Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig ezt én is több embertől hallottam, de tényleg furcsának tűnik. Direkt 'közüti használatra engedélyezett' gumit vettem. A veresi hondánál eddig elég korrektnek tűntek. Majd oda gurulok és megkérdezem.
Egy érdekesség: az összes enduro gyárilag bütykös gumival van szerelve, ami valószínűleg a típusbizonyítványában is szerepel. Olyan nincs, hogy nem megy át a vizsgán...ez a helyi biztos genyósága, aki úgy látszik, hogy valami seriffnek képzeli inkább magát...
Ha meguntad ezt a linkes alakot, hozzám jöhetsz bármikor...csak úgy mondom
kell a francnak elvisz elég időt/pénzt a motor ha meg demo verzióznál ott van unokaöcsém
Ő már kintről nézi a meccset, de van róla felvételünk
Remélem nem egy gyerek lesz a jutalmam
lesz jutalom
nekem is mindegyiken néztek világítást indexet dudát stb stb...

holnap megyek nkh-sra aztán megmondom ott mit néztek
hm, hát ezek megvannak dudát mondták régebben is, meg hogy világítást néznek, deeh.. hát remélem lusták ilyenekkel vacakolni
Gyerekek tuti a gép
Amikor én műszakiztattam az enyémet be sem inditották (nem mintha betudták volna rúgni ), de remélem a duda nem fontos, mert itt a hűtővédő miatt le lett szedve és nem mellékelték azt hozzá.
Na mindegy majd holnap felhivom aztán kiderül Ha mást nem átrakom az enyémről (csak győzzön fizetni Dóri)

Lehet állitani azt a hátsó fékpedélnál hogy mikor kapcsolja fel a féklámpát?Hogy legyen egy kis holtjátéka amig kapcsol
nekem mérték a féket, fotózták a vázszámot
legyen 2 tükör, e betűs gumik aztán ennyi
2x vittem már az xr-t műszakira még nem indították be egyszer sem
ha kötözködnek vidd máshová, rengeteg helyen van műszaki
mindig ez a fránya távolság... feladom postán a motort, jó? ajánlottan már nem megy el, azért 2kg-nál picit több
ez 1 laza vagánykodás volt amúgy.. dehogyis.. :DSA
közelebb lennél.. megoldanánk.. keresztapámnak vizsgáztató központja van :D szóval nekem ingyen vannak az ilyen dolgok :D
Érdekes, mi felhívtuk a srácot aki műszakiztat:
-cross gumival ide se hozd, nem megy át
Amúgy duda meg ilyen vackok kellenek? Mondjuk akksi sincs benne, berugdosással nem tudom szórakozik-e..
Nemtudom a műszakin mibe fognak felétek belekötni de itt nálunk pl az én SM szettembe kötöttek bele mivel én is azzal vittem műszakira a motort.Mert hogy gyárilag nem ilyen felnik vannak a gépen A bátyám 300-asán meg crossgumik voltak ugyanazon a napon vizsgázott.Arra azt mondták hogy teljesen jó mert megvan a bordamélység Csak rá van írva hogy NOT FOR HiGHWAY USE de úgylátszik itt nem tudnak ángyilus nyelven
ezt nem mondhatom meg sajnos.. a dávidóó megtudja kiüt! mellőzzük a témát jó?
akkor már szalonból vennék motort
te eddig mennyit fizettél neki ?
mondtam én srácok h a dóri dubajozni volt.. nem hittétek el.. most jött haza..
Amúgy ez nyilvános volt valahol? Lehet hogy én siklottam át fölötte! Bár közöm nincs hozzá de kíváncsi lennék!

Amúgy szép gép!
ez felkerül, hogy átmenjen műszakin hazahozom, mert Linkásnál van a gép, hazahozom a másik szettet is és vissza lehet pakolni megyek egy kört. és ennél a résznél el is fogyott a pénzem de jön a jó idő, lehet menni a földekre dóóógozni
Na de azért terepezzél is mielőtt felrakod ezeket a papucsokat.Főleg ilyen jó kis sarat kár lenne kihagyni.A motoromról ma egy egész képzőművész szakkör el lenne látva agyaggal