ennyi lenne de senki sem fogja bevállalni
minden módosítás benne marad a rendszerben dátum/név szerint
még a műszakin se írták volna át az adatlapon, max akkor ha a gyártótól van igazolás
Javaslom, hogy lépj kapcsolatba a motor gyártójának hazai vezérképviseletével és kérj tőlük igazolást, melyben feltüntetik a valós teljesítményadatot. Hiába kérek tőlük valós teljesítményadatot ha 45-kW-ról adnak papírt de én csak 35 kW-osat vezethetek. Hogyan csináltattad meg hogy át írtak a 625-ös motorod 23 kW-ra?Mert gondolom nem 23kW!
szinte lehetetlen módosítani
volt egy 82es 350es cagivám aminek a forgalmijában 34kw volt aztán nem tudtam vele mit kezdeni, pedig olyan 15 ló virgonckodott csak benne
Az a közel jövő mondjuk úgy inkább jövő nyár gyűjtögetni kell még pénzt egy szép fiatal motorhoz,csak munka hely nélkül nehéz..Igen lehet kár vacakolni vele csak érdeklődök hogy járható ez a "visszabutításos" módszer,mert ha nem találok olyat eladót ami nincs le fojtva és nem lehet átpapírozni kár A2-es jogosítványhoz 450-eset vásárolni.
Enyém is 12kW-os(és eladó), szerintem többségüket lefojtva vizsgáztatják! Kár azzal vacakolni, hogyan lehet visszabutítani, inkább keress eleve így vizsgáztatottat!
Sziasztok! A közel jövőbe szeretnék venni egy KTM Exc 450-es endurót. Elkezdtem csinálni az A2-es jogosítványt és ha minden igaz 35 kW-t teljesítményű motort lehet vezetni maximum.Ugye gondolom ezek több mint 35 kW-osok. Meg lehet az valahogy oldani hogy át íratni a kW-t teljesítményt?Mert szoktam látni mikor olvasom a hirdetéseket hogy 12 kW-t és A2 jogosítvánnyal is vezethető?!
megkaptam a leveleket! akkor hétfőn megy a csomag mindenkinek! :) küldök mindenkinek +1 et mint amit kért biztos ami biztos.. max kirakjátok a falra dísznek :D
Van olyan egyébként hogy EXE?
minden módosítás benne marad a rendszerben dátum/név szerint
még a műszakin se írták volna át az adatlapon, max akkor ha a gyártótól van igazolás
Valaki megtudja mondani nekem miben különbözik a ktm exe és az exc?(teljesítmény stb.)
Lehet exe-t endurózásra vagy pályán használni ?
Hiányoztam? Szét off-olom a topicot ..........
még vagy 10 éve
http://totalbike.hu/magazin/kozelet/olvaso/2012/07/11/kit_bunt
etnek_ha_hibas_a_forgalmi/
volt egy 82es 350es cagivám aminek a forgalmijában 34kw volt aztán nem tudtam vele mit kezdeni, pedig olyan 15 ló virgonckodott csak benne
Ha valakit érdekel van ú j 310 mm es féktárcsám 22000FT
06706005816
lucky.exp.peter@gmail.com