Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy se érdekeljen más véleménye neked jó, nem? DE!

szeretném már én is jól összemocskolni a kis bitangot
holnap dobok fel róla képeket a galériába! de semmi oltás szitkozódás mert tudom hol van Biatorbágy!
és az alulírott szöveget sem kell kielemezni mint jano-nál !
most viszont olyan feketeföld van rajta,hogy a fényképező se fogja!
Helló
Engem érdekelne,milyen gumi ,mi az ára?
molnarfutes@gmail.com
köszi
kortisz és az új motorja
Jáó!
Te meg inkább mutassad meg a motort amit vettél.Nagyon titkolózol.Csaknem egy szkúter az
ahogy elnéztem a 24es út állapotát.. nem
mivel előző tulaj levágta, így valamit gyorsan rá kellett dobni hogy műszakin átmenjen
Az a rendszámtartó, hogy néz már ki?!?
olyan érzésem támadt hogy több lesz itt az aszfalt mint az off road!
megvárnám az év végét,mi is sül ki belőle
ÁMEN!
Szenteltessék meg a Te neved
Ma 20órától Tibi atya élő egyenes közvetítésben imádkozik LaciCRM fórumtársunk lelki üdvéért
Kérünk mindenkit, hogy egy szál gyertyával emlékezzen meg a halál szar poénjairól, a gyermeki butaságáról, és nem utolsó sorban mindig kis mosolyra nyitott puha ajkairól / /

A holnapi nap folyamán, előreláthatólag 14óra magasságában, a bíborosok névválasztó konklávét tartanak számára, hogy új regisztrációja szentesítve legyen

Juttassátok el szeretteihez, ismerőseihez.

Áldassék gyerekek, áldassék
Az nem baj ha nem érek oda másikat venni,de a régit elküldöm neked? Úgyse akarok vasárnap ilyen jó időbe menni.
Fasza,szerintem menjél vegyél holnap és akkor lehet nekem a héten le is ér a régi szar
Van.Vagyis a jövő héten lesz.Most akarom cserélni,de nem biztos hogy a héten eljutok venni.
barátomat érdekelné a gumi de nekem úgy lenne jó ha fizetnél a gumira
Hát akkor mi beszoptuk mert egyik motorban sincs kulcs
Szerencsére vannak még ilyen helyek!
Nekem fingom sincs.Szerintem zsiráf többet tud mondani róla.
Na igen.Nálunk itt helyben is van mind a két véglet! Van ahol vas szigor,máshol meg elég rugalmasan kezelik a dolgokat!
Ilyenem nekem is van
Szia Kexke! Én Szalókra járok műszakira,be sem indítják,mert a kulcsot kiveszem mikor oda készítem nekik.
Bizakodom