Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erölteti a faszom...
én csak használom pár éve.. pár gépebe.. ktm 520 fc 450 fe 650 sx 525 ök...
elf moto 4xt 10w-50 talán ez a pontos neve.. 2236ért kaptam most legutoljára ...3 napja pénteken...bárdibácsiéktól.. vagy 30%ra..
ez szuperlótyó racer haver használt még annó k6ban .. tőle van a okosság...egy exc 525be széttuningolva is bizonyitotta hogy..nem szar...
na okosat mondjá ha hülye aki 700éer vesz ilyet.. te mennyiért veszed a minaralt ..és hol.. remélem nem 2000ft lesz decije..mert akkor ...akkor...amig van madár addig van lószar is ...

ha meg csak okoskodol.. kérlek ..kérek vulgálisabban tedd....hogy kimutasd intleigencia fölényed....
zarándrol sokszor irtad,h elf olajat erölteted nincs gebasz vele?és mi a pontos neve?/ára?
Az kerül annyiba hogy van hüjje aki megveszi...kevés kell belőle és ritkán...ezért drága...amúgy semmi nagy titka nincs.
ha az mind a tiéd.. az kiráyl.. attól még azért lehetnél jó fej is...dehát nem lehetsz mindenben tökéletes...
hamár oljan hülye az ember hogy 700 ért sok a 100ml akkor mond már.. gondolom te a gyári mineralt rakod a febe is meg a exc be is.. és nem is 7évente.. hogy akkro képben vagy az árrakkal.. akkor mennyibe van nked az a mineralos olaj...tanicsd a buksikat..mert egy okos nem lehülézi a tudatlant hanem ..vagy ráhaggya ésnem köcsögöl be irományaival..vagy tanitja...hátha okosodik itt valaki..általad
eltévesztettem
nem tesó...
tecsó
Igazad van bazmeg öcsém...IGAZI hüjje vagyok...mert NEM kerestem eddig ekkora marhákat akinek el lehet adni egy deci olajat 700 királyi forintért...bár lehet hogy ennek a NEM KERESÉSNEK az volt az oka hogy nem is gondoltam még álmomban se hogy vannak EKKORA MARHÁK...

Mennyi új KÁTÉJJEMET vehettem volna már a prodzsektből...tényleg HÜJJE vagyok...
te nagyon okos gyerek lehetsz ha igy tudod osztogatni az észt ..sok lehet belőle... és még ingyé is..nagyvonalú vagy mint arthúr király
1500 láttam eddig a legolcsóbb kimértet 100ml...nem tudni mi kerül ennyibe egy kis olajnál.. illetve mért kell nekik ez a buzilás mikor mge 2008tól már tudnak sima berembó munkahengerrel is dolgozni..dot 4 el.. .
ktm éknél talán duplálya...az a magura olaj...és 0,075dl.. .
Ahogy Te mondanád: Te egy igazi "hüjje" vagy tesó!
Valóban...semmi közöm hozzá...felőlem hetvenezerér is vehetsz egy deci olajat,hagy röhögjön rajtad a biciklis...aztán várhatsz a cserével hetven évig is...leszarom:)
Nem mintha magyarázkodnom kellene...
Én nem támadok,viszont Te belekötsz mindenkibe ismeretlenül.
A motort hét évesen vettem úgy hogy ezalatt az idő alatt állt,nem használták....nem mintha magyarázkodnom kéne,és közöd lenne hozzá
Nem kötök bele...csak gyakrabban cserélek folyadékot.
Amúgy ez megint értelmes válasz volt részedről...de a hüjje mindig ezt csinálja... ha valamit nem tud akkor támadásba megy át.
Talán azon kéne elgondolkoznod hogy tényleg nem e gyakrabban kell cserélni a folyadékokat...mert ennek a degeci mindenbe belekötőnek lehet igaza van...de te támadsz...jó hüjjéhez illően...
NO KOMMENT...
Látom Te az élő fába is belekötsz.
Elég szomorú tesókám hogy hét évente cserélsz folyadékot...gyakrabban biztos túl megerőltető...MEGÉRTELEK.
De azért 700ft nem olyan megerőltető 7 évente igaz?
Mert a szerelő helyretette..még IDŐBEN
Eladó egy Akra dob.Hibátlan állapotban!
És KI mondta hogy motorexet kell bele önteni?
Marketing az egész...az egésznek a lényege az ÁSVÁNYI szón van...a többit rátok bízom.
kb ugyan azt csinálod itt, mint amit bírálsz.. de nem baj, folytasd ameddig akarod, ha téged ez boldogít
és a motorom köszöni szépen jól van, nincs elrontva vagy szétbarmolva
A Motorexnek mennyi a literje?
Istenem...némelyiknek el lehet adni a szart is csak jól kell tálalni.
7000 per liter...azigen komám...akkor csak vegyétek...van esze a bringásnak.
De még lószar van...addig a veréb is csipeget...

Még nincs benne,mert el kéne menni érte a bringáshoz
Amúgy nekem nincs baja,csak annyi hogy 7éve van benne,és még nem volt cserélve soha.....gondolom néha nem árt lecserélni.
Jövő héten elhozom tőle,aztán kiderül minden.
Rögtön vágtatok megnézni titeket REXI..egyébb dolgom sincs vala.:)
Letúrta..persze...elhiszem...hisz katolikus vagyok.
TI...azaz TI csináltok magatokból hüjjét REXIkutya...de ezt észre is kéne venni...ez meg már nem megypedig nem olyan összetett mint egy karburátor.
Mindig utólag okoskodsz...ami olyan mintha előre vagy hüjje...de neked MIDKETTŐ sikerül...a szerelésen kívül:)
Persze...szájhősködöm...NEM az én motorjaim végzik furgonban...
Az ilyen hüjjéknek bármit is csinál az ember az úgyse jó...mert a hüjje felülbírálja még a jót is...és elég nekem végignézni a saját motorjaim halálát mikor hozzátok hasonlók kezébe kerülnek.
Tanácsot segítséget? Azt lehet adni...de eszet hozzá NEM.
Mindig mikor valaki megírja az okosságot TE egyből utána vágod rá hogy persze...te is így gondoltad!
És ELŐRE mérnem sikerül? Miért mindig csak más után?
700éer.. az jó...neked is az van már benn?
itte g gasgasz fanosa haver.. akinek volt 2012 meg 2009es ec 300ja az is ilyet használt már vele mikor minden nyavalyálya volt a qplungjának.. de végül is nem is az volt baja..de azt mondta hibátlanul ment vel a qplung...viszont a nyüsszögése csak akkor szünt meg ikor a gaszgasz kikerült a garagéból...é s kártélyem lett belőle...
de tegnap este már úg volt kicsi eki az a 300ccm és az ütemszám is pont a fele a kelletének.. ugyhogy felfúratja 350re és megszorozza kettővel a ütem számot..2tx2=4t
meg hatnaposat is akar..mert az kenyérben már öregde kátélyemben meg az a jó...