525 exc eladó! 106órával tök gyári,nem factory meg nem akrapovicsos,de megbecsült állapotban akár a Bugicé!
persze nem 600ért,de potenciális vevőknek biztos ér 880ezret...

csak mert mindenki 525öt akar venni,kiváncsi vagyok ki fog felhívni! jövő hétvégén már megtekinthető!
Én most is vennék egyet, csak volna egy tuti tippem hogy abból a néhány darab 2005,2006-os 525-ből ami most a piacon van, melyik a legjobb választás. BUGIC lehet tud valamit, csak nem köti az orrunkra
azokat meg nem adják el addig amíg jó
még billeg a terv, de ősz felé lehet újra 525 nézés lesz
az xr4et el lehet gyorsba passzolni 400 felé max egy 500ast szánnék rá még pluszba