Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tapsihapsi...ekkora baromságot talán még életemben nem olvastam-hallottam.
Szerinted a gyárban püfölik találomra össze vissza a számokat mi?
A számok mindig stimmelnek,mindig az adott modellévet jelölik...csak sokszor azt az évet írják be a okmányokba évjáratnak amikor forgalomba helyezték a motort...és ez nem a gyár hibája.
Ezért van az hogy van fiatalabb és öregebb motor is a forgalmiban szereplő évjáratnál...és ez utóbbi a gyakoribb,ezt pedig legpontosabban a számokból lehet megtudni.
Az enyém is vázszám alapján 03-as, az okmányai szerint meg 02-es.
Felnikbe DOT02 van, idomokba is 2002...
Egyszerűen megoldható ez a probléma.Nem kell megvenni a tákolt szart.Aki meg ilyet vesz az számoljon azzal hogy lesz évjáratbeli eltérés.Amúgy meg teljesen mindegy az évjárat ha már a vázat is cserélik aztán soha nem fogod megtudni hogy mikor jött ki a gyárból.Itt inkább az állapot ami fontos.
ÉPP ezért kell nézni a váz meg a motorszámot...a sok tákolt szar miatt...cserélgetnek össze vissza mindent,tákolnak,faragnak...aztán a hüjjegyerek meg megveszi ránézésre meg rámondásra...aztán ha netán alkatrész kell hozzá váz vagy motorszám szerint akkor les mint a juh mikor mondják neki hogy öcsém ez öreggeb pár évvel...
Hello!

Kétütemesek ti milyen gyertyával használjátok a motorotokat?
Az enyém (125 exc) már 2 új NGK-t nyírt ki...
Ennyire semmitérőek lennének az NGK gyertyák?
2005
Nagyjából úgy ahogy mondod.k5-től újabb fejidom és újabb lengőkar.k6-tól narancs rugóstag és fekete tellószárak.A KTM pont az a motor ahol nagyon könnyű meghatározni az évjáratot.Persze vannak több darabból összerakott motorok mivel elég kompatibilisek az évjáratok közt így sokat lehet látni ilyen olyan innen onnan összeszedett darabból.
pedig helyes-írásból én sem kapnék 0ást sem
ránézel egy motorra és már látod is...
525 az 2003 tól...de akor méhga két kipufi könyök és a hátsó egybeidom 3db ből volt..(tehát nem is egybe idom:-))
k4 től egybeidom egybe kipuficső...
k5 más aza elefántfül-szpolyler meg lapos a váz....
k6tól már hiányossabb a tudás...
k6 tól talán feka a laposváz...
k7 talán fekete a felni és a blokkkuplungdekninék külön bontható a deknitől a kuplungfedél...
k8as..meg nix is

de zsiri tudna erre jó és pontyos vállast adni...
szegény gyerek elég zéró! kb helyesen írni se tud! nem kell vele foglalkozni azt cső :D
Ez is 05-ös.nem a matrica szerint nézem a motorokat.És nem kell nekem vázszám hogy megmondjam mikori évjárat.Nem
Bugris lennék?Te meg csak ahhoz értesz hogy beszólogass mindenkinek aki nem azt írja mint amit te szerettél hallani.Mindenhol te osztod az észt.Látom neked marha sok van. Nem bassza a csőröm mert sokszor jót tesz kiosztani a kiscsávókat de te már kicsit túlzásba vitted itt az okítást.Bugris voltam osszál ki
Úgy valahogy, de nem ez volt a kérdés?
Nem a matricát nézte, hanem azt hogy nem fekete a váz
Szerintem
Ezért kopnak el ilyen hamar a motorjaid, széjjelmosogatod őket
Koszi, megprobalom legkozelebb, fene hitte volna, hogy hideg es melegvizes kozott ekkora lehet a kulonbseg...
Egyszerű, meleg vizes nagynyomású mosóval....minden nyakig saras menet után lemosom ilyen tisztára a sajátomat
Szep tiszta a vas. Talan Metzeler 6 days a hatso gumi, vagy valami hasonlo es a kipuff is arra utal, hogy terepen jart a gep, megis hogyan lehet ilyen tisztara mosni? Barhol mashol nezem, nem mondanam meg, hogy valaha sarat is latott...
számok se mindig igazak
szeptemberben van a váltás onnan már a köv. számoz ütik. cimbimnek is a 2005 ös már 06 os számmal volt és 05 ös forgalomba helyezés.
Raks:Vázszám meg motorszám szerint 05 modell...matrica szerint 06.
BUGRIS:NEM a matrica szerint kell dönteni....hanem a számok szerint...igaze BUGRIS?:) Jóccakát...ha mán benéztem.
2005?
És ez HÁNYAS?:)
Nem értek hozzá...mossmá tényleg
Ne is kommentáld ÁMBRIS...felesleges.
Nem engem sértegettél...hanem lakhely szerint embereket...és ha már ott tartunk hogy te sokfelé jártál és sok embert láttál akkor én is elmondhatom hogy láttam a te környékedről is pár értelmes jószágot...
Parasztozni meg nem kéne...mert ha a paraszt nem szarna,a hozzád hasonló nem nyalna.
Gondolkodni meg neked kéne megpróbálni..mégha fájdalmas is...és hallgatni az okosabbra, megpróbálni tanulni a tanácsaiból.
De ez már a hozzád hasonlóaknak összetett...úgymondanám bonyolult feladat...
A motor 2005-ös...én gépelhettem el véletlenül...most nézem.
Bár az alvázszámra már nem emlékszem...
LaciCRM barátom,ezt neked küldöm,frissen készült fogyaszt egészséggel,én már lakmározom!
No Comment Duke!Nem hiszem hogy én sértegettelek bármilyen formában!Na de mindegy ugy sem gondolkodsz felesleges is bármit mondanom!Az irományod tükrözi milyen ember vagy!Igazábòl leszarom, szerencsére nem vagyunk közeli ismerősök hogy elviseljem a bunkò megnyilvànulásaid!