Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó os :D szép állapotúnak tűnik :)450 ? vagy 525? rendszám? lesz? vagy van csak nincs fennt?
Nekem ez a motor volt a második számú kiszemeltem Szerintem is szép állapotban van.....majd Te leteszteled
Léptem!
Az biztos hogy jó! Reggel mentem a kartalival, az se kutya! De ez szimpatikusabb volt mégis
Igen én voltam az egyik de nem adta....vettem máshonnan
Akkor jó hangja van
Igen, rajta van az Akra, dobozban meg a gyárija Mesélte hogy kérték volna külön páran
Az Akrával együtt vetted meg? Csak mert fűztem a tulajt még decemberben hogy adja el,de nem állt kötélnek
Köszi! Csak meglett
Gratula hozzá!
Használd egészséggel!
van vagy 2 oldalnyi adatom róla meg minden, de hát akit érdekel az kérdezzen rá
Sziasztok! Egy 520 exc-n gondolkozok, 2002-es.
Érdekelne a véleményetek róla!
Mennyire drága egy ilyen gépet üzemeltetni(fogyasztás, kopó alk.)?
Utcára mennyire használható?
Előre is köszönöm!
Pici vagyok, székre állok, *****, így se látok
Ahogy kapitány is szokta volt mondani,,, Drakulálok!
Használjátok egymást egészséggel!
mé' vagy lábujjhegyen nem látsz be a kapun?
meg meg TG hozott haza minket
Nem tán megvan az új vas Dóri?
jajj semmi.. :) köszönöm a segítséget :)
Bezzeg az én EXC-mre hogy ment itt anno az oltás...
Az mondjuk biztos hogy tényleg szép gyári állapotu a motor.Amúgy ez 2005-ös csak kocka lámpával meg cross dobbal.Nem is ezzen akadtam ki még az árra is azt mondtam hogy oké max rajtad marad a te dolgod.Csak ez a szöveg amit ide írtál hogy a minőségnek ára van az volt nekem kicsit meredek mivel tudom én is meg még egy jópáran innen hogy kb mennyibe is van neked ez a motor.Mondom sikerüljön eladni ennyiért gratulálok hozzá meg tényleg szép állapot csak ne itt téríts minket hozzá nem értőket!Szép estét.
Akkor bocs, nem stimmelnek az adataim. Az enyémen egy db. a két oldali.
nem-nem.. én ezt a fajtát mondom http://digilander.libero.it/fz... remélem megjelenik.. 04 es régi idomos lc4 640 SM ről beszélek
Kösz zsiri, ezt csak mi laikus hozzá nemértők gondoljuk igy! Az utolsó alkatrészes dolog miatt meg bocsi, csak a haver pont Győrben járt és volt minden!
Nem látom mert nem jelenik meg semmi. Azért tudom a méretet mert csomagtartót akartam ma csinálni és ez az idom útban volt. Narancssárga és egy darabból áll mindkét oldal ahogy írtad is. A kicsi fekete idom pedig ez előtt van de az már 2 db. külön oldalanként.