Szia!
Nekem Pilot Power 2ct van ezen, és volt az előző motoromon is.
Azt úgy vettem már hogy rajta volt, én beletettem 6-7ezret de még simán úgy adtam el hogy használható volt. 80% hegyi szerpentin a többi meg városban.
Ezen úgy 5-6ezer km óta van fenn, eddig nagyjából hasonló arányokkal használva (idén pályára is megyek vele). Meg vagyok vele elégedve, jól tapad, és nem kell sokáig melegíteni sem. Szerintem még sacc 3 ezer megy bele, de majd elválik.
Én ajánlani tudom, viszont a másikról nem tudok nyilatkozni, így az lehet hogy jobb
Sziasztok! Tervezem új első gumi vásárlását, első körben Michelin pilot powerre vagy Pirelli diablo rosso II-re gondoltam. Van valakinek esetleg ezekkel tapasztalata, vagy egyéb javaslata eddigi praxisából, hogy mit érdemes valasztani? Kb. 70%-ban utcan 20-30%-ban hegyi szerpentinezésre, gokart palyas csapatasra használnám. Előre is kösz a véleményeket!
Egyszer furja szet a gyerek labat egy eldolesnel az az eles szar. Majd nem lesz olyan jo megoldas. Nem fikazni akarom mert biztos volt v 2 forint de olyan ocsmany is. Tobbet er ha valoban veszel vmilyen labtartot es ra furkalod a hatso nyulvanyra. De olyat aminek nem ilyen formaja van hanem emberbaratibb.
pláne ha megveszem 600ba