Most nézem még fent van ez a kincs
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_625_sxc_237_km-el_makul
atlan_allpotban-6473251
Dóri én a helyedben ezt venném meg.Igaz nem olcsó de ez tényleg olyan mintha most tolták volna ki a szalonból.Utcára és terepre is teljesen jó.Nembeszélve arról hogy erre egy ideig tényleg nem kell költened.De hát ez csak az én véleményem
Ez teljesen igaz.Terepen mondom elég lenne akár egy 125-ös is.Mondjuk az kapná rendesen az ívet Pályára nem is kéne más.Viszont erdőzni jó a nyomatékos vas.Felhúz a falakon mint a dögöt.Igazából sehol se kell nyelezni,kicsit odaszúrok neki azt már indul is mint egy mozdony.Az se baj ha néha elfelejtesz visszaváltani ez még akkor is tol előre.Én ezért szeretem
dóri sztem ha kinéztél 1 motort linkeld ide be a képet róla.. láttad múltkor kortisz nek is mindent elmondtak a képről.. a SZAKÉRTELEM URAIM! :D amúgy a 625 sxc az nem rossz havernak olyan van, úgy dobálja mint a szart..
Az 525-ös könnyebb mint a te XR-ed úgyhogy csak elbírja azt a 115kilót.Úgyse hardendurózni veszi.
Ha csak terepen használná akkor mondjuk lebeszélném az 525-ről.Egy 125 vagy 200EXC teljesen elég lenne neki.Mondjuk nekem is de ebbe ne menjünk bele
Bergről én is csak hallomásból tudom hogy nem mennek el annyit mint az EXC-k.Persze ez is használattól függ.Alkatrészt meg tuti nehezebb beszerezni hiába KTM alatt van.Ha nem jön be és el akarod adni meg nehezebb szerintem mint egy KTM-et.Mondjuk ez ne legyen szempont de erre is lehet gondolni.Van az EXC-n kívül sok alternatíva de minőség tartósság alkatrész ellátásban nemhiszem hogy találsz jobbat.Leszarom hogy más mit mond ezt én így tapasztaltam!
Jóreggelt.
Segítek amit csak tudok.Aki normális és értelmesen tud kérdezni annak persze hogy segítek.Bár vannak itt nálam sokkal inkább témához értő emberek de motorvételhez nagyjából én is hozzá tudok szólni meg ugyanazt elmondani mint azok akik értenek is hozzá
Spec az 525-ös az amiben tudok segíteni mivel nekem is az van.Csakis dicsérni tudom ezt bárkinek el tudom mondani.Az meg már rajtad múlik hogy mit fogadsz meg meg mit nem.De közös érdekünk hogy jót fogj ki.Márcsak a sok panasz elkerülése végett amit itt lenyomnál a fórumon meg ímélen
hát ktm berg az egycég párhuzamosan kereskednek vele...mi is ktm husaberg vagyunk ....
én a régi bergeknél látom a bajt hogy hát lehet hozzá cuccokat venni de drágább ....
gondolok itt a döntött blokkos előttiekre...aztán már a döntöttblokkos is félig de utána idéntől meg tiszta ktm ...nagyon apró eltéések ....meg kék...
előre is kössz