Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szombati zsibbasztó:
Leírás:

ktm erőszint de nem hullik szét kényelkmes a suzuki a dakarra 91-94 évégéig gyártotta egyedi megjelenés. stb van Dr 500e-ért de az nem ez. A többit telefonon köszönöm érdeklődésed. zoli

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr_650_r-6843372

Szevasztok! Hol tudok szerezni komplett ledes hátsólámpát Ktm Lc4 640 2005-be? Mert a rázkódástól kiesett a csavar és ahogy pattogott a hátsó lámpabúrába, kibaszta az izzót! :D Előre is köszönöm!
kár h nem tudtam kimenni.. legközelebb errefele lesz vmi és jössz akkor szólsz és biztos megleslek! és az az ELKO az jó? mondjuk remélem nekem még odébb van a dugócsere.. :D
Szerintem ELKO van benne...jó volt mindkét nap, jól elfáradtam...
na ez pont ellent mond nekem :D de jó akkor így már tiszta a kép! az én lc4 embe milyen van? 1x már leírtad csak elfelejtettem.. milyen volt pécs? a lánc szettet biztos tőled vesszük majd és szólok ha aktuális! :)
A KTM némely modelljébe a Vertex a beszállító, így az a gyári dugó. Nekem a gyári, Vertex, Wiseco, Prox, Wössner a sorrendem...
Gyárit megkérdem majd az Alma Motorsnál mert azt nem tudom mennyi.
A Wössner 34000Ft hozzá.
jaja az jó de azért a zsiráfot kérdezd meg vagy a ktm et hogy mit tesz bele gyárilag, én biztos hogy azt tenném/teszem majd ha 10-15 e ft lesz a különbség ha több akkor a wössnert
Akkor marad a wössner.
a proxot megint csak hagynám :P Viesco wössner
Köszi, nekem is a Wössnert és a Proxot mondták hogy ezek a legjobbak hozzá.
én úgy tudom bár még nem néztem soha utána hogy a vertex nem valami jó és az a legolcsóbb kategória, én wössnert vennék vagy a gyár ad valami fura nevűt vagy azt..
Hello,
a tű érdekelne, wagner.arnold@freemail.hu
ide írj légyszíves, hogy mipéz' esetleg fénykép róla... Köszi!
Szia ha esetleg éredekes lehet számodra nekem van NOZF-es tűm meg 190 182-es fő ill 48 45-ös alapjárati fúvókám!
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy ami nekem van a motoron kipufogó,az gyári vagy sem ? Mivel nem vagyok benne biztos. Másik kérdés pedig: KTM MX 80-hoz hol kaphatok alkatrészeket ? Évjáratot nem tudom,úgy 1989 és 1993 között lehet kb.
Holnap rakok fel képet a kipufogóról is.
Köszi!
vertex üdv Gyuri
Dugattyú csere lesz az EXC-ben, melyik márkát ajánlanátok hozzá?
Mateo09 nézd meg, hogy a tűszelep miért nem tud zárni miért magas a benzin szint, mert akkor folyik a benzin, és a magas benzinszint megváltoztatja a motor működését is. Lehet, hogy kis kosz végett ,nem tud zárni a tű. Nem ártana az egész karburátort kitakarítani.
köszi, hogy megnézted. ilyen akkut nem könnyű beszerezni mert a google nem is ad rá magyar találatot. yuasa is ki lett lőve mivel rossz típust rendeltek nekem az meg nem fért be ami meg jó lenne 30 ropi :S
exide lesz belőle.
KTM kereskedés?
Porlasztó tisztítás.
Üdv. EXC-hez valaki tudna sztendert ?Esetleg rezonátor is érdekelne!
Köszönöm
Köszi! :) Viszont nekem manuális váltójú motor van,vagy olyan olaj is jó bele ?
kösz