dóri lássunk reálisan.. nem új motor má..r exc t akarsz azt mindenképp ki kell pótolni mert gondolom 06 körülit vennél az meg fiatalabb! nekem kell a henger h 1250 ccm3-s legyen a motorom.. 750b ért hirdeted el kell mennem oda érte! 710 a teteje amit a héten megadok érte!
eladó szeretett motorom, típus váltás miatt. 4KW-os forgalmival, A1 és B125 jogosítvánnyal vezethető, a 4kw miatt nagyon kevés az évi fizetendői: súlyadó kb. 1500ft, a kötelező pedig 3500ft. teljesen felújított motorblokk és futómű. minden 2. motorozás után légszűrő tisztítás. sok extrával: ktm racing verseny kipufogórendszer, Vforce 3 membrán, az SX-énél is nagyobb 41es kaihin karbi, magura hidraulikus kuplung, 320as braking hullámos tárcsa elől, brembo fékek, fém fékcsövek, 520as lánc, 14/38(45) áttétel, sm első sárvédő, ledes beépített indexes hátsó lámpa, ledes mini indexek elől. Továbbá adok mellé egy bontatlan twinair légszűrőt, twinair légszűrőfedelet mosáshoz, acerbis kézvédőt, motoremelő bakot, szinte alig használt 45ös hátsó lánckereket és egy hozzá való hosszúságú 420as láncot, a gyári hátsó lámpát, gyári indexeket, gyári tükröket.
Aprilia rs 125 2000es évjárattól, csak magyar papíros, és max 11kw-tal rendelkező forgalmival beszámítás lehetséges. beszámítás max. 450.000ft-ig. Bármi kérdésed van, hívj nyugodtan bizalommal.
jó nagy madár vagy...kérdezd már le a motorszám alapján valóban az-e... kár,hogy így betudott téged csapni,de az a mégnagyobb kár,h te is befogsz és majd itt hisztizik vki hogy hát az sxs.semmibe nem is másabb...dede!
a telód rugója is csak festve van, ahogy a gyújtás dekni, meg a többi sallang...volt neki sxs váza,nem tudom az e van a tieden,de azt nem látod úgy sem,csak szám alapján,meg aki tudja h hova kell nyúlni...
kár érte,de sztem sx-ként se kapni érte 5-550től többet...
havernak is olyan volt, a kutyák sem vizelték annyira a kerekét
nem akarom minden áron eladni, csak ha van jó ajánlat akkor
meg
ez
van 700ért... az enyém nem
de 700 felé már egy faja xt660x-et is lehet venni
bármi baja történhet akár állás közben is
amúgy még mindig csak közelít
..nem
Aprilia rs 125 2000es évjárattól, csak magyar papíros, és max 11kw-tal rendelkező forgalmival beszámítás lehetséges. beszámítás max. 450.000ft-ig. Bármi kérdésed van, hívj nyugodtan bizalommal.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-supermoto/p1079534
http://
www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_125_exc_supermoto-6513946
Tel: 0630 913 92 67; 0630 370 88 05
a telód rugója is csak festve van, ahogy a gyújtás dekni, meg a többi sallang...volt neki sxs váza,nem tudom az e van a tieden,de azt nem látod úgy sem,csak szám alapján,meg aki tudja h hova kell nyúlni...
kár érte,de sztem sx-ként se kapni érte 5-550től többet...
nem veszed mert nem eladó csak 525 exc-re cserélném