Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvasgatom hogy most készül műszakira, ezekszerint nem csak terepen akarod hajtani, bár akkor felesleges is lenne az sm szett :) Biztos morcosan mehet :)
Én elmondom, de akkor meg kell hogy öljelek
Meg igen, köszi! 2006os, és az árát még anyáéknak se mertem megmondani
Szóval meg van a gép. Grat hozzá :) Mikori? Mennyiért sikerült elhozni ha nem titok?
Na szóval akkor ilyen hátsó lámpa+rendszámtábla tartót vennék, ha van valakinek!
Ez veszélyes?Elviszem neked Szendrőbe.Na az már veszélyes
műszaki után hozom haza.... veszélyes helyen van ott
Egy ilyenért én is odaadnám Dóri 525-ét
Még annyit kérdeznék, h mennyire volt körülményes kicserélni a csapágyat, és mennyibe került hozzá az új? Pont ma szedtem le az oldaldeknit a kuplung felől, de pont az blokk széthúzását akartam elkerülni, de akkor úgy nézem h nem fogom megúszni... :/
Üdv: Attila :)
köszönöm az infót! :)
Egy ilyenér lehet még az 525-öt is odaadnám
ha nem is szponzoráltad, de Te csináltad "Ready to Műszaki"ra
Csinyos!

Tereptúrára meg itt lenne ez az állatság csak hogy álmodozzun egy kicsit.
Utálom ezt a képet...................
Akra, kis tükör, SM szett (majdnem olyan a felnicsík) még a markolat is hasonló... csak fekába, meg egy kis csicsa na de enyém marad narancs
Azért a hátsó idomokra egy 'sponzored by linkaska' felirat elférne
Kis infó a 06-os 525-ökről emlékeztetőűl
Örülök hogy neked is tetszik! Imádom így, nem akarok én rá semmit, ez így jó ahogy van! (bár amint látszik a tankról egy kicsit jön le a matrica, max annak a helyére csinálnék hasonlót.. MAJD )
De a kepen a vaz is fujva van kormany nyak eloxalva szuk 100 ba benne lenne sztem. Egy valamire valo matrica szett is 40-50 ezer h ne akarjon lejonni meg ne szivja ki a nap. Bar george dizajnt nem tom mennyiert keszit spec.
Én pont ilyet szeretnék Gyári matricával plusz fekete idomszett eloxált csicsa kiegészitők meg ami húzós az a fekete tank.Na ez benne lenne egy 100asba de még felé is menne.
Amúgy nem akarok ilyen balgaságot tenni.Úgyis összebaszom az erdőben.Inkább elköltöm láncszettre fékbetétre olajra gumira

Na de ha lenne még egy 525-öm pl utcára az így nézne ám ki
vagány a paripa!
100-ba?
Nem hinném hogy olyan drága lehet.Vagy az enyémet csinálták akkor marhaolcsón
Kérdezd meg a dzsordzs dizájnt
Baszki ez jo, tetszik! Csak kerlek ne csufitsd el semmilyen homemade matricaval. hasznald egeszseggel
Össze akarok dobni egy ilyen dizájnt.Bele kerülne vagy egy 100asba de ez egyszerűen gyönyörű
Biatorbágy? Az hol van?
Aztán remélem nem téged látunk a képen