húzni kell neki nem alapjáraton pötyögtetni.....
oldaltámasz is azért hiányzik a crossgépekről mert nem támogatni kell hanem menni vele
tiédről az alapjáratot spórolták ki
Sziasztok! Ujdonsült KTM-létemre lenne némi szügségem jó tanácsokra segitségre! A gép nem makulátlan! bár pöccre indul nincs semmilyen furcsa vagy épp rossz hangja de pl alapjáratom nincsen! az igazat megvallva ahogy elnéztem nem az eredeti a gázkar! Erről a Cagiva felirat eléggé árulkodó volt!Nos az alapjárati csavart bárhova tekerve sincs alapjáratom valamiért! Ötlet esetleg? Rugásra indul hibátlanul! Amugy egy 89es KTM MX250esről van szó
KTM SX-hez keresek 125 ccm 2003-as felső kuplung munkahengert csővel együtt akinek esetleg van vagy tud ilyet az írjon vagy hívjon :) (email címem: pepekrossz@gmail.com, tel.: 06305928321)
Én ha nem figyelek oda milyen sorrendben csinálom a jogsikat kapásból 7000ft ot bukok. Mivel hivatásos a jogsim, a jogsi számnak egyezni kell a nemzetközi árufuvarozóin (gki) lévő számmal, és az se árt ha a digit kártyán is az a szám van.
Legjobban azért van teli a tököm a kategóriákkal mert nincs még egy ilyen szakma mint a sofőrködés, hogy 5 évente vizsgázni kell nem kis pénzért. Most járt le a nemzetközim 80e, jövőre lejár az adr-em, abból az alap az 170 ( volt 4 éve most nem tudom mennyi) plussz a kén, és a szénporos kiegészítés még kb 60.
Úgyhogy jelen pillanatban az a 120e ft ami ahhoz kell, hogy az Akorl mellett ott legyen a nagy A is a jogsi hátulján az mehet máshova is.
Nem vagyok áruterítős, és legfelsőbbképpen nem nagyarcú kamionos.
Meglesz az a kategória is, de nem most majd idővel. Semmi olyat nem akarok és fogok vezetni amire nem tudok/nincs rá engedélyem. De azt szerintem Te se hiszed el, hogy kurva nagy különbség van ha vkinek Akorl jogsija van, vagy nagy A. Ugyanaz a kressz, ugyanaz a rutin és forgalmi vizsga csak egy gyengébb teljesítményű motorral vizsgázik az illető.
Tapsihapsi...Te most igazi hüjje vagy vagy csak be vagy öltözve?
Nekem is elég sok minden ki van pipálva...talán még több is mint neked...mégse akarok vele repülőt vezetni...mert kapják be ha ez nem elég nekik.
Igazi nagyarc árúterítős hüjjegyerek vagy bazmeg...a kamionosok közül is ezek tartsák magukat a legmenőbbnek:S
nem menekülök... a nagy A és a D kat kivételével minden kivan pipálva a jogsi hátulján, meg még egy maréknyi kiegészítő kategória, ha nem elég nekik ( eddig elég volt) akkor kapja be jelentsen fel.
Az lehet h 525-re sem volt, de ezzel nem tudsz lehajtani az első szántóföldre, ha esetleg gebasz van. Max goost rideresre veszed a figurát, bár az rosszul is elsülhet.
Sziasztok!Még 1 kérdéem lenne!A képen látható 1 zöld-piros vezeték ami el volt vágva és nem tudom hova kéne mennie vagy mi a szerepe!Anyit tudok h a kormány alól egy fekete dobozból indul!A motoron sehol máshol nem látok ilyen színű vezetéket !Nagyon fontos lenne tudnom h mi is ez!
oldaltámasz is azért hiányzik a crossgépekről mert nem támogatni kell hanem menni vele
tiédről az alapjáratot spórolták ki
Legjobban azért van teli a tököm a kategóriákkal mert nincs még egy ilyen szakma mint a sofőrködés, hogy 5 évente vizsgázni kell nem kis pénzért. Most járt le a nemzetközim 80e, jövőre lejár az adr-em, abból az alap az 170 ( volt 4 éve most nem tudom mennyi) plussz a kén, és a szénporos kiegészítés még kb 60.
Úgyhogy jelen pillanatban az a 120e ft ami ahhoz kell, hogy az Akorl mellett ott legyen a nagy A is a jogsi hátulján az mehet máshova is.
Meglesz az a kategória is, de nem most majd idővel. Semmi olyat nem akarok és fogok vezetni amire nem tudok/nincs rá engedélyem. De azt szerintem Te se hiszed el, hogy kurva nagy különbség van ha vkinek Akorl jogsija van, vagy nagy A. Ugyanaz a kressz, ugyanaz a rutin és forgalmi vizsga csak egy gyengébb teljesítményű motorral vizsgázik az illető.
Nekem is elég sok minden ki van pipálva...talán még több is mint neked...mégse akarok vele repülőt vezetni...mert kapják be ha ez nem elég nekik.
Igazi nagyarc árúterítős hüjjegyerek vagy bazmeg...a kamionosok közül is ezek tartsák magukat a legmenőbbnek:S
Nyertem
polifoam karikákat kell felhúzni rá hogy ne fájjon az asszonynak
Az enyém is 24kW-os...