Úristen Mindegy nálam az XC téma off már... nem vagyok annyira időmilliomos hogy külföldi motor forgalomba helyezésével vacakoljak Meg nekem az átíratás is tömény utálat, az összes okmányirodás fapinával együtt
Az igaz, hogy nagyon megkeverte a KTM ezeket az típusokat Volt EXC, EXC-G, MXC DESERT, MXC-G, XC-G, ezek megspékelve RACING kiegészítéssel. 2005-ös 525 EXC és MXC DESERT váltója megegyezik, viszont az MXC-G már nem. 2006-ban viszont már csak EXC és XC létezik különböző váltókiosztással. Viszont a HAHU-s 525 XC bár 2006-nak van hirdetve, de szerintem 2005-ös (váz és teló nem fekete) és akkor lehet, hogy mégis megegyezik az EXC-vel De itt már semmi sem biztos
Jóreggelt.
Ez az XC EXC dolog elég bonyolult a KTM-nél.Amcsi piacos XC 450-ek még a régi RFS blokkal amik inkább az SX tulajdonságaival rendelkeztek.Aztán mellette voltak a nagytankos 525 XC-k amik Egy az egyben EXC-k csak nagy tankkal szereltek.Akkor vannak ilyen névvel mármint 525 XC névvel quadok is.Persze gondolom pont le lett állítva a nagytankos XC verzió meg kifutott az RFS blokk.Most meg vannak az inkább cross XCW-k meg XC-k két és négyütem egyaránt.Szóval jól meg lett kutyulva az egész.
Dóri neked szól a lényeg hogy az 525 XC az EXC csak nagy tankkal szóval nem olyan mint a többi XC Tudomásom szerint.Javítsatok ki ha tévedek.
nemtudom.. talán a south park ból.. de a PARASZT volt még porondon meg a kanhangya.. sztem mind1ik találó.. :D pl játszani PARASZT néven tolom.. elég MAD vagyok.. :D
Nincs rajta gyárilag?
Én meg nem vagyok lusta oszt rugdosom.Hol a berúgókart, hol a motor röbbi részét
Na jó, nem
Ez az XC EXC dolog elég bonyolult a KTM-nél.Amcsi piacos XC 450-ek még a régi RFS blokkal amik inkább az SX tulajdonságaival rendelkeztek.Aztán mellette voltak a nagytankos 525 XC-k amik Egy az egyben EXC-k csak nagy tankkal szereltek.Akkor vannak ilyen névvel mármint 525 XC névvel quadok is.Persze gondolom pont le lett állítva a nagytankos XC verzió meg kifutott az RFS blokk.Most meg vannak az inkább cross XCW-k meg XC-k két és négyütem egyaránt.Szóval jól meg lett kutyulva az egész.
Dóri neked szól a lényeg hogy az 525 XC az EXC csak nagy tankkal szóval nem olyan mint a többi XC Tudomásom szerint.Javítsatok ki ha tévedek.
06304053450