Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nekem ezért a küllőért te pénzt nem fogsz adni az fix.. :D elküldöm postán, aztán megmondom mennyi v olt a posta költség és azt a pénzt elutalod ja.. ott lenntebb a mailom már írtam oda írd le te is pls a fórum neved meg a rendeset meg a címed és h hány db kell és hétfőn fel is adom!
Nagyon szép motor miért adod el? szépen meg csináltad egy 04-böl 06 lett váz fujás matrica igényesmunka!
Igen, ez qa cca 45 fokos hajlítású kellene!
Köszönöm széééépen! Tőled kb 300 km-re lakom! A posta részemről teljesen jó, utaljak, vagy, hogy gondolod?
van 1 ilyen képem is róla h biztos legyen a dolog
persze.. adok :) pesti vagy te is? mert ha nem akkor csak postán lehet megoldani.. mondjuk levélként sztem elmenne 1-200 ft ért..
Jó nagyot!
Nem írom le, mennyi ideig kerestem itt a környéken, mert a postaköltség olyan horror lett volna, hogy nem rendeltem meg. Léyneg a lényeg, ha maradna egy, amire Neked, és a Yeti-nek ( ) nincs szüksége, akkor egyet kérhetnék én is? Köszi, üdv: Brit
akkor 1 telszámot adj ide meg 1 nevet meg h hány küllő kell! fudejovagy6@gmail.com
Ooooooo

Istenkirály
ha gondolod, akkor eltudom vinni pestre is.. vagyis nem én, de barátnőm ott tanul és az oktogonon lakik odaadom neki és találkoztok és odaadja ha neked úgy jó
Helló Srácok

Új szerzeményem egy 250 sx 2T 1989-es. Ha valakinek lenne hozzá service.pdf, akkor hálám üldözné a sírig
Bal oldalon a berugó, az a verzió.
Kérek

Ennyire az enyém is hajlított

az adatlapomon lévő mailra küldj légyszi valami elérhetőséget és a többit majd ott

köszönöm
Há neked meg mi bajod van? Ittál?
2006 450 exc ELADÓ!
Tel:30-4546180
hajtogatást megoldanám, de akkor is hosszú
aztán ezeken nem vágva van a menet hanem mángorolva ilyent meg nem tudok csinálni
jajj most nézem h te is írtál.. :) hát sajnos csak ez van.. de látom a képet a,it linkeltél ez tényleg hosszú neked meg nem is így néz ki
köszi az infót!
nekem ez hosszú, akkor nem lesz ktm alkatrész a motoromba
ezek azok!
na hali! 3,9 az átmérő az nem tudom h lehet e kerekíteni de ez 3,91mm a hossza pedig 192 mm de ugye hajlított a vége! anya is jó megvan minden szal ha kell akkor adsz 1 címet és küldök amennyi kell
Nekem sikerült vele beszélni. Szerencsétlen srácnak már a töke kivan, hogy egész nap hívogatják.....Valaki szórakozásból feldobta 300kilóra a gépét. A használtautós a rendes hírdetése.
szar a hűtősapi
Sikerült lemérni?
Hogy érted hogy lenyúlás?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_520_exc-6603311
Ez gyanúsnak tűnik. Telefon nem elérhető, lenyúlás szaga van.