Én a jano72-vel értek egyet, és meg is mondom, hogy miért. Én mindig úgy adtam el a motorjaimat, hogy én mondtam árat, és nem volt alku. Hozzáteszem, mindig makulátlan, és sok extrával felszerelt motorok voltak, de valahogy sosem azt néztem, hogy vajon a piacon mit kínálnak, és mennyiért...most építettem újjá egy 2005-ös 450 EXC-t, amit 600 körül vettek, 376 órás bontatlan blokkal, eléggé viseletesen. Komplett blokk felújítás, váz homokolás-szinterezés, kormánycsapágy csere, gyári dekorszett, és még 1-2 apróság, és már 1 misi felett van, de szinte hasonló állapotban, mint az ő általa meghirdetett motor. Akkor miért érhetne ez ennyit, ráadásul még üzemóra sem sok van benne...
Én már csak ilyen vicces gyerek vagyok, és nem hiszem, hogy bárkit megsértettem volna,de a realyti az, hogy leütött motorokat árulnak 700- akért és sajnos ennyiért akarnánk hibátlan szépet! Újat nagyon kevesen engedhetnek meg maguknak így kiürül a piac. Ha meg ilyet akar valaki eladni ennyiért akkor ez van!
hali! 14 es motorét nézted? http://i.ebayimg.com/00/s/Njgz...$%28KGrHqRHJE8FCnq2dH0NBQq-FksjLg~~48_
20.JPG nekem ennek az idomnak meg a túl oldalinak a méretei kellenének.. :) (azért nem tudom én mert nincs itthon a motorom és most adódott lehetőségem matrica szerkesztésében)
Felháborodva nincs itt senki, vagy talán ti itt páran azért irogattok én csak reagáltam az írásaitokra! Ha drága nem kell megvenni, sem foglalkozni vele, de még nem látom, hogy esetleg olcsóbb ilyen állapotút linkeltél volna ide. További szép estét mindenkinek a téma erről számomra ennyi volt!
hasra ütésre mondtam 1 évszámot.. hát max 60 pénz a láncszett meg a gumik meg ilyenek.. akkor még mindig 1 misinél járunk holott 700 nál többet nem ér.. SZERINTEM!..
Ha a címemre vagy kiváncsi hívj fel és megmondom, a filléres dolgok meg ha elolvasod a szöveget, nem extraként lettek felsorolva de azért add össze az árukat és ha nálad ezek fillérek irigyellek! De látom hozzáértővel van dolgom a 2004-et miből állapítottad meg?
Sziasztok!Valaki meg tudná nekem mondani,hogy mi a különbség a KTM LC4 600 vs 620-as blokk közöt?Esetleg vanak kompatibilis alkatrészeik?Mi a különbség?Előre is köszi!:)
Köszi a hozzászólásodat, főleg azok után, hogy eddig csak segíteni próbáltam neked. Ha nem emlékeznél olvass vissza a fórumon! Azt, hogy mennyiért vettem nem hiszem bárkinek is köze lenne hozzá! Ja és igen zsidó vagyok.
Ha bunkó a stílus lehet én is az vagyok, de személyeskedésbe még sose mentem bele ez üzlet érzelmek nélkül! A műmájer fórumon ott biztos csak értelmes emberek vannak mert látom te ott törzs tag vagy.
ja értem sztem is elég durva az ár.. :D volt itt 1 arc ő is lc4 et vett nem tudom mi a felhasz neve, aki drágábban adta a használt kopott kézvédőjét mint az új.. aSD:
Mit tudom én de körtisznek mondta hogy valami 10%-al olcsóbban vette meg mint amennyibe került.Tökmindegy engem nem érdekel mennyiért hirdeti de ne legyen még ő felháborodva meg hogy a minőséget meg kell fizetni.Hagyjuk már,ezt mondta amikor megvette talán?
Helló tudtok véleményt mondani arról hogy ha a membránnak a háza reméllem jól írom ..ahowá a karbi belemegy az át van repedve attol indulhat nehezen a 2T moci illetve szívhat farsot? megtorpanhat gázadásnál?
köszönöm a segítséget
Sziasztok :)
Lenne egy gyors kérdésem felétek :)
Van egy sx 125 ös öm. Már régóta megfigyeltem ha motorozok 1-2 órát akkor a hűtővíz kicsit fogy és mindig tudok utána önteni 1-2 decit :$
Kívülről semmi folyást nem találtam és most kivettem a membránt és vizes volt meg a motortérbe több helyen lehetett látni a vizet :$ :$
A kérdés h ez a hengerfejtömítés baja lehet vagy más honnan is beszivároghat a víz?
valaki akinek lc4 sm je van leméri nekem az oldalsó (ami a kipuffnál van és a szemközti) idomot? a teljes hosszát a legtávolabbi ponton és a szélességét is ugyan így?
én csak olvasom itt hogy mit oltanak,meg mi közöd a hirdetéshez,meg ilyenek..
most látom,hogy azt akarod eladni 1.050.000 ft-ért amit nemrég vettél 5-6 ezer ft-ért (már nem emlékszem,de itt körül)
hmmm ez már űberzsidódolog bácsi! nem szép az ilyen!
felesleges egymást sértegetni, mert ovodás dolog....
tényleg elég arogáns a hirdetési szöveg, és hozzá az a csillagászati ár... szinte már vicces , bár persze mindenki annyit kér a sajátjáért amennyit akar... de azért legyen önkritikád, és ne csodálkozz ha szolnak érte....
20.JPG nekem ennek az idomnak meg a túl oldalinak a méretei kellenének.. :) (azért nem tudom én mert nincs itthon a motorom és most adódott lehetőségem matrica szerkesztésében)
köszönöm a segítséget
Lenne egy gyors kérdésem felétek :)
Van egy sx 125 ös öm. Már régóta megfigyeltem ha motorozok 1-2 órát akkor a hűtővíz kicsit fogy és mindig tudok utána önteni 1-2 decit :$
Kívülről semmi folyást nem találtam és most kivettem a membránt és vizes volt meg a motortérbe több helyen lehetett látni a vizet :$ :$
A kérdés h ez a hengerfejtömítés baja lehet vagy más honnan is beszivároghat a víz?
Köszönöm a segítségeteket előre is :)
Nincs valakinek eladó alsó kuplungmunkahengere valakinek 2002-es 520-as ra való?
Te is tudsz ám kupeckodni hallod
most látom,hogy azt akarod eladni 1.050.000 ft-ért amit nemrég vettél 5-6 ezer ft-ért (már nem emlékszem,de itt körül)
hmmm ez már űberzsidódolog bácsi! nem szép az ilyen!
tényleg elég arogáns a hirdetési szöveg, és hozzá az a csillagászati ár... szinte már vicces , bár persze mindenki annyit kér a sajátjáért amennyit akar... de azért legyen önkritikád, és ne csodálkozz ha szolnak érte....
és ezt nem sértésnek szántam de ez a realiti...