Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Nincs valakinek exc hez a hátsó dobnál az a kis műanyag védő?
by bakator péter
Szia!

Én is így voltam vele 800nál többet nem adtam volna LC4-ért. Én 30ezer km-el vettem egyet (2004) és majdnem 40ezerig megvolt. Annyi baja volt hogy a kuplung alsó munkahengernél kikopott az O gyűrű.. ennyi, 10ft És előttem se nagyon költöttek rá olajon/láncszetten stb alapköltségen kívül. Pedig állítólag igencsak szétgyepált motor volt. Ahhoz képest a mostani tulaj is napi szinten használja és jó Tán az auto deko meghalódott.
a mostani hirdetettek nekem sem jönnek be. sőt igazából az enyém se az volt amit akartam, de ez maradt a 2007es után amit elvittek aznap mikor az lc-m
ha már mendemonda: a DRZ egykeréken gyalázza meg az SMC-t... természetes hogy reális
Pedig olyan mendemondák keringtek hogy a Husky 610 fogja még a 660 SMC-t is
... Kívánok!
Kérdés:
Milyen különbségek vannak a régifajta (2003) és az újfajta (2006) KTM LC4 640-ek között? Természetesen nem arra vagyok kíváncsi, hogy mások az idomok.. (teleszkóp pl mintha nem WP lenne)
33,000Ft
szinte új!
erdoracing@citromail.hu
Viszont az én motorom eljutott már Dobogókőnél messzebbre is a saját erejéből...a f@szom meg ha nem érdekel, minek nézegeted?
érdekes módon nem rólam keringett a fórumon meztelen kép
Mert b@lf@sz vagy
az enyémet meg évente szét kell dobni mert hajtom... ezvan
Én meg vagyok elégedve a szürke blokkossal, egyszer kellet a szelepdekni alatt újra kenni tömítő anyaggal, ezen kívül más nem volt még... 17 eKm van benne. Annak ellenére hogy nem egy túra motor el lehet vele csettegni, és mindenféle mendemonda ellenére a múltkori csesznekezéskor ki derült hogy Atesz91 huski sm 610 gépe sem megy jobban nála :)
Azért van kivétel
gondolom megnézted az összeset!
láttam ktm-et többször is
egy 525-öst vennék is de le van lakva szinte mind
egyszer a fórumon keringett róla egy meztelen kép beszarás baszki... hogy a picsába kerülhetett egyáltalán ide amugy te vagy az új GD, mert ő is sokat írkált régen össze vissza.. most meg te csinálod ezt. annyi különbséggel hogy ő értett a KTM-ekhez
a csepeliek ilyenek
Ez GD motorja, ő hazudik és egy köcsög :D:D:

Na jó nem, tényleg az övé!

Majd ír neked ha beolvas ide..
Találtam egy cikket, itt 70 ezer km-nél szedték szét a blokkot teljesen felújításra.
http://nepitelet.hu/motorok/kt...
JA
Esetleg Husaberg Fe 650, de ha jól emlékszem ezek üzemórásak, mint az EXC.
http://www.mcnews.com.au/newbi...
hát ebben egyet értünk.
ha olyat veszel, és jó , azzal nem nyúlsz mellé nagyon
Legjobban az sxc, meg az smc formája jön be, EXC első lámpával.
hát ha valami jobbat veszel akkor szerintem kiszolgál egy jóüdarabig. Nemnagyon nszoktam LC4 generálról hallani (szürkeblokkosnál)