Helo!
Van egy ktm sx 125-ös motorom és pár alkatrészt kellene
hozzá venem!És amit én tukok évjáratot nem vagyok benne bitos.
Valaki megtudná mondani pontosan mikori évjáratu?
teljesen mind 1 ki mit mond azt 1millióér nem fogják megvenni főleg h olyan kemény v h nem engedsz.. a te dolgod de sok ember ilyen flegma szöveg után akkorse veszi meg ha lenne ennyi péééééze :) nézd meg dóri mitvett mennyi pénzért. mondjuk azon nincsenek olyan extrák mint új fumi új láncszett meg új fékbetétek.. meg ez valószínű gyengébb minőségű ktm 525 mint a te 450 esed..hagyjukmár
Nem térítek én senkit arra nincs szükség tudtok ti sokat anélkül is! Csak az írásaitokra reagálok bár felesleges, de anno mikor te árulta 900 akármennyiért a tiédet akkor aztán volt ám felháborodás a részedről mer keveset kínáltak meg alkudni akartak! Vagy nem így volt?
Nem harangoztam én be semmit akkor is te voltál kíváncsi mennyiért vettem, de árat nem írtam, azért örülök, hogy tudod így is nekem mi mennyiben van! Bár nem hiszem bármi közöd is lenne hozzá!
ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengejek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ulések.lámpák.vázak.ele
ktronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden tipusun alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITET ÉS NEM EMLITET MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFŐLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
KTM alkatrészek ,szimeringek. Brembo fékbetétek .D.I.D felnik minden ami a képen látható új.
Gyűrűk Hf tömítések Darabonként ,de a legjobb ajánlatért egyben is eladó korrekt táron...Karburátor alkatrészek...
lucky.exp.peter@gmail.com
706005816
Gratulálok az új családtaghoz!
Miféle? ...azon kívül, hogy KTM...
Vigyázzatok egymásra nagyon..., a terepen hamarabb meg tudja viccelni a "teknika" az embert mint aszfalton!
Sok örömteli élvezkedést hozzá!
Van egy ktm sx 125-ös motorom és pár alkatrészt kellene
hozzá venem!És amit én tukok évjáratot nem vagyok benne bitos.
Valaki megtudná mondani pontosan mikori évjáratu?
Kell még az a tükör amiről nemrég szó volt?
Már van nálam egy pár
az ilyet csendbe kell csinálni!
. . . .
te is eksztérmen gyúrós leszel
hétvégénis éjel napal hivható vagyok.. TÖB TIPUS :dr600.xt125.crm125.gilera rx 125.200.suzuki rm 125 .cr125 .zonghsen 200.250.yamaha tdr125.mtx80.50.gilera mx.kk.kz.rc.xr1.2.rx.125.suzuki rg125.cagiva wmx125.rotax 127.derbi senda 50.malaguti fifti top 50.dr125. gn125 .ut125.és más ROBOGÓK:yamaha majes:125.125.250.peugeot jetfors 50.squba50.piagó skiper125.150.aprilia sr125.150 levegős.derbi hanter50.cpi aragon gp50.piaggó sfera 50 1,2,.aprila sr 50 old.dealmi s fivé50.honda pantheon 150. ktm gs 125.wr125.etx125.dió af18.és más tipusok érdeklőgy?
http://motoralkatreszek.blogsp...
A LINKBE BŐVEB INFORMÁCIÓKAT TALÁL.
ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengejek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ulések.lámpák.vázak.ele
ktronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden tipusun alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITET ÉS NEM EMLITET MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFŐLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
Gyűrűk Hf tömítések Darabonként ,de a legjobb ajánlatért egyben is eladó korrekt táron...Karburátor alkatrészek...
lucky.exp.peter@gmail.com
706005816
Miféle? ...azon kívül, hogy KTM...
Vigyázzatok egymásra nagyon..., a terepen hamarabb meg tudja viccelni a "teknika" az embert mint aszfalton!
Sok örömteli élvezkedést hozzá!