Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ez most 04es vagy 06os?
melyik a jobb szerinted?
Tapasztalatból,vagy csak ránézésre vágod?
Hajdúból ismered?
na csőcsá.. ne haragudj nem tudtam ma feladni a csomagot 1000 +1 dolgom volt ma, de már becsomagoltam meg minden, holnap még fel se kelek, már álmomba feladom.. sry még 1X
Jó az a EXC amit srác árul csak hülyültem hogy 04-es! ngyon jók a 06-osak! de légy hü a márkához vagy biz a jelbe /H......G/ !
Eladó ktm exc idomszett,520-as-on volt,2000-2003ig jó lehet,két tank idom,két oldalidom,egy elsősárvédő,kicsit karcosak(narancs színű)
Van még egy gázgyorsító membrán, egy kuplungkar,egy alsó kuplungmunkahenger védő,ami kicsit viseletes már,de funkcióját betölti.
Képeket mailba küldök akit érdekel.
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség!Van nekem egy lc4 640 enduróm és szeretném kicsit dekorozni! Válaszleveleket várok olyan illetőktől akik már készíttettek ehez a típushoz dekort! Szeretném ha megkaphatnám a méreteket az idomokhoz! Előre is nagyon köszi.....
olyat kell venni aminek már eleve kicsi a kw...pl az enyémnek 9,4kw! 2010es six days450 full zsír állapotban eladó
Jéé!
még 1Berger a Ktm fórumon
tucc a masináról valami infót?
mert egyébként nagyon szimpi az Exc450-nem?
vagy ez valami kókány?
ez a tipus,amit még el tudnék képszelni magam alatt,ha a Berg nem jön össze
egy kis Ktm-es enduro oktató film....
http://www.youtube.com/watch?f...
Ez a legegyszerűbb, legolcsóbb és teljesen szabályos megoldás.
az is egy megoldás
Kurvára full hivatalosan csináltam mindent. Összesen valami 1700 forintot kellett fizetnem az NKH-nál a "szemle" miatt.
Gratulálok bazmeg a fórummotornak
De, hivatalosan 23kW mivel csak fojott állapotában teljesíti a faszomtuggyamilyen euro-normát.
De, hivatalosan 23kW mivel csak fojott állapotában teljesíti a faszomtuggyamilyen euro-normát.
10 éve még sztem a Perepaticsé volt, én 2005 januárban vettem.
arra se való amit mi csinálunk, úgyhogy nagy már itt a fennforgás!
titeket nem idegesít h minden héten behirdet ide? nemtom sztem ez nem arra való.. mert ha van valamid és 1X benyomod oké de minden héten 2-3X sztem ez kicsit sok..
KTM/HUSABERG..250 sem amal lendkerék eladó..06304053450

Ugyan itt Ktm 125 bontot alkatrészek..
olyan 80 ból már kijutsz sztem.. :D aztán ott meg teljesítmény béren vagy.. :D
hány rugó egy dubajozás :D :D
azért adja el h legyen pénze dubajba kimenni.. aztán abból a pénzből majd vesz másikat.. :D
van még használt (de jó) csak mondom ezek meg hátha kellenek valakinek (neten nézve jó kis ára van )