azért egy 8éves motorért ne kérjél már 1 millió 50-et ugy hogy még nem is engedsz belőle. meg vagy menve. bár te tudod hogy árulni akarod vagy eladni.. nem mind1
és szerintem nem az állapotát fikázták, hanem az árát.. mert ennyiért ITTHON senki nem fogja megvenni.. én úgy gondolom.. de mindenki annyiért árulja amennyiért akarja, ezen sok vita volt már itt énis sokért hirdettem anno a sajátom, de nem háborodtam fel ha leugattak h mennyiért merem hirdetni, beláttam énis h kutyának nem kell annyiért.. de ne legyen igazam veled szemben..
hova valósi vagy itt a megyében? sztem sok amit kérsz érte főleg 1 04 es motorért... itt az új gumit meg a markolatot nem kell extrának leírni.. 2 új dunlop cross gumit szerzek 20 ér.. szal ezek nem nagy tételek.. sztem nem a külsőt kell nézni mert azok "filléres" dolgok..
nem kell mézesmázas
egyszerűen annyi hogy az ár nem alkuképes, aztán kész
nem kell ez a "Az ára nem alku tárgya csak olyan hívjon aki ezt tudomásul veszi!" szöveg
ez olyan arrogáns "bunkó" stílus
nem mondom hogy ilyen vagy, és azt is tudom hogy 10 érdeklődőből 9 seggfej, de lehet mindig visszafogottabban fogalmazni
majd 20 évig különböző értelmi szintű ügyfelek dolgait intéztem van némi tapasztalatom ezügyben(meg is untam az egészet)
én ha hirdetek én az első pár kört csak mailban, utálok már idiótákkal beszélgetni.......
és jobb szeretem ha írásos bizonyíték van az állításokról
Azért a hirdetést csak megnézted, és ha majd annyi motort hirdettél és eladtál volna mint én talán te is ilyen szöveget írnál! Sok embernek még így sem felfogható, de te inkább olyan motort vegyél ahol mézes mázas szöveg van meg alkudni is lehet bőven mert az a jó motor!
A minőségnek ára van, vannak sokkal olcsóbbak lehet azt is megvenni és majd utána számolgatni mi is a drága! Ennek ez az ára, de ha van most hirdetve ilyen állapotú olcsóbb linkeld be léci!
CSő!
Van exc 450-em 2007,meg berg 2010 döntött blokkos 450 fx injekt.
Mindegyik 450 enduró,nagy különbséggel!Elmondom,hogy a berget könnyebb irányítani,erdőben,pályán,komoly ugrón használom,rönköt mászok,sártengerben,mindenhol....Mindegyik nagyon jó,de "fiatalok",költök is rájuk,megbízhatóak,igazi versenyendurók!
hívtam ezt is,de elég érdekes figura,meg kint lakhat a világ végén,mert a teló is megszakadt,vissza se hívtam,alig beszélt bele a telefonba,kevés a szókincse is..
ez tényleg jó.. ez 120 kiló nem? vagy 125 körül van.. mondjuk most adta el az LC4 et és vegyen még 1et? mondjuk nem ugyan olyan de akkor is.. amúgy sztem ő már eldöntötte fejben h EXC-t akar szal kb írhatunk akármit neki 1 ilyen az álom http://img156.imageshack.us/im... :P :D
Soha nem vennék 125-öst, nem tudok én annyira motorzni, hogy tudjak azzal jól menni. Azt szarrá kell nyelezni hogy felmenjél mindenhol az meg már igen csak tempo.
volt itthon cr125, de nem szerettem, az yz250 már sokka barátságosabb volt.
és szerintem nem az állapotát fikázták, hanem az árát.. mert ennyiért ITTHON senki nem fogja megvenni.. én úgy gondolom.. de mindenki annyiért árulja amennyiért akarja, ezen sok vita volt már itt énis sokért hirdettem anno a sajátom, de nem háborodtam fel ha leugattak h mennyiért merem hirdetni, beláttam énis h kutyának nem kell annyiért.. de ne legyen igazam veled szemben..
sok szerencsét az eladáshoz.