Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali!

2008 Ktm 450 sxf, beinditas utan a motor nyomja ki a tulfolyon keresztül a hütövizet.

ötlet?

köszi.
Sziasztok! A tanácsotokat, segítségeteket kérem, van egy LC4 620-om, egyik alkalommal furcsán eltünt belőle a vízből vagy fél liternyi motorozás közben, nem csepegett sehol de a vázból a blokk mögé kivezetett csövön gőz szerű ütemes "kipufogásra" lettem figyelmes, az olajat illetőleg két hete cseréltem és az eset után megnéztem és tiszta, víznek semmi nyoma benne Ez mitől lehet?
Levettem a szelepfedelet semmi különös, majd a hengerfejet és aztán végül a hengert is. A hengerfej tömítésem rendben volt nem értem hogy akkor hová tünt a víz, a gyűrűk eléggé kopottak így úgy döntöttem hogy kap egy új dugattyúszettet, a másik kérdésem erre vonatkozna hogy mi a véleményetek a Wiseco márkáról, az ára jó de nincs tapasztalatom a márka minőségével kapcsolatban.
csika készítette teló, TE LÓ !
az már minőség by csika1! :D
lm TELÓ !
ha ez nem kamu akkor qrva gyorsan vedd meg.......
Heló!
Esetleg valaki ismeri ezt a motort? Rémlene mintha láttam volna már itt a fórumon.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
38as alig használt lánckerék eladó
+16os LC4re való zsír új is van

dorikex@gmail.com
Kb 190mm hosszú és a vége is egyenes.

Köszönöm!
köszi!
ma nem, de holnap kiszedek 1 et és megmérem!
esetleg lenne ilyen méretben ?
ha nincs meghajtva nem gond
nekem van 1 régi ktm 18 as hátsó kerekem! még az amin 3 csavar fogja a féktárcsát.. ha megméred a küllő hosszát és fizeted a postát még 4 et is küldök
18 x 2.15 felnihez szükségem lenne 2db küllőre anyával együtt.

Valakinek?
http://www.conceptdistributing...

van egy ilyen motyóm (rajtsegítő) ha esetleg valakit érdekelne!
ha tudom,akkor valami hasznosba tolom a lóvét,ha nem nézek másikat!
mindig ki szerettem volna próbálni egy cross gépet,mit tud,csalódást nem okozott,szép volt, jó volt,és nagyon egybe volt a paripa!
Nem vált be? miért adtad el?
hogy MI?!
Köszönöm!
há most raktad fel a képeket ! gyorsvolt!
nincs már crf! elment a háztól!
Neked is ! :)
Köszi te kis langyosvirsli
Boldog nőnapot DÓRIKA! és neked is dávid! meg persze mindenkinek!