Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van ilyenem komplett
én sem értettem hogy miért vágta le.. a rendszám meg a hátsó idom alatt volt szépen szabályosan eldugva persze ha nem lenne utcán is akkor én is csak kivonogatnám, mint az előző tulaj
Minek vágják le azt a hátsó idomot nem értem.
Műszaki még 8éve a 250EXC-vel se első se hátsó lámpa crossgumi semmi nem volt rajta mint egy crossmotor.+5ezerért átment pikk pakk.Persze ez manapság már nem megy ilyen könnyen.Ezért se foglalkozok a műszakival.Már le van járva jó egy éve az 525-ről.Kivonatom ideiglenesen félévente azt csókolom.
igen most műszakira linkás hegeszt rá valamit csak utána amikor esetleg utcán megyek kéne valami tartós, nehogy elhagyjam. jaja én is a kisebbre gondoltam, de hirtelen ilyen képet találtam csak
egy darab lapos vassal fel tudod kókányolni a rendszámot a műszaki erejéig, vagy ha már veszel akkor a kis rendszám tartót vedd rá...
motorozás közben kiszedett a rendőr és ő szólt, hogy másnap lejár a műszakim... felhívtam az ismerőst hogy beférek e még aznap, így egyből oda motoroztam sárosan krossz gumival.

tükröket 8-as menetes szárból és felx korongból készült, a műszerfalat fényképezte a km óra állás miatt , be se lett indítva, semmi elektromos dolgot nem néztek rajta fékpadot is csak távolról látott...
ja és valakinek van esetleg 2006os 525 EXC-re hátsó lámpa, rendszámtábla tartó résszel (sajna nekem is csak ez utóbbi hiányzik, le lett vágva )
szóval ilyesmi:
Jimmy és a többi öreg KTM fan!Kérdésem lenne!2008 as 530 EXC- ről vélemény?, mire kell oda figyelni, olajcsere intervallum, szelep, vez lánc.. stb... Egy nagyon fontos kérdés, Ugye ezeknél már a blokk és a váltó olaj külön van, és miután ment a gép a kupak irányába(blokk oldal) , emelkedik az olajszint, másnapra valamelyest visszamegy, ez normális? mennyi olaj kell a váltóba és a blokkba!? Köszönöm szépen előre is!
amúgy érdekes hogy milyen különbség van egy-egy hely között
Ha fölöslegesen lett belefaragva az SM szett lesz itt háború Azért remélem átmegy
Nem één,hanem egy haverom,akra kipuval,bütykös gumival,felgyorskötőzött rendszámmal vitte.Azt mondták neki,legyen rajt láncvédő,kilométer óra,meg egy tükör.Világítson az összes csillár,a többi nem számít.Az óra nem mért,mert hiányzott a kábel.Csak annyit mondtak,nem számít,úgysem menetközbe nézik.
Asszem van.Vagy 50-es vagy 48 as.Meg kell néznem.
Ez így van!
tavaly kellett műszaki 1 barát mocijára,ami Sm szettel volt-van használva,de a szemle idejére vissza kellett pakolni a "bütykős"gumikat,mert így szerepel ez az Enduró típus.
Igaz a guminak közúti forgalomra alkalmasnak kell lennie!
Sziasztok!
Van esetleg valakinek superprox elhasznált 50es lánckereke?/aminek alu a közepe,külseje acél/
Ha igen igényt tartanék rá!
miért most? miért nem pár nappal ezelőtt? bár a nagyon ócó relatív dolog
Értem, köszi az infót! Akkor csak önkényes kötözködés lehetett
Sziasztok!
Tudom nem hirdetési oldal de az olcsó alkatrész mindenkinek jó jöhet
Brembo fékbetétek olcsón eladók 3500 Ft/ pár 4 garnitúra van ha valakit érdekel jelezze
lucky.exp.peter@gmail.com
nekem a hangsúly a 17 col,,
sm-re kéne,szóval még a szélesség is játszik
21 19,van nekem is tarcsi az enduróra
most sm-el vigadoznék a sárban
még a kollégánk nem válaszolt...
21 19 zsír új dunlop gumi? érdekel? vagy már zsirivel el üzleteltétek?
vagy ha véletlen rendelkezel 2 db 17 bütykös gumival,meg 10liter benzinnel,akkor ezek is képezhetik a felni árát
Helló KTM-esek! Visszatértem, minap azon kezdtem el gondolkodni, hogy esetleg megcélzom 2008as (kb.) SXF 250eseket, de, viszont elektronika cserét végeznék rajta véghez vagy esetleg átírni, lehetséges-e mivelhogy én endurora használnám és megbízhatóság szempontjából, meg kezelhetőség szempontjából nem lenne rossz ha ezt végre lehetne rajta hajtani. Mit gondoltok erről? várok minden választ. Köszönöm előre is
mennyi a felni? giraffe64@freemail.hu címre küldesz képet róla?
kurva felniről nem enged képet felrakni,persze bármi másról engedte,ha valakit érdekel emailben tudok képet küldeni..
esetleg bütykös 17 eseket beszámolok
berh 5 colos ktm sm felni gyári ktm aggyal nagyon olcsón eladó!