Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami márkásabb autómata váltóolaj teljesen megteszi!
600 ft körül kellene lennie a postának ajánlott levélként,de kérdezd meg,és azt a pénzt elutalom a számládra!
https://www.facebook.com/rolan...

ez az aljas kötsög én vagyok,itt meg tudjuk tárgyalni a részleteket!
mi kellene neked róla? a golyós kosár szétesve, a belső kerék megrágva a külső valami az jó mondjuk! de elküldöm persze :)
Hello!
Van esetleg valamelyikőtöknek PWK38-hoz (exc125) NOZG jelű tűje?
Vagy honnan lehetne esetleg rendelni?
Ha elutalom neked a postaköltséget,elküldöd nekem a rossz szabadonfutódat?
Heló!

Azt szeretném kérdezni hogy a KTM MX 80,2 ütemű motorba milyen váltóolajat ajánlotok ? Úgy értem hogy 10W40 -es és teljes szintetikus vagy fél szintetikus ? Előre is köszi a segítséget,profilképemen az a motor van amiről beszélek.
http://auto-motor.vatera.hu/mo... tessék itt van 1.. amúgy 12500 újonnan..
firefighter! MOTOBATT YTZ10S 12v 8,6A/h ilyen aksim van a motoromba kb 6-7 éve.. télen ki van belőle szedve és néha rá van töltve, azon kívül már merült le csutára 1-2X és viszonylag elég sokáig lehet vele önindítózgatni. tehát sztem ez 1 jó akksi az árát nem tudom!
pl nekem!
Sziasztok!
Lenne egy KTM EXC 125-ösöm, nem rég vettem és az lenne a kérdésem, hogy mitől lehet az, hogy álló helyzetben nyitott benzincsapnál folyik a benzin? Illetve ha beindítom gáz húzás nélkül forog mondjuk 2500at aztan egy 10-15 mp után ez a fordulat lecsökken mondjuk 1500ra itt is ketyeg bár halható, hogy mindjárt lefullad, ekkor rárántom a gázt majd megint a beindítasi fordulaton kezd el pötyögni és utánna ismét lejebb esik a fordulat... Ötletek?
gyuri1974: 06706657560 telón megdumáljuk
Hello! Valakinek esetleg eladó KTM Lc4 400 vagy Exc400 450ezer körül?
A szerelő általában azért ragaszkodik az új alkatrész beszereléséhez, mert azért mer vállalni garanciát. Gondolj bele ha bontott alkatrészt rak bele és a motor bedöglik te mit fogsz mondani, azt, hogy rossz munkát végzett. Ki lehet néha fogni jó hengert ,dugót de nem ez a jellemző. Az ilyen jellegű motorok bontásakor az alkatrészek nagy része már megviselt, gondos vizsgálat után szabad felhasználni az alkatrészeket. Ha egy dugattyú az első látásra megfelelőnek tűnik a mérete szerint is még bent van a tűrésben lehet ,hogy már nem tanácsos a motorba bele rakni, a sok melegedéstől, hűléstől a rezgéstől ,egy szóból kifáradt.
neked voltak ilyesfajta szabadonfutó problémáid?
Melyik volt az a motoros betyár aki a 640-esével szabadonfutó problémával küzdött és csere után j volt neki? Kérem jelentkezzen !
Tényleg,bocs azt elfelejtettem.
Itt a kép:
raknál egy képet talán okosabbak lennénk.amúgy a vázszám alapján le lehet kérdezni.Az még a crossmotorokon is van
Sziasztok!

Van egy KTM MX 80ccm motorom,nem tudom pontosan hogy hányas évjárat,80 köbcenti,34 lóerő és elől tárcsafék,hátul dobfék. Honnan tudhatom meg hogy milyen évjárat ? Papírok nincsenek mivel amúgy is Cross,nem Enduro,esetleg motorra valahova nincs fel írva,ugye ? Mivel ha kellene alkatrész akkor tudjam hogy milyenre kell.
Tehát haverodat átbaszták, aki eladja tudja hogy szar persze örül hogy pénzt kap érte akkor meg miért ne.
A szerelő meg megint egy más téma, neki a jó is lehet szar csak hogy ujjat vetessen veled neki úgy is kedvezménye van azt a pár forintot meg nyeri rajtad. Nekem nem kell bemutatni egyiket sem...
Legyen akkor igazad :) Meg sok szerencséd az eladáshoz Haver
101-es dugót is lehetett még egy két éve 45 körül venni. Nekem olyan kellet. De már nem emlékszem hol.
Nem a legdrágább webáruházon kell az ilyet megrendelni...
Nekem már egyszer volt szerencsém motorgenerálhoz ne értsél már jobban hozzá okoska.
Azt hiszem egy kicsit előrébb tartok a mi mennyibe fáj dolgoknál mint te (haver).

De elfelejtettem hogy ez a sportmotor fórum itt mindig annak lesz igaza akinek valójában nincs...
Kortisz, pontosan erre gondoltam! Megmondja a zsidó kereskedő hogy ez a dugó épp hogy csak be van járatva, aztán lehet hogy körbejárta a világot... Na mindegy én sem akarom rontani az üzletedet de nem az igazi árakkal számoltál Speak! Ettől függetlenül lehetek én a fasz hogy nem értek egyet a használt motoralkatrészekkel, de szerintem az hatalmas lutri!
Amúgy is ki cserél le egy dugót ami még bőven jó?

haver nemrég vett egy bontott hengert dugót drz-jéhez,és most mondta neki a szerelő hogy ő már nem rakná bele azt a dugeszt!
ez csak úgy elmondtam,én is most hallottam, nem akarok üzletet rontani,de ez akkor is egy motoros fórum
Nézz ide kedves barátom :) http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
De mutasd meg nekem hogy hol van 45ér prox dugó mert lehet érdekel!
Ja hogy neked a bontott dugó igen is megfelelő... Ezzel csak az a baj kedves barátom hogy abba nem biztos hogy annyi van amennyit mondanak...
Igen és én akkora spíler vagyok hogy újat veszek ha kell bele mert inkább megcsinálom egyszer becsületesen, és akkor sem noname alkatrészekből hogy ne kelljen szétbontani havonta :)
Számolgass egy kicsit haver aztán nézd meg mennyibe állna meg ;)