Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dóri, mi a vélemény ? Gondolom már kerültél vele egy óvatosat, nem csak viccből toltad ki a garázsból. Lc4-hez képest milyen? Gondolom ez is elég morcos :)
Mondta hogy vagy 10-en csak a dob miatt hivták
ez a bükkszentkereszti 525? erről én is pályáztam az akrára! jó motort vettél! gratula! leginkább ott használd ahova kitalálták, de jó lesz vele városban is karikázni!
Igen, de ő most már Z750et néz
Boldogat!
Télleg.Bóódogot!
Jaja
Ez Levi motorja volt
Ja köben rájöttem hogy a CONT 000-az a kontraszt, csak kb 100-ig semmit sem csinál
Ja és köszönöm szépen, Dóri nevében is
06-os 525 EXC-nél hogy kell átállitani a kerékméretet?
Itt is szét kell húzni a vezetékeket mint a nagy KM órásnál?
Illetve ha az ODO-nál van azaz az aktuális KM állásnál nyomom a MODE gombot sokáig akkor kiirja vastag betűvel hogy 'CONT 000' és a számot lehet váltogatni.Az micsoda?
Ilyen órája van.
Illetve ha van valakinek hozzá manual azt megköszönném, mert nem találtam
Nekem szerelő csinálta a blokkot szóval nem tudom mennyire körülményes, de ha van megfelelő szerszám (amit majd én is beakarok szerezni) akkor könnyen megoldható.Az árakkal pedig nem vagyok már tisztába, olyan 5-6-7 ezer forint kb 1db ha minden igaz kivéve a főtengelyét az ami húzós vagy 15 ezer kb.
Boldogat
Boldog Zsiri-napot

Amúgy írtam egyik nap levelet, nem ért oda?
Köszönöm, hogy gondoltatok rám...
Mármint milyen minta kell?Red bullos vagy csak a körvonal amibe tudsz rajzolni?
isten éltessen erdőben egészségben zsiráf üdv Gyuri
Boldog névnapot Giraffe!
sziasztok,valakinek nincs elfekvőben 525 exc vez.lánca véletlenül,a boltinál kedvezőbb áron?
hali! már tárgytalan.. nem gondoltam h ilyen keletje van.. :P itt a faluba elmondtam pár emberkének h mim van, nem rég el is jöttek érte :S ha tudok még szerezni akkor szólok !
valaki tud nekem adni ilyen mintát csak azt ami az sm sárvédőre való http://www.2roo.com/upload/vig... az első sárvédő lenne csak a lényeg
Akkor inkább nem akarom tudni