szervízkönyv van 17 ezerig.. valahol 16nál vette a 2. tulaj, én 31nél (most 38850 körül vagy vagy valahogy úgy)
előttem lévő tulaj környékbeli volt, "túrázni vette" (túragumi is volt rajta meg túratáska meg minden ) aztán rájött hogy nem ez a tuti erre
debreceni a motor amúgy, első tulajról nem nagyon tudok
ja és még hirtelen annyi h mennyi km nél vetted? és tudni h mennyi km tettek bele/tulaj? kb? és h gondolod előző tulaj/tulajok h használták? tudsz valamit?
és mi lett cserélve rajta? hátsó lámpa(LED-re), indexek, kuplungba o gyűrű, első teló szimmering+olaj, fékbetét+olaj, láncszett, gumi, izzó, benzin..
motorjába? semmi, mivel nem kellett
lett már bontva? nem
esetleg szakértettetek már valami benne a dáviddal? vagy csak a külső dolgokat? csak a LED-es lámpát, többnyire az SMC-t boldogítja
hányadik tulaj vagy? 3.
mi sérült mikor eldobtad melyik felére estél? Bal felére és a kipufogó meg az index meg az önérzetem
meddig járt még a motor mikor feküdtél tehetetlenül a földön és vártad a helikoptert? HAHAHA saját lábamon mentem haza. rögtön leállt.
kerekezni szoktál? annak nem nevezném
sebességet dobott már ki? (1-3 között ha nagyon huzattad?) nem
szelephézag állítás? megvétel után, de illene ránézni
és mi lett cserélve rajta? motorjába? lett már bontva? esetleg szakértettetek már valami benne a dáviddal? :D vagy csak a külső dolgokat? hányadik tulaj vagy? mi sérült mikor eldobtad melyik felére estél? meddig járt még a motor mikor feküdtél tehetetlenül a földön és vártad a helikoptert? :D kerekezni szoktál? sebességet dobott már ki? (1-3 között ha nagyon huzattad?) szelephézag állítás? milyen sűrűn volt? csak tájékozódok! :)
előttem lévő tulaj környékbeli volt, "túrázni vette" (túragumi is volt rajta meg túratáska meg minden ) aztán rájött hogy nem ez a tuti erre
debreceni a motor amúgy, első tulajról nem nagyon tudok
motorjába? semmi, mivel nem kellett
lett már bontva? nem
esetleg szakértettetek már valami benne a dáviddal? vagy csak a külső dolgokat? csak a LED-es lámpát, többnyire az SMC-t boldogítja
hányadik tulaj vagy? 3.
mi sérült mikor eldobtad melyik felére estél? Bal felére és a kipufogó meg az index meg az önérzetem
meddig járt még a motor mikor feküdtél tehetetlenül a földön és vártad a helikoptert? HAHAHA saját lábamon mentem haza. rögtön leállt.
kerekezni szoktál? annak nem nevezném
sebességet dobott már ki? (1-3 között ha nagyon huzattad?) nem
szelephézag állítás? megvétel után, de illene ránézni
mindig előbújik belőlük valami fura