Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az enyémen sem jelzi,csak a távolságit!
viszont én is megvárom a 3, jelzést!
szerintem a tompítottat nem jelzi
én is 3 csíkig szoktam melegíteni! valaki megmondja nekem h mikor ráteszi a világítást azt az órán mutatja h tompítotton van vagy csak a refi világít kéken? mert már nem tudom h eddig se mutatta vagy csak kiégett a led..
mondjuk én alapból azelőtt nagyon el sem indultam.. min 3 vonalnál ha sietős volt
Ezeket már mind átnéztem.:(
Azóta annyi "fejlődés" van,ha megvárod még rendesen üzem meleg lesz (4vonal a kijelzőn) onnantól semmi gond,akárhogy gyilkolod mehetsz még van benzin.
igen tudom azért pont loszart írtam :D most meg kiment amcsiba.. vagy mi :D cslaci az acc nevem vegyél fel 1 naracs ktm es gumi az avatar kép
A lánc feszesség beállítása crossmotoron az én gyakorlatomban. Felteszem motoremelőre a motort, hogy a hátsó kerék ne érjen földre. Az alsó láncrészen a belógás a vezetőgörgő és a hátsó lánckerék közt mérve fel-le mozgatva 35-40 mm legyen. Utána a két oldali feszítőt beszorítom, majd a hátsó lánckerék és a lánc felső ága közé egy fát /drótkefe nyél/ teszek és hátrafelé kézzel kicsit ráhúzom a kereket, majd így húzom meg a kerék tengely anyát. A láncfeszességet külön-külön motor típusonként is megadják, ez az adat a gép könyvében szerepel.
OFF

A grillebar név nekem is ismerős.
Amúgy meg a Mikinek voltam osztálytársa is az UMSZKIban 2006/2007-ben.

ON
bazmeg.. de ismerős.. :D én meg a loszar_es_estifeny haverja vagyok :D most paraszt néven tolom régen grillebar volt! és ismerős vagy.. :D talán a szegeden toltuk még 1ütt vagy már nem is tudom hol.. :D
Elég ha jól szopik
A lánctányérból kell enni a láncot? De mi a faszért van akkor foga?
Sziasztok!
Metzeler Mc-4. Új gumi Eladó!
Hulyeskedek nehogy beragj mar :)
Te CSézel most is?
Haat aRPi név nem ismerős, mert az meg én vagyok?
Van hely a rublikaba.mi rosszat irtam.meseld el nekem?!
Fozni, mosni, takaritani ne tudjon esetleg?
Honnan szoktatok fékbetétet rendelni? Cserés az első de neten nem igen találok...
100-at adok érte,ha van hozzá első hátsó féktárcsa ami jó állapotú!
Nem olvastam még hasonlót, de én a helyedbe a kezdetektől mennék, gyertya, gyertyapipa, kábelek stb... Lehet valahol kontaktos...
Eladó sm szett!
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Fórumozoknak 90.000-ért!
anno játszottam, de nagyon régen volt az már :D
Beállítottam én ránézésre csak kivancsiságg képp kérdeztem, hogy mi az a érték amikor senem laza senem feszes...
ratyi cs-s
te cs-ztél régen? olyan ismerős a che guevara msn cím.. :d sztem te megvoltál nekem msn en is :D
kajak ilyenhez könyv kell? hát ránézésre beállítod.. more :D