Ilyen, de pont ilyen kellene nekem. Élőben is és makettban is, de most egyenlőre beérem a makettal is
Valaki nem jár-járt olyan helyen ahol kapható ilyen 2007-es 450-es EXC?
elég amateur a csávó,vagy csak butának teteti magát,mert még azt se tudta megmondani hogy mennyi óra van benne,majd hívjam fel 2-kor,mert akkor hazamegy a melóból,és megnézi...
302 óra van benne,2 tulaj,2004 áprilisában vette,járműkísérő lappal rendelkezik a motor
Azért nézz utána hogy biztos hogy forgalomba lehet helyezni,mer ha még soha nem volt,és nincs járműkísérő lapja vagy elő-műszaki hozzá akkor sztem az eu-ba nem lehet forg helyezni.
2012-es sxf 450-et szerettem volna igazából de lebeszéltek róla! állítólag injektor problémákkal küzd ez a típus a 350-el együtt!
Igaz lehet ez? Illetve ha vkinek plusz infoja akkor szívesen meghallgatom!
üdv
tudnátok segíteni ? KTM sx-f 450 mocirol lenne szó ..
kellene bele egy
-kipufogószelep
-vezérmütengely
-szelephimba
mi pénz lenne ez így hirtelenjébe ? illetve kell e még más kiadással számolni? tömítés , gépi munka stb..
köszönöm a segítséget
Hello Zoli!
Mi már találkoztunk pár éve én emlékszek rád! 2007-ben motoroztam egy fekete 450-es crf-el tamásiban párszor az akkori pályán ami nagyon tetszett. Hallottam, hogy újra üzemel Tamásinál a régi pálya kicsit más nyomvonallal illetve egy Enduros erdei szakasz is van. Legalábbis ezeket hallottam.
Tudnál részletesen írni pár dolgot a barátod motorjáról amiről írtál. Illetve az olajzási probléma alatt mit értesz stb... ?
Pályán használnám a motort!
Mármint milyen alkatrészekre gondolsz?Szűrőket szinte bárhol lehet kapni, akár autós boltban is
Én személy szerint Motul 5100 10W-50et használok, de itt sokan sokfélét használnak, ki erre, ki amarra esküszik
Valaki nem jár-járt olyan helyen ahol kapható ilyen 2007-es 450-es EXC?
302 óra van benne,2 tulaj,2004 áprilisában vette,járműkísérő lappal rendelkezik a motor
Csak nem adod el?
Igaz lehet ez? Illetve ha vkinek plusz infoja akkor szívesen meghallgatom!
tudnátok segíteni ? KTM sx-f 450 mocirol lenne szó ..
kellene bele egy
-kipufogószelep
-vezérmütengely
-szelephimba
mi pénz lenne ez így hirtelenjébe ? illetve kell e még más kiadással számolni? tömítés , gépi munka stb..
köszönöm a segítséget
Mi már találkoztunk pár éve én emlékszek rád! 2007-ben motoroztam egy fekete 450-es crf-el tamásiban párszor az akkori pályán ami nagyon tetszett. Hallottam, hogy újra üzemel Tamásinál a régi pálya kicsit más nyomvonallal illetve egy Enduros erdei szakasz is van. Legalábbis ezeket hallottam.
Tudnál részletesen írni pár dolgot a barátod motorjáról amiről írtál. Illetve az olajzási probléma alatt mit értesz stb... ?
Pályán használnám a motort!
tathato-6493169
valaki ismeri a gép előéletét?
Én személy szerint Motul 5100 10W-50et használok, de itt sokan sokfélét használnak, ki erre, ki amarra esküszik