Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

idén pályára? autópályára ?

pláne ha megveszem 600ba
Szia!
Nekem Pilot Power 2ct van ezen, és volt az előző motoromon is.
Azt úgy vettem már hogy rajta volt, én beletettem 6-7ezret de még simán úgy adtam el hogy használható volt. 80% hegyi szerpentin a többi meg városban.
Ezen úgy 5-6ezer km óta van fenn, eddig nagyjából hasonló arányokkal használva (idén pályára is megyek vele). Meg vagyok vele elégedve, jól tapad, és nem kell sokáig melegíteni sem. Szerintem még sacc 3 ezer megy bele, de majd elválik.
Én ajánlani tudom, viszont a másikról nem tudok nyilatkozni, így az lehet hogy jobb
biztos attól mert színes mint a karácsonyfa
miért hirdeted sxs-nek? talán az lenne? nem úgy látszik... kitől vetted? tán nem sz.lacitól?
Sziasztok! Tervezem új első gumi vásárlását, első körben Michelin pilot powerre vagy Pirelli diablo rosso II-re gondoltam. Van valakinek esetleg ezekkel tapasztalata, vagy egyéb javaslata eddigi praxisából, hogy mit érdemes valasztani? Kb. 70%-ban utcan 20-30%-ban hegyi szerpentinezésre, gokart palyas csapatasra használnám. Előre is kösz a véleményeket!
ÉRDEKLÖDNI :06309126743
ELADÓ SXS125
ELADÓ SXS125
ELADÓ SXS125
sziasztok ktm gs 500 1984 évjáratú motorhoz alkatrészeket keresek .....ha valaki tud segítsen...idomok , tank lámpa , kábelköteg ...meg hasonlókra lenne szükségem .... ,,,köszi
ktm gs 300 eladó oalsz papírokkal, eredeti gyári állapot.
érd:spmito@freemail.hu
Heló!
Az nem az én motorom volt,csak belinkeltem egyet ismerősömnek,mert ő keres.
mindíg így szállok le róla
Sziasztok! Érdeklődnék, h ki és mennyire ajánlja az exc 450/ 525-öt utcára? Itthon áll az sm szett és nincs kihasználva!
Hello! Árulod még a motorod?
Egyszer furja szet a gyerek labat egy eldolesnel az az eles szar. Majd nem lesz olyan jo megoldas. Nem fikazni akarom mert biztos volt v 2 forint de olyan ocsmany is. Tobbet er ha valoban veszel vmilyen labtartot es ra furkalod a hatso nyulvanyra. De olyat aminek nem ilyen formaja van hanem emberbaratibb.
Adok egy mail címet: sm23kukacfreemailponthu
szia, érdeklődnék alkatrészárak miatt,egy telefonszámot adj már meg légyszi.
szevasz
ktm 125sx 2006 farokidom hogyé van?
Szia!

Újban tudok segíteni kedvező áron, ez vonatkozik minden KTM alkatrészre!

Üdv.
azt nem tudom hogy elég-e csak összedugni,de olyan nincs hogy ne lehessen bekötni......mondjuk Giraffe jobb áron tud elvileg.
Ez a fenti kapcsoló vagy a komplett bilincsel együtt?
Szia!
Nem tudom, hogy a bekötése miatt jó lehet-e ez is?
A duda és a leállító fordítva van és, hogy a csatlakozónál is úgy lehet. Ki tudja.