Én is így voltam vele 800nál többet nem adtam volna LC4-ért. Én 30ezer km-el vettem egyet (2004) és majdnem 40ezerig megvolt. Annyi baja volt hogy a kuplung alsó munkahengernél kikopott az O gyűrű.. ennyi, 10ft És előttem se nagyon költöttek rá olajon/láncszetten stb alapköltségen kívül. Pedig állítólag igencsak szétgyepált motor volt. Ahhoz képest a mostani tulaj is napi szinten használja és jó Tán az auto deko meghalódott.
... Kívánok!
Kérdés:
Milyen különbségek vannak a régifajta (2003) és az újfajta (2006) KTM LC4 640-ek között? Természetesen nem arra vagyok kíváncsi, hogy mások az idomok.. (teleszkóp pl mintha nem WP lenne)
Én meg vagyok elégedve a szürke blokkossal, egyszer kellet a szelepdekni alatt újra kenni tömítő anyaggal, ezen kívül más nem volt még... 17 eKm van benne. Annak ellenére hogy nem egy túra motor el lehet vele csettegni, és mindenféle mendemonda ellenére a múltkori csesznekezéskor ki derült hogy Atesz91 huski sm 610 gépe sem megy jobban nála :)
egyszer a fórumon keringett róla egy meztelen kép beszarás baszki... hogy a picsába kerülhetett egyáltalán ide amugy te vagy az új GD, mert ő is sokat írkált régen össze vissza.. most meg te csinálod ezt. annyi különbséggel hogy ő értett a KTM-ekhez
Én is így voltam vele 800nál többet nem adtam volna LC4-ért. Én 30ezer km-el vettem egyet (2004) és majdnem 40ezerig megvolt. Annyi baja volt hogy a kuplung alsó munkahengernél kikopott az O gyűrű.. ennyi, 10ft És előttem se nagyon költöttek rá olajon/láncszetten stb alapköltségen kívül. Pedig állítólag igencsak szétgyepált motor volt. Ahhoz képest a mostani tulaj is napi szinten használja és jó Tán az auto deko meghalódott.
Kérdés:
Milyen különbségek vannak a régifajta (2003) és az újfajta (2006) KTM LC4 640-ek között? Természetesen nem arra vagyok kíváncsi, hogy mások az idomok.. (teleszkóp pl mintha nem WP lenne)
szinte új!
erdoracing@citromail.hu
egy 525-öst vennék is de le van lakva szinte mind
Na jó nem, tényleg az övé!
Majd ír neked ha beolvas ide..
http://nepitelet.hu/motorok/kt...
http://www.mcnews.com.au/newbi...
ha olyat veszel, és jó , azzal nem nyúlsz mellé nagyon