Pedig ezt én is több embertől hallottam, de tényleg furcsának tűnik. Direkt 'közüti használatra engedélyezett' gumit vettem. A veresi hondánál eddig elég korrektnek tűntek. Majd oda gurulok és megkérdezem.
Egy érdekesség: az összes enduro gyárilag bütykös gumival van szerelve, ami valószínűleg a típusbizonyítványában is szerepel. Olyan nincs, hogy nem megy át a vizsgán...ez a helyi biztos genyósága, aki úgy látszik, hogy valami seriffnek képzeli inkább magát...
Gyerekek tuti a gép
Amikor én műszakiztattam az enyémet be sem inditották (nem mintha betudták volna rúgni ), de remélem a duda nem fontos, mert itt a hűtővédő miatt le lett szedve és nem mellékelték azt hozzá.
Na mindegy majd holnap felhivom aztán kiderül Ha mást nem átrakom az enyémről (csak győzzön fizetni Dóri)
Lehet állitani azt a hátsó fékpedélnál hogy mikor kapcsolja fel a féklámpát?Hogy legyen egy kis holtjátéka amig kapcsol
nekem mérték a féket, fotózták a vázszámot
legyen 2 tükör, e betűs gumik aztán ennyi
2x vittem már az xr-t műszakira még nem indították be egyszer sem
ha kötözködnek vidd máshová, rengeteg helyen van műszaki
Érdekes, mi felhívtuk a srácot aki műszakiztat:
-cross gumival ide se hozd, nem megy át
Amúgy duda meg ilyen vackok kellenek? Mondjuk akksi sincs benne, berugdosással nem tudom szórakozik-e..
Nemtudom a műszakin mibe fognak felétek belekötni de itt nálunk pl az én SM szettembe kötöttek bele mivel én is azzal vittem műszakira a motort.Mert hogy gyárilag nem ilyen felnik vannak a gépen A bátyám 300-asán meg crossgumik voltak ugyanazon a napon vizsgázott.Arra azt mondták hogy teljesen jó mert megvan a bordamélység Csak rá van írva hogy NOT FOR HiGHWAY USE de úgylátszik itt nem tudnak ángyilus nyelven
ez felkerül, hogy átmenjen műszakin hazahozom, mert Linkásnál van a gép, hazahozom a másik szettet is és vissza lehet pakolni megyek egy kört. és ennél a résznél el is fogyott a pénzem de jön a jó idő, lehet menni a földekre dóóógozni
Na de azért terepezzél is mielőtt felrakod ezeket a papucsokat.Főleg ilyen jó kis sarat kár lenne kihagyni.A motoromról ma egy egész képzőművész szakkör el lenne látva agyaggal
holnap megyek nkh-sra aztán megmondom ott mit néztek
Amikor én műszakiztattam az enyémet be sem inditották (nem mintha betudták volna rúgni ), de remélem a duda nem fontos, mert itt a hűtővédő miatt le lett szedve és nem mellékelték azt hozzá.
Na mindegy majd holnap felhivom aztán kiderül Ha mást nem átrakom az enyémről (csak győzzön fizetni Dóri)
Lehet állitani azt a hátsó fékpedélnál hogy mikor kapcsolja fel a féklámpát?Hogy legyen egy kis holtjátéka amig kapcsol
legyen 2 tükör, e betűs gumik aztán ennyi
2x vittem már az xr-t műszakira még nem indították be egyszer sem
ha kötözködnek vidd máshová, rengeteg helyen van műszaki
-cross gumival ide se hozd, nem megy át
Amúgy duda meg ilyen vackok kellenek? Mondjuk akksi sincs benne, berugdosással nem tudom szórakozik-e..
Amúgy szép gép!