Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakit érdekel még mindig megvannak az ÖSSZES LC4-re (625, 640, 660, 690, SMC, LC4, SC, SMR, Duke stb) való első lánckerekek.
14fogas és 16 fogas, teljesen újak.
A hirdetéseimnél megtalálható az elérhetőségem
jó az önindító,de át kéne nézni egy olyannal aki ért hozzá,mert van hogy nem indít.
az előző ktm-embe 5000 km-enként cseréltem olajat,és néztünk szelephézagot!
minden jármű üzemórás,de erre a blokkra nem mondják,csak a 660-ra meg talán a 625-re!
a karmantyúban nincsen rugó körbe, nyomásra feszül rá a kialakítása végett. A teleszkópba szimering van. sok okossággal és jó tanáccsal látod el az embereket itt a fórumon de most NEKEM VAN IGAZAM
Köszi
Jozso, Zsiráfot keresd! Nekem is ő intézte ugyan ezt.
Sziasztok!
Keresek 2003-as ktm 450 exc-hez műszerfalat és oldalsztendert. Ha valaki tud segíteni kérem jelezze az e-mail címemen.
nem jó az önindító? am köszönöm az infókat. Ha jól tudom ezek a gépek km-sek nem üzemórásak. olajcsere milyen sűrűn kell? Mennyire szervízigényes gépek? mire kell figyelni ennél a típusnál?
Sziasztok
2004 es 625 sxc hez kellene nekem dekompressor kar ami a hidraulikus kuplung fedelén van , fedéllel együtt is érdekelne! nincs valakinek véletlen?
Ment a szám!
Okés Köszönöm!
Elküldöm mail a telefonszámát!Hivatkozz rám,hogy én adtam meg a számot!
Szia Frank!

Érdekel persze! Hogy tudnám elérni?
Szia Kex!

Barátikörben van egy 2004 ha érdekel!
Van valakinek Pest/Heves/Borsod/Nógrád/Jásznagykun megyében 2004-2006 körüli 525 EXC-je? Megtenné hogy ír nekem egy e-mailt? dorikex@gmail.com
Szia!

Ilyen kép jó lesz róla?
HY!Érdeklődnék h a 2002 -es Ktm lc4 ülése alatt a légszürőház tetején a műanyag gyárilag van kivágva és onnan szívja a levegőt, vagy nem kéne h ott legyen?Esetleg ha tudnátok képet felrakni h egy gyári hogy néz ki nagyon megközönném!
Igen sajnos körülbelül ott van az ár! igazán nincs mit!
hát akkor kb. annyira jön ki ahogy számolgattam ...
köszi az infót!
Wössner hajtókar szett 31500ft,Wössner dugó 34400ft Wössner gyűrű 3990ft Wössner tömítés szett 8900ft,a henger hónolás nálunk 2000-3000ft,a szimmering az 6000ft/pár a csapágy az emlékszem az egyik 8700ft volt a másik az tényleg húzós 14e-19e ig vannak plusz átlag 15e-25e-ig szokott munka díj lenni!
Itt nézelődj: http://motoroswebaruhaz.hu/spl.... Lehet találsz olcsóbbat is.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne h 250 sx-em van 2t 2003 és hát kellene benne cseréltetnem dugót, hajtókart, csapágyakat szimmeringet, tömítéseket! Beszéltem a szerelővel és hát elég húzós árat mondott rá! wössner dugó, prox kajtókar, csapágyat mondta h az nagyon drága valami speckó csapágy van benne! Kérdésem h munka díjjal együtt ez elérheti a 150e?
akksit és gumit kell rajta cserélni,az biztos! meg nem ártana megnézni egy elektromossal az önindítót!
üdv mindenki. a segítségetekre lenne szükségem. egy barátom mocit szeretne venni és egy 2003-as KTM lc4 640 A kiszemelt. tudnátok mondani valamit erről a típusról. konkrétan típushibák, mire kell figyelni mit kell nézni a vásárlásnál. ez a kiszemelt gép Vélemény? Előre is köszönöm.
Nagyon szépen közönöm a válaszokat!Sokat segítettetek!
1,3 a blokkba és 0,6 a vázba a vázból úgy tudod leengedni hogy leszeded a nagy olajszűrőt előröl és ha alánézel a helyének akkor ott van 1 kis imbusz csavar azt tekerd ki és lejön a vázból az olaj a blokkból pedig úgy hogy a blokk alján van 1 nagy csavar meg 1 19 es vagy 17 es kulcsal kicsavarható a 3. at ne bántsd