mér olyan nehéz 1 műanyag téglalap alakú szart fordítva felcsavarozni a 2 kis csavarral és utána elindulni előre? meghaladja a kicsiny agyad kapacitását?
Nem is kellett volna ezt megcsinálnod elég lett volna engem megkérdezned és én is megmondom neked hogy h dehülye vagy Martin!
Azt mondjuk megnézném ha az LC4-en ezt megcsinálnád
Én amikor megvettem kapásból óra bajjal jöttem haza. Hol mutatott hol nem, de inkább nem. És kábel csere segített, mert meg volt törve ahol a csavaros vége van
De elég hülye megoldás, hogy a kábellel együtt megy a csavar is, ()szóval elnyíródik ha valaki fel vagy le akarja venni anélkül, hogy nem forgatná az egész kábelt.
lassan rá kell jönni és beletörődni hogy bizony ezek már 7-8-9 éves motorok,és nem nagyon akad olyan,aki megvette,és úgy elrakta a garázs mélyére hogy elfelejtkezett róla hogy motorja van,és nem használta
mér? fel lehet tenni fordítva.. volt h kiszedtem a kereket meg leszedtem azt is és fordítva raktam vissza.. elindultam megyek már 1 ideje, nézem 0.. mondom mi a szar.. :D aztán leesett h dehülye vagy Martin! :S :D
hívtam a tulajt,mondta hogy nincs rajta műszaki,a jeladót fordítva rakták be,vagy rosszul,nem méri az órát,de azóta kevés km-t rakott bele,kb 10.000 van benne, elvileg orvosolni lehet,index nem működik,nem sokat ment a tulaj vele,mert erős , meg nem neki való meg...ezért eladó
a duke nak nekem a lévai peti azt mondta nagyobb a tengely átmérője és nem megy bele még az lc4 SM villáiba se! és úgy tudom h az lc4 meg exc az egyforma.. tehát sztem a duke nem megy bele :P
Árulnak a neten 525-öt 2003 utánit 5 kilóért? Hallám hun van?
Már megyek is érte , annyi pénzért elhozom a másik mellé dísznek, karácsonykor rakok rá egy égősort , tavasszal meg rakhatja rá a muter a muskátlikat
Abból a 2007-es makettből nem tudsz még szerezni? vagy nem adod el a tiéd?
Merre vitték el? Miket mondott róla? (aggódok mint egy szülő xD )
A rászkódástól széttört lent az érzékelő.
Azt mondjuk megnézném ha az LC4-en ezt megcsinálnád
De elég hülye megoldás, hogy a kábellel együtt megy a csavar is, ()szóval elnyíródik ha valaki fel vagy le akarja venni anélkül, hogy nem forgatná az egész kábelt.
Ktm XC 250/300 2007es elő telószárak
valamint SX EXC 0407ig hűtőidom jobbos balos
Az lenne a kérdésem hogy KTM Duke kerekeket be lehetne e építeni EXC be vagy más motorba?
De ez 19-es...nem tudom h elfér-e ...
Már megyek is érte , annyi pénzért elhozom a másik mellé dísznek, karácsonykor rakok rá egy égősort , tavasszal meg rakhatja rá a muter a muskátlikat