én is 3 csíkig szoktam melegíteni! valaki megmondja nekem h mikor ráteszi a világítást azt az órán mutatja h tompítotton van vagy csak a refi világít kéken? mert már nem tudom h eddig se mutatta vagy csak kiégett a led..
Ezeket már mind átnéztem.:(
Azóta annyi "fejlődés" van,ha megvárod még rendesen üzem meleg lesz (4vonal a kijelzőn) onnantól semmi gond,akárhogy gyilkolod mehetsz még van benzin.
A lánc feszesség beállítása crossmotoron az én gyakorlatomban. Felteszem motoremelőre a motort, hogy a hátsó kerék ne érjen földre. Az alsó láncrészen a belógás a vezetőgörgő és a hátsó lánckerék közt mérve fel-le mozgatva 35-40 mm legyen. Utána a két oldali feszítőt beszorítom, majd a hátsó lánckerék és a lánc felső ága közé egy fát /drótkefe nyél/ teszek és hátrafelé kézzel kicsit ráhúzom a kereket, majd így húzom meg a kerék tengely anyát. A láncfeszességet külön-külön motor típusonként is megadják, ez az adat a gép könyvében szerepel.
bazmeg.. de ismerős.. :D én meg a loszar_es_estifeny haverja vagyok :D most paraszt néven tolom régen grillebar volt! és ismerős vagy.. :D talán a szegeden toltuk még 1ütt vagy már nem is tudom hol.. :D
viszont én is megvárom a 3, jelzést!