Nekem a második mondatod tetszett mert van benne igazság.Engedélyt meg nem kell kérni de véleményt ki lehet nyilvánítani.Erre való a fórum.Talán az lenne a leg ésszerűbb ha nem válaszolnánk minden nekünk írt üzenetre
Az első mondatodra inkább nem válaszolok mert ez számomra nem személyeskedés! A fórumok meg annyit érnek ahogyan a hozzászólók megtöltik tartalommal! Nem csak neked írogatok hanem másnak is aki itt megtalált magának, de bocsánat, hogy itt erre a törzsfórumozóktól nem kértem engedélyt így tőled sem. Így inkább nem írok többet mint ahogy ezt már több értelmes tette előttem. További jó fórumozást!
De te akkora fasz vagy most miért pont nekem írogatsz?Ne is haragudj engem marhára nem izgat mennyiért hirdeted csak arra az egy mondatodra reagáltam hogy a minőségnek ára van meg ilyen butaságok.Te is tudod hogy mocsok olcsón vetted és szép pénzt kérsz érte amit írtam is hogy szíved joga mennyiért dobod fel.Csak ezt mi nem ettük itt meg a fórumon mert vágjuk hogy kupec vagy.Nincs ezzel semmi baj csak ne háborogj itt kérlek ha valaki beír neked hogy osztod az észt mert a minőségnek ára van.Kész téma lezárva felőlem.Tudod én még örülök is neki hogy ennyiért adod mert az sokkal inkább idegesít hogy szarérhugyér dobálják fel az értékes vasakat és nincs egy forintom se hogy kupeckodjak én is vele.Na a tiednél ez veszély nem áll fent
Hát ezt újkorában is 600-ért adták biztos azért ér kevesebbet a tiednél, a kupeckodás meg az élet része az visz minket előre, hogy mindig többet akarunk! Bár ez úgy látom egyeseknek fáj vagy inkább irigység ezt mindenki maga döntse el!
Neked az miért fáj ha nem veszik meg, nem értem! Akinek meg a szöveg értelmezésével gondja van annak nem ez a motor való! A külömbség meg köztünk az ,hogy én nem nézem ki mit vett mennyiért!
Sziasztok!Valaki meg tudná nekem mondani,hogy mi a különbség a KTM LC4 600 vs 620-as blokk közöt?Esetleg vanak kompatibilis alkatrészeik?Mi a különbség?Előre is köszi!:)
Ja csak azt nem 600ért vettem elötte pár hónapja.Azért kicsengettem 1.6millát és rendbe is tartom ahhoz hogy kérjek érte 9kilót.Vagyis kértem érte.A frankó az hogy most vagy 3-an is megvették volna 9kilóért de mostmár nem adom el.Kis különbség de ne az enyémmel dobálózz nálam van 1éves korátol a motor és szó se esett róla hogy kupeckodjak vele.
sáros dori képeket várunk
Direkt leirtam hogy NEm vagyok bent biztos !
De én is 2002-esre gondoltam ,egyébként úgyis vettem hogy 2002-es
De azért Köszönöm!