Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Tudnátok segíteni?
Szeretnék venni, egy fekete blokkos 2002-es duke 2-őt. 23 ezer km- rel, gpr dobokkal.
Kérdésem, ez már fcr karbis?
Mit kell átnézni megvételkor, tipusbetegség?
Valami segédváz repedésről hallottam, valaki tudja hol és mit kell nézni?
Köszönöm, szép estét!
Gyújtásból nem érdemes újat venni, meg kell tekercseltetni, jobb lesz mint az új (gyárilag szarok).
Trafó meg szerintem van bármelyik KTM kereskedésben.
üdv!
motor vásárlás előtt állok és szeretnék dönteni a motorok kzött és én halottam egy olyat hogy a 125 ös sx és mx alkatrészei megegyeznenos ez igaz lenne?
előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok segitségeteket kérném egy 1995 lc4 620-hoz kéne trafo és lehet gyujtás , lehet ezekböl az alkatrészekböl még ujat szerezni ha igen és valaki tudja hol az djon valami elérhetöséget legyenszives, vagy menyire érdemes ezekböl használtat veni aszt olvastam elöbb utobb ezek mindig megadják magut enél az évjáratnál ?
Perselyeztesd meg, jobban jársz...
elado polini carbon membrán tábla 110x110mm 0.35 mm vastagsággal
érdeklődni: xpopostarx@gmail.com
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy lehet-e még stzerezni régi GS 500 Rotax-hoz hengert?
Eltört a szoknyája a kicsikének, megfőzte az előző tulaj.
Köszi a tippeket..

Peti
Eladó egy összesen csak kipróbált,tiszta új FTE Beringer alsó-felső fék,karcmentes állapotú!
Tel:706657560
TibikeRs: megvan még a kormány és egy 10környékén oda tudom adni.
Engem érdekelne belőle a blokk, ha az külön eladó akkor megbeszélhetnénk a részleteket.
Ennyiért csak hirdetni fogod, eladni nem nagyon...
Sziasztok!

Ktm 380exc 98'-as hibátlan állapotban eladó.Az adatlapomon megtalálja akit érdekel.
Pontosan!

Tamás ezen nem csodálkozok!
Hello!
A kormány megvan még? Nincs hajolva mi lenne az ára?
Bakker, de kicsi a város
Hali!Szerintem ugyanarról van szó (Cs.B.)
260as első féktárcsa helyett 320as lesz rajta, ismertek olyan emberkét aki készít hozzá féknyereg konzolt?
Speak a szerelő monogramját leírnád, mert hasonló tapasztalatom van nekem is, és kíváncsi vagyok hogy egyről beszélünk-e?
Őőő motorszerelő papíron a tag sőt a Pannonia suli egyik tanára volt...

Hát mondhatom azt hogy műszaki téren eléggé képbe vagyok, 2 dolog miatt nem fogtam neki: 1 szerszámilag nem voltam toppon 2 időm egy deka nem volt rá főleg alkatrészek után rohangálni.

De tanultam belőle többet sehová semmit, amit tudok magam megcsinálom amit nem abba meg most már ismerek egy jó szakit aki segít.
Én 200ezerért adtam el ugy hogy nem volt benne 6000km sem.makulátlan állapotu volt.2006évj
Köszi! Még egy kérdés, :D légszűrőt hol tudok venni a mocihoz?
Hello!

Én most vettem az enyémbe 21/5 W-os piros ledes izzót Kecskeméten a légrádiba, szerintem autósboltba érdeklődj, kb 2500-3000 Ft lehet.
Miért nem olyanhoz vitted aki ért is hozzá

Bár szerintem hosszú távon a legjobb megoldás ha megtanul szerelni az ember, jó szerelőt tényleg nehéz találni és az olyan általában vagy kiaszott drágán dolgozik, vagy várhatsz hetekig hogy ráérjen (esetleg az előző kettő kombinációja)...
Melyik szerelő az aki garanciát vállal? Viszem oda a vasat!
Bele se kellet gondoljak a duke-ot úgy meg szerelte egy fasza csávó hogy azóta is úgy áll ahogy áll. Felhívtam figyelj mán haver beszart a moci amit nemrég javítottál, erre ő hát izé őőőő neeemtudom mi lehetett... mondom és most mi legyen? Hááát megnézi de tudom hogy annak költségei vannak. Anyád!
Cool. És 1991. óta 900 km van benne. Aha. Hetente!

Idén április óta már 2600 km-t nyomtam a gépbe.