hát nekem ezért a küllőért te pénzt nem fogsz adni az fix.. :D elküldöm postán, aztán megmondom mennyi v olt a posta költség és azt a pénzt elutalod ja.. ott lenntebb a mailom már írtam oda írd le te is pls a fórum neved meg a rendeset meg a címed és h hány db kell és hétfőn fel is adom!
Jó nagyot!
Nem írom le, mennyi ideig kerestem itt a környéken, mert a postaköltség olyan horror lett volna, hogy nem rendeltem meg. Léyneg a lényeg, ha maradna egy, amire Neked, és a Yeti-nek ( ) nincs szüksége, akkor egyet kérhetnék én is? Köszi, üdv: Brit
ha gondolod, akkor eltudom vinni pestre is.. vagyis nem én, de barátnőm ott tanul és az oktogonon lakik odaadom neki és találkoztok és odaadja ha neked úgy jó
na hali! 3,9 az átmérő az nem tudom h lehet e kerekíteni de ez 3,91mm a hossza pedig 192 mm de ugye hajlított a vége! anya is jó megvan minden szal ha kell akkor adsz 1 címet és küldök amennyi kell
Nekem sikerült vele beszélni. Szerencsétlen srácnak már a töke kivan, hogy egész nap hívogatják.....Valaki szórakozásból feldobta 300kilóra a gépét. A használtautós a rendes hírdetése.
Nem írom le, mennyi ideig kerestem itt a környéken, mert a postaköltség olyan horror lett volna, hogy nem rendeltem meg. Léyneg a lényeg, ha maradna egy, amire Neked, és a Yeti-nek ( ) nincs szüksége, akkor egyet kérhetnék én is? Köszi, üdv: Brit
Istenkirály
Új szerzeményem egy 250 sx 2T 1989-es. Ha valakinek lenne hozzá service.pdf, akkor hálám üldözné a sírig
Bal oldalon a berugó, az a verzió.
Ennyire az enyém is hajlított
az adatlapomon lévő mailra küldj légyszi valami elérhetőséget és a többit majd ott
köszönöm
Tel:30-4546180
aztán ezeken nem vágva van a menet hanem mángorolva ilyent meg nem tudok csinálni
nekem ez hosszú, akkor nem lesz ktm alkatrész a motoromba