az okoskodást nem kell mindég megelőzni.., a konfliktus viszi előre világot.. az hogy nem egyformák vagyunk..
bár egy idő után azért nem árt ráhagyni a foxira.. és kitenni az utszára ...mert még mindég a lábtörlöt tépi..ami azán meg
én pl ebből a shrácból egy dolgot kivettem.. mégpedig..úly niknevem lesz...zarándög
csak valahogy át kell neveznem magam..
figyu..
ha betekered ezzel a maszlaggal(ezzel a akár milyen szövetel..amit pl én is használok..).. már eleve nem lehet túl szoros.....
nekem a hangja nagyon szép lett..
hál istennek...nem annyira mint én mert akkor baj lenne...
tényleg kafi lett...
és ez nem ég ki.. pár év alatt!
hát én meg úgy hallottam h pont nem szabad szorosra tömni :D h eltudja nyelni a gázt meg hangot magába a gyapot.. én üveggyapottal tömtem meg elég szorosra és elég buzi hangja lett :/ ilyen doboz hangja lett éles és csattogós épp amiatt sztem mert szoros :P vagy nem?
na itt a valódi nem engineer mályself
azért ehhez idő is kell ám...ropi meg lályt kola...bár aki 3ezt végigcsinálja annak este mehet a duplasonkás vastagtésztás családi pizza http://youtu.be/FA5AmADL6P8
mélyenszánto értekezést akarok írni, : a szappanoperák és egyébb családi drámás sorozatok hatása az iz internetes forumok chat-es világára ...avagy az én ku..va anyámat cimmel...
Fiúk, lányok! Eddig vicces volt, de már túl megy minden határon ez a szappanopera. Játsszuk azt, hogy legyen mindenkinek elérhetősége, és fényképe az adatlapján, és utána osszuk az észt, ne így ismeretlenül, arc nélkül...
hát valami émusz töitőanyagom volt.. még vagy 10éve szereztem..olyan mint egy nagyon ritka szövésű 1m széles vászon.. ugy is van feltekerve...
az 50es(mert akkora a cső benne pont akkora mint a kipufi is!)csőre szépen feltekertem..hogy épp beleférjen a dobba..persze szorosra és a végén dobozragasztóval van körbetekerve.. hogy ne holljonszét betoláskor..... belecsúsztattam.. majd a végekhez tettem tömő anagot is.. hogy tömör legyen az egész faszául...és olyan ia lett a hangja mint a bársony...de nagyon spontán lett a gázvétel
SXF-EXC 4T 2011-
erdoracing@citromail.hu