Olvasgatom hogy most készül műszakira, ezekszerint nem csak terepen akarod hajtani, bár akkor felesleges is lenne az sm szett :) Biztos morcosan mehet :)
Még annyit kérdeznék, h mennyire volt körülményes kicserélni a csapágyat, és mennyibe került hozzá az új? Pont ma szedtem le az oldaldeknit a kuplung felől, de pont az blokk széthúzását akartam elkerülni, de akkor úgy nézem h nem fogom megúszni... :/
Üdv: Attila :)
Örülök hogy neked is tetszik! Imádom így, nem akarok én rá semmit, ez így jó ahogy van! (bár amint látszik a tankról egy kicsit jön le a matrica, max annak a helyére csinálnék hasonlót.. MAJD )
De a kepen a vaz is fujva van kormany nyak eloxalva szuk 100 ba benne lenne sztem. Egy valamire valo matrica szett is 40-50 ezer h ne akarjon lejonni meg ne szivja ki a nap. Bar george dizajnt nem tom mennyiert keszit spec.
Én pont ilyet szeretnék Gyári matricával plusz fekete idomszett eloxált csicsa kiegészitők meg ami húzós az a fekete tank.Na ez benne lenne egy 100asba de még felé is menne.
Amúgy nem akarok ilyen balgaságot tenni.Úgyis összebaszom az erdőben.Inkább elköltöm láncszettre fékbetétre olajra gumira
Na de ha lenne még egy 525-öm pl utcára az így nézne ám ki
Üdv: Attila :)
Tereptúrára meg itt lenne ez az állatság csak hogy álmodozzun egy kicsit.
Amúgy nem akarok ilyen balgaságot tenni.Úgyis összebaszom az erdőben.Inkább elköltöm láncszettre fékbetétre olajra gumira
Na de ha lenne még egy 525-öm pl utcára az így nézne ám ki
Nem hinném hogy olyan drága lehet.Vagy az enyémet csinálták akkor marhaolcsón
Kérdezd meg a dzsordzs dizájnt
Aztán remélem nem téged látunk a képen