Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mér olyan nehéz 1 műanyag téglalap alakú szart fordítva felcsavarozni a 2 kis csavarral és utána elindulni előre? meghaladja a kicsiny agyad kapacitását?
rákérdezek haverra,kint van londonban,megmondom neki hogy tartsa nyitva a szemét
teljesen felizgatod itt aztán meg "faképnél hagyod" szegény
Értem :)
Abból a 2007-es makettből nem tudsz még szerezni? vagy nem adod el a tiéd?
csak annyit említett hogy elvitték,másról témáztunk

Merre vitték el? Miket mondott róla? (aggódok mint egy szülő xD )
Én vettem Reed relét bele 1000ft-ért beforasztottam és pipa.
A rászkódástól széttört lent az érzékelő.
Nem is kellett volna ezt megcsinálnod elég lett volna engem megkérdezned és én is megmondom neked hogy h dehülye vagy Martin!
Azt mondjuk megnézném ha az LC4-en ezt megcsinálnád
beszéltem a régi motorod tulajával,vagyis a régi tulajával,elkelt,gazdát cserélt
Én amikor megvettem kapásból óra bajjal jöttem haza. Hol mutatott hol nem, de inkább nem. És kábel csere segített, mert meg volt törve ahol a csavaros vége van
De elég hülye megoldás, hogy a kábellel együtt megy a csavar is, ()szóval elnyíródik ha valaki fel vagy le akarja venni anélkül, hogy nem forgatná az egész kábelt.
jaa.. akkor oké! nekem ilyen fekete izé van.. lenn.. :D
Szerintem az LC4-en másképp van megoldva a jeladó.Az EXC-n bele megy a féknyereg tartó konzol furatába.Azt fordítva nem tudod betekerni
Én is használom.Vannak ilyen motorok csak vagy nem adják el őket vagy megkérik az árát
lassan rá kell jönni és beletörődni hogy bizony ezek már 7-8-9 éves motorok,és nem nagyon akad olyan,aki megvette,és úgy elrakta a garázs mélyére hogy elfelejtkezett róla hogy motorja van,és nem használta
mér? fel lehet tenni fordítva.. volt h kiszedtem a kereket meg leszedtem azt is és fordítva raktam vissza.. elindultam megyek már 1 ideje, nézem 0.. mondom mi a szar.. :D aztán leesett h dehülye vagy Martin! :S :D
A jeladót fordítva?Azt elég fura lenne véghez vinni Fura hogy egy csomó KTM-nek nem mér az órája
hívtam a tulajt,mondta hogy nincs rajta műszaki,a jeladót fordítva rakták be,vagy rosszul,nem méri az órát,de azóta kevés km-t rakott bele,kb 10.000 van benne, elvileg orvosolni lehet,index nem működik,nem sokat ment a tulaj vele,mert erős , meg nem neki való meg...ezért eladó
Valaki esetleg volt már megnézni ezt az eladó EXC-ét?
Eladó
Ktm XC 250/300 2007es elő telószárak
valamint SX EXC 0407ig hűtőidom jobbos balos
a duke nak nekem a lévai peti azt mondta nagyobb a tengely átmérője és nem megy bele még az lc4 SM villáiba se! és úgy tudom h az lc4 meg exc az egyforma.. tehát sztem a duke nem megy bele :P
Rendben, köszönöm :)
Igen, semmi akadálya.
Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem hogy KTM Duke kerekeket be lehetne e építeni EXC be vagy más motorba?
mindent bele lehet rakni. csak egy jó esztergályos kell
De ez 19-es...nem tudom h elfér-e ...
Árulnak a neten 525-öt 2003 utánit 5 kilóért? Hallám hun van?
Már megyek is érte , annyi pénzért elhozom a másik mellé dísznek, karácsonykor rakok rá egy égősort , tavasszal meg rakhatja rá a muter a muskátlikat