link Vélemény engem az érdeklődés bizonytalanított el elég sok gond volt vele felújítás most épp főtengely csapágy meg jó pár dolog. Pedig pont egy ilyen passzolna
Előtte is mutogatott a cigány hogy elémentem a STOP táblánál.Hülye az ilyen, mert még előtte is volt 1 kocsi, szóval a ketté közé álltam.
Na mindegy, cigány volt úgyhogy mindenféleképpen igaza volt
sziasztok! valaki tudna segiteni nekem, megtudna irni hogy a 2004-2005 os KTm sx 525 os gyari lancfogaskereke hany szemes? elso es hatso is erdekel! koszonom!
hol műszakizik? hátha látom majd vele az utakon....ma vagy tegnap láttam linkast szentpéteren a mol kútnál ment miskolc felé,még intettem is neki jgy ismeretlenül egy sárga furgonból
Nem sokat mentem még vele, iskola miatt alig van időm, de amennyit mentem, addig nagyon tetszett! Most linkás fog rosszalkodni vele holnap, viszi műszakira... Aztán utána már fel sem akar ülni az SMC-re
Igen az! Egyenlőre nagyon tetszik, remélem csak pozitív meglepetései lesznek számomra Amint hazahoztam átpattintom az enduro kerekeket.. már hivatalos vagyok 1-2 karikára a környék terepein
Grat a mocihoz.De ugyanakkor nem értelek.Fent volt kismillió EXC amihez nem volt magyar papír.Te meg foggal körömmel ragaszkodtál a rendszámhoz most meg vettél egy crossmotort?De te tudod használd egészséggel!
Küldtem neked még az elején egy linket, ahol van egy csomó kész design.De úgylátom nem nézted meg mert ez is onnan van
Na mindegy, cigány volt úgyhogy mindenféleképpen igaza volt
Az tegnap volt és valóban mentem Miskóciára
És ügyesen mentem?
És ha nem csak holnap fogok vele rosszalkodni
Össze is hivom a supermotós bandát